puolitetaan kansanedustajien palkat

Kommentoitu viesti


Vieras

#3

17.02.2014 13:22

Palkkojen puolitus tai sitten kaikki kansanedustajat ja ministerit saisivat vain sen verran palkkaa, mitä he saisivat siviiliammatissaan.

Vastaukset

Älytöntä touhua

#27 Re:

2014-02-23 21:17:58

#3: -

Tietysti väkilukuun nähden voisi puolittaa koko eduskunnan, maksimissaan 100 tyyppiä sinne ja siinäkin olisi liikaa porukkaa sähläämässä, kun ei näytä homma onnistuvan vaikka siellä vuosi tolkulla muka istutaan ja painellaan nappuloita.

Miten 5 miljoonan passiivinen kansa ikinä tarvitsee kahtasataa kansanedustajaa avustajineen, ministerineen, asiantuntijoineen, ministeriöineen jne, kun vielä pitää maksaa niistäkin, jotka touhuavat EU:ssa.Hirveää rahanhaaskausta ja helmiä sioille. Sikahan on hyvä eläin, valitettavasti joutuu tahtomattaan sika parka tämän sanonnan sijaiskärsijäksi.

Meillä on ihan liikaa hyödytöntä ja turhaa porukkaa valtion viroissa, sieltä on varaa leikata enemmän kuin kunnalliselta puolelta.

Ylimääräiset pomot ja päällepäsmärit pois niin valtion talouskin kohenee silmissä. Samoin valtiojohtoisten yritysten pomoilta ylimääräiset bonukset pois. Jos ei ole pätevä hoitamaan töitään kuukausi palkalla, niin varmasti tilalle löytyy halukkaita, joille riittää 200 000 vuodessa.

Se mitä  Soten puolella rahaa käytetään perustoimeentuloon on pisara meressä verrattuna mitä valtion turhille virkamiehille, laiskoille kansanedustajille ja yritysjohtajille maksetaan.

Pitäisi panna rakenteet uusiksi ja lopettaa tuo rikkaiden -muka korvaamattomien tyyppien- paapominen.

 

 

a

#174 Re:

2014-03-28 16:49:04

#3: -

Silloin suuri osa saisi enemmän palkkaa kuin nyt...