Asemakadun koululle väistötilat heti!

Kommentoitu viesti

Koskenmies

#15 Re: Re: Re: Koskenmiehelle!

20.02.2014 13:11

#14: Äiti - Re: Re: Koskenmiehelle!

Veroäyriä yhdellä pykälällä korottamalla suahaan 3 miljoonaa vuodessa rahaa. Äitin esittämä paketti ei toimi joten ajatus täysin uusista kouluista maksaisi varmaan 100 miljoonaa. Otetaanko tuo velaksi ja nostetaan veroäyri vaikkapa 25een. Vieläkö olisitte täällä asukkaina ja lapsenne kävisi täällä koulua. Minä aenakkii muuttaisin jo muualle. Elekee ihan mahottomia ehotelko kun ette kuitenkaan halua itsekään niitä maksaa.

Vastaukset

Äiti

#17 Re: Re: Re: Re: Koskenmiehelle!

2014-02-20 13:23:52

#15: Koskenmies - Re: Re: Re: Koskenmiehelle!

No remontti sitten,MUTTA osataanko sitä tehdä sitten oikein ?? osataanko se sitten tehdä perusteellisesti?? Mitäs jos löytyykin yllättäviä löytöjä ja remontti kasvaa ja jos rahat loppuukin kesken ? Sitten taas tehään hutimalla ja käy niin että muutamien vuosien päästä ollaan samassa jamassa??

EIkö se ole nyt nähty,et tässä kaupungissa EI osata rakentaa/remontoida.Aina tulee jotain vahinkoa,butjetti kasvaa hurjasti kun mokataan. Yritetäänkö aina mennä sieltä mistä aita on matalin ja päästä halvalla.

Siksi minusta olisi hyvä,et kerralla tehtäs kunnon koulu,josta olisi sitten sitä iloa ja terveyttä seuraavaksi 80 vuodeksi. Toki riski siinäkin on et senkin rakentaminen täällä osataan mokata :/

Jos päätetään remontoida koulu,niin toivon,että lapset ei olisi koulussa saman aikaan.Lapset väestötiloihin siksi aikaa.