Lapsiperheiden puolesta - Lapsilisät verottomana!

Kommentoitu viesti

näin

#214

26.03.2014 06:19

Rikkailta pois lapsilisät kokonaan. Vain niille, jotka niitä tarvitsee oikeasti. Lasten hankkiminen on valinta. Ja töissä voi käydä vaikka olisi lapsia. Ja joku sitten sanoo että vaikka olisi kahdet keskivertotulot niin kaikki menee, no niinhän se on, mutta eikös niistä lapsista ole niin paljon iloa että ei haittaa? Sinkuilla / lapsittomailla on sitten tyhjä ja sisällötön elämä ja ovat niiiin itsekkäitä, mutta ONNEKS varsinkin sinkkuna eläminen on niin prkln halpaa sekin.

Jos haluaa lapsia, niitä hankkikoon ja varmasti ainakin PITÄISI tietää mitä se maksaa. Alvin nousu ja tuloverotus kuin yleinen hintatason nousu koskee kaikkia,joten niistä on turha rueta valittamaan, että miks aina MINUA syrjitään.

Jokainen tehköön valintansa ja eläköön sen mukaan, piste.

Vastaukset

...

#217 Re:

2014-03-26 06:28:57

#214: näin -

Ei se aina mene että voi niin vaan mennä töihin jos on lapsia, itsellä on vain yksi mutta pojalla molemminpuoliset kampurajalat ja pitää unien aikana käyttää tankosplinttikenkiä, yleiset tarhat eivät aina noteeraa noita pakkoja, liikaa hommia.. ja kun poika ei tykkää niistä kengistä ja saattaa max 7h huutaa yöllä putkeen niin mitenkä sitä jaksaisi töissä vielä käydä? Tai jos käy niin onko parempi että tekee työt sitten huolimattomasti ennemmin ettei vahingossakaan tarvi rahaa muualta? Niitä kun on pakko pitää unien aikana tai tulee leikkaus mikä sekin maksaa.. ja ei, lapsen isästä kun ei ole hyötyä, ei käy useasti eikä jaksa välittää..