Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#34088 Re: Re:

18.04.2014 15:37

#34085: - Re:

 

Ihmiskuvaus on hienoa,  ja arkitilanteiden,  esim parturissa: loistavaa itämaisen atmosfäärin,   kauneuden,  säihkyvien  persoonien ja huumorin ja voimakkaan värityksen kuvausta.  

Mutta kaiken välissä rakennetaan sitä kuvaa,  että Israelilainen elää luxuksen sisällä,  kuvataan uima-altaita,  asuntojen prameutta,  siisteyttä,  ja kaikkea ulkonaista.  (Joitakin poikkeuksia ja holocaust-osiota lukuunottamatta.) 

Jää huomiotta,  että Israel on täynnä todella köyhää väkeä.  40 000  lasta on nälkärajalla.  Rikkaiden ja köyhien väinen kuilu on kasvanut. Holocaust-uhreja on n.200 000.  Heissäkin on paljon vähävaraisia.

Esiintuotujen tragedioiden taustaa ei yhtään valoteta.  Etenkiin vanhan Abu Isamin tuska satuttaa. Vanhan kotipihan ennalleenasetettua rauhaa ja tuttuutta 60vuotta leirin metakassa ja ahtaudessa kaivannut  miesparka joutuu toimimaan 
arabipolitiikan pelinappulana sydänverellään.


Mutta tankojumppaa tai tanssia opiskelevaa keijukaista on ihaileminen,  sitkeyttä piisaa! :)  Tunnen samankaltaisuutta tuon massan kevyessä heitossa!  Tai paremminkin rojahtamisessa!

Mutta Hei,  katsoiko kukaan tuon rakennusinssin puheenvuoroa sisäpihaan rakentamisesta.  Se meni ohi!
Oliivipuujuttu on mielenkiintoinen. Puissa on syvät historiallisetkin merkitykset.  Tuolla jutulla on kyllä vaan sata muutakin puolta ilmeisesti. 

Vastaukset

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2014-04-18 15:54:59