ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti


Vieras

#168 KATSO !

06.08.2011 11:14

http://www.youtube.com/watch?v=6Ek5G6337yU
-siinä heidän häveliäisyytensä !

Vastaukset

Shomer Yisrael

#169 Re: KATSO !

2011-08-06 11:52:41

#168: - KATSO !

No kylläpä tätä yksittäistä videota täällä pyöritellään, kulunut juttu. Humaltuneita juutalaispoikia ajetaan jostain syystä takaa kameran kanssa kiivaasti, vähemmästäkin sitä ihminen hermostuu.

Naurettavaa. Sitäpaitsi kuka on sanonut, että kaikki juutalalaiset uskoisivatkin yhtäkkiä Jeesukseen Messiaanaan. Ei todellakaan.

Israelissa on tällähetkellä karkeasti arvioiden noin 15 000 - 20 000 messiaanista eli Jeesuksen uskovaa juutalaista, tietysti jatkuvasti tulee lisää, mutta suurin osa juutalaisista ovat ihan maallisia juutalaisia, jotka kuitenkin viettävät kaikki juutalaisten uskonnolliset juhlat, se kuuluu asiaan. Myös ortodoksi-juutalaisia on suhteessa melko vähän ja lähinnä Jerusalemissa asuvia.

Tilanne on Israelissa siis melko sama kuin meillä täällä, suurin osa ihmisistä ovat ihan maallisia ihmisiä, jotka viettävät vaan kaikki uskonnolliset juhlapyhät, mutta jotka melko harvoin rukoilevat Jumalaa ja oikeita uskovia on melko vähän suhteessa.

Kyse onkin tulevaisuudesta. Raamattu lupaa, että koko Israelin sukukunta tulee kokonaisuudessaan löytämään Jeesuksen (Yeshuan) Messiaakseen antikristuksen ajan loppupuoliskolla ja tämä aika on pian käsillä, sillä antikristuksen vihan ja ahdistuksen aika on pian alkamassa ja se kestää seitsemän vuotta, sanoo Raamattu.