Psykologi Aku Kopakkalan saatava säilyttää työpaikkansa

Kommentoitu viesti


Vieras

#8

04.06.2014 18:16

Isot firmat jyllää,astui varpaille.Hyvä,että joku tuo totuuden esiin. Tsemppiä!

Vastaukset

Martti Pelho

#48 Re:

2014-06-06 11:01:45

#8: -

abcdef

Kun asiakas/potilas pyytää Suomessa terveyskeskuksessa, sairaalassa tai ns. yksityisesti praktikoivalta (Kelan osittain rahoittamalta) laillistetulta lääkäriltään verikokeita kilpirauhaslääkityksensä tarkistamiseksi, niin tohtori alkaa heti kiemurrella.

Varsinkin jos asiakas pyytää T3-thyroihormonin tason määrittämistä, niin tohtori vastaa ettei tässä tietokoneen labralistassa ole T3-testiä ollenkaan.

Tohtoriemme standarivastausten mukaan Suomessa riittää aina vain T4-thyroihormonin tason tarkistaminen verestä kilpirauhaslääkityksen päiväannoksen määrittämiseksi.

Mutta tieteellisesti perustellussa, hyvässä hoidossa tämän T4:n tason määrittäminen ei riitä!

Jodia elimistömme tarvitsee mm. kilpirauhashormoonien (thyroid; T4, T3,T2 ja T1) valmistamiseen.

Jotta tietäisimme, onko kehossamme jodia riittävästi kilpirauhashormoonien valmistusprosessiin, niin meidän tulee tarkistaa aluksi joditaso verestä.

Kilpirauhashormooni T4 määrittäminen verestä ei annna vielä siitä olennaisesta tietoa, mikä on solotasolla toimivan T3-hormoonin määrä ja miten T3 kykenee imeytymään solukalvon läpi solun sisälle kaikkina vuorokauden aikoina.

Tässä solutason toiminnassa T3 tarvitsee lisäksi lisamunuaisten tuottamaa adrenaliinihormoonia, jotta se pääsee solukalvosta läpi. Jos adrenaliinia on kehossa liian vähän, T3 hormooni ei pääse normaalisti ja tehokkaasti solun sisälle.

Adrenaliinitasojen selvittäminen on täysin kivutonta; siihen tarvitaan 24 tunnin sylkitesti (esim. Belgiassa 75 euroa, Lontoossa 100 euroa).

Ja kas kummaa: jostain syystä näitä sylkitestejä Suomen tohtorikunta ei käytä lainkaan täysin korvattavassa kilpirauhaslääkityksissä olevien satojentuhansien asiakkaittensa diagnostiikassa ja annostuksen määrittämisessä - ei julkisessa eikä yksityisessäkään praktiksessa.

On ilmeistä, että asiakkaan T3-, jodi- ja adrenaliinitietojen puuttuessa diagnostiikasta, kymmenettuhannet asiakkaat kärsivätkin todellisuudessa kilpirauhaslääkityksensä haittavaikutuksina yliannostuksista johtuvista oireista.

Kun kymmenillätuhansilla asiakkailla ei ole jodia tai adrenaliinia kehossaan riittävästi ja tasaisesti, niin kilpirauhaslääkitys ei toimi vaikka söisi thyroi-hormooneja vaikka miten paljon!

Lääketeollisuuden ja lääkärien fiskaalista intressiä tämä asiakkaitten kilpirauhasen häiriotiloilla tapahtuva puoskarointi ja rahastusautomaatti kyllä tehokkaasti palvelee mutta systeemi estää asiakasta samasta lääketieteellisesti tehokasta, kehon hormonihäiröitä poistavaa hoitoa.

Martti Pelho

suuhygienisti

Fuengirola

ANDALUSIA