Psykologi Aku Kopakkalan saatava säilyttää työpaikkansa

Kommentoitu viesti

tutkimuspotilas

#29 Masennuslääkkeitä syötetään kuin makeisia nykyään..

05.06.2014 06:56

Ilmaisuvapauden ja tiedonvälityksen kannalta tämä on huolestuttava tilanne, kun asiantuntijat ja jopa toimittajatkin joutuvat kovan painostuksen alle kun penkovat epäselvyyksiä, näin rajoitetaan tiedonsaantia, pakotetaan luopumaan aiheistaan ja näkökulmistaan sekä loiventamaan kirjoituksiaan esimiestensä määräyksestä jos tieto on jollakin lailla tulenarka tai kiistelty. Toivottavasti MOT jatkaa tiedottamistaan aiheesta; masennuslääkkeiden käytön huima lisääntyminen, lääkkeiden käytön sivuvaikutukset ja tehottomuus sekä kytkökset! Ja toivottavasti Aku Kopakkala jatkaa työtään!

Vastaukset

Ifosolif

#30 Re: Masennuslääkkeitä syötetään kuin makeisia nykyään..

2014-06-05 07:44:20

#29: tutkimuspotilas - Masennuslääkkeitä syötetään kuin makeisia nykyään..

Juuri noin. Tällä hetkellä on selvästi käynnissä "ajatusten puhdistus", joka ei paljoa poikkea natsi-ideologiasta. Ne, jotka ovat toista mieltä, pelataan sivuun, tavalla tai toisella. Kehitys on juuri sitä samaa joka oli nähtävissä ennen ensimmäistä maailmansotaa. Silloinkin raha alkoi keskittymään harvoille ja kyseenalaistaminen oli kiellettyä. Mikäli kehitys jatkuu tällaisena, ajaudumme sotiin alle kymmenessä vuodessa. Sitä edeltää lisääntyvät terroriteot ja muut vastaavat ilmiöt.


Vieras

#32 Re: Masennuslääkkeitä syötetään kuin makeisia nykyään..

2014-06-05 07:58:56

#29: tutkimuspotilas - Masennuslääkkeitä syötetään kuin makeisia nykyään..

Tiedotusvälineet ajattelevat mainostajia ja niiden rahoja. Ei sovi astua esim. lääketehtaiden ja yksityisten lääkäriasemien varpaille. Journalismi määräytyy sen mukaisesti.  Luulisi kuitenkin esim. Yleisradion olevan vapaa tästä ajattelusta mutta  poliitikot käyttävät siellä valtaa.