Vetoomus Meri-Rastilan, Kivinokan ja Vartiosaaren puolesta

Kommentoitu viesti

Viheralueiden ystävä

#4 Järkyttävää suunnittelua

11.06.2014 15:19

Helsingin kaupunki suunnittelee kaupunkia sellaisissa palasissa, että tavallisen asukkaan on sitä hyvin vaikeaa seurata. "Vanhan" yleiskaavan käyttötarkoituksia ollaan rajusti muuttamassa, mikä tarkoittaa sitä, että aiemmin kaavassa virkitys- puisto- tai kaupunkipuistoalueiksi merkityt alueet muutetaan tonttimaaksi. Olen todella iloinen, että Kivinokan rakentaminen saatiin edes hetkelliseti torpattua, mutten usko ilon olevan pitkäaikainen. Toivon, että me asukkaina voisimme tehdä enemmän. Hyvä, että olette näin aktiivisia.
Haluaisin kiinnittää huomiota myös siihen, että samaan aikaan kaupungin laitamilla, kaukana rannoista tilanne on ihan vastaava. Asukkailta ollaan viemässä viimeisetkin virkitysmahdolliuuden rippeet. Asia pitäisi saada jotenkin visualisoitua, jotta kokonaiskauheus paljastuisi. Helsingistä ollaan rakentamassa aivan hirvittävää slummia.

Vastaukset

Hanna-Leena Ylinen
Adressin tekijä

#5 Re: Järkyttävää suunnittelua

2014-06-12 09:05:52

#4: Viheralueiden ystävä - Järkyttävää suunnittelua

Olen samaa mieltä, viheralueet tulisi säilyttää riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat. Kaavoituksessa pitäisi vihdoinkin oppia käyttämään luovuutta ja sijoittaa uusi asuminen jo rakennetuille alueille.




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…