Irja Askolan erottaminen kirkon virasta

Kommentoitu viesti

Canterina

#91 Re: Re: Todella ala-arvoista...

29.07.2014 05:26

#90: sepi salonkylältä - Re: Todella ala-arvoista... 

 Canterina ei voi sanoa tähän mitään muuta, kuin että kuinka eksyksissä joku voikaan olla ja mitä kaikkea pahuutta ja rumaa uskon avulla voidaankaan esittää.  Aitoon uskoon ja lähimmäisen rakkauteen kuuluu suvaitsevaisuus, lähimmäisenrakkaus, avarakatseisuus eikä diskriminointi, tuomitseminen ja ihmisten leimaaminen syntisiksi. Ette te ole siinä asemassa, että voisitte tuomita ihmisiä kadotukseen ja julistaa ihmisiä syntisiksi tai synnittömiksi. Sikäli kun niin tapahtuu, sen tekee joku muu. Vaikkapa sitten Jeesus tai Jumala. Ja siinä tapauksessakin uskon armoon ja oikeudenmukaisuuteen.

Tällaiset addressit jossa kerätään nimiä jonkun erottamiseksi kirkon virasta , nämä voidaan tuklita sitten vaikka...synniksi.

Vastaukset

sepi salonkylältä
Vieras

#92 Re: Re: Re: Todella ala-arvoista...

2014-07-29 06:13:45

#91: Canterina - Re: Re: Todella ala-arvoista...

Edustamasi modermi teologia, jossa Raamatun Sanan vastaisesti suvaitaan kaikkea, on kaukana oikeasta uskosta. Pappi, joka opettaa harhaoppisesti, olisi erotettava saastuttamasta yhteistä kirkkoamme.

Kaikkein arveluttavinta on tuo, että tuomitset Raamatun eksytystä, kaikkea pahuutta ja rumaa edustavaksi kirjaksi. Jos vaivaudut lukemaan Raamattua, niin takuulla ymmärrät itsekin joutuneesi modernin teologian aivopesemäksi ihmiseksi.

Raamatussa on totuus

#93 Re: Re: Re: Todella ala-arvoista...

2014-07-29 10:14:00

#91: Canterina - Re: Re: Todella ala-arvoista...

Askolan ja Mäkisen suvaitsevainen moderni eksytysoppi on mennyt perille kohdallasi. Ei voi kuin valittaa.