Muutos vammaispalvelun myöntämiin taksimatkoihin

Kommentoitu viesti

Mieti vielä

#29

21.08.2014 06:22

Kauppareissulla voi ostaa kerralla enemmän ja pyytää kuskia avustamaan sisään. Näin säästyy matkoja. Kaksi kertaa viikossa on ihan hyvä määrä poistua asunnosta, aina voi kutsua jonkun käymäänkin, ei aina tarvitse itse lähteä.

On ihan käytännön syitä, miksei matkat siirry seuraavalle kuulle. Mietipä, jos kaikki vaikka panttaisivat heinäkuun matkansa, miten ihmeessä järjestettäisiin elokuulle kahden kuukauden matkat? Mistä resurssit?

Jos haluaa asioida suoraan taksikuskin kanssa, voi aina soittaa itselleen yksityisen taksin ja maksaa sen täysin itse.

Ja taksin odottamisesta yhdistelyjen takia on turha valittaa, sillä joudumme me "rajoittamattomatkin" odottamaan bussia ihan yhtä lailla pakkasessa (jotka ovat hyvin usein myöhässä).

 

Olkaa kiitollisia, että asiat on näinkin hyvin!!!

Vastaukset

Sumppi

#31 Re:

2014-08-24 20:01:04

#29: Mieti vielä -  

 2 kertaa viikossa ihan hyvä määrä? Mieti omalle kohdalles. Aika vähältä kuulostaa mun korvaan. Ajatellaan, että harrastus vie yhden matkan viikossa ja kauppareissu toisen (kerran viikossa kauppaan on vähän). Kavereita tai sukulaisia ei voi siis käydä moikkaamassa. Entä jos haluis mennä vaikka leffaan, eläintarhaan tai syömään johonkin ravintolaan? Sulle kaikki tällaset on perusjuttuja, mutta et varmasti itsekään käy kerran viikossa kaupassa ja sen lisäksi tee yhtä vapaavalintaista reissua talon ulkopuolelle. Joten mieti vielä.

Pirkko

#41 Re:

2015-01-03 17:36:02

#29: Mieti vielä -  

 On helppo sanoa, että 18 matkaa kk rittää koko elämän hoitamiseen: kaupassa käyntiin, asiointiin, harrastuksiin, ystävien tapaamiseen ja perheasioihin. Ns. rajoitteeton henkilö voi valita menopelikseen niin jalat, polkupyörän, rullaluistimet, bussin, oman auton kuin taksinkin ja lähtöjä voi olla monia kertoja päivässä. Ja jos rahoja mietitään... niin omatoimisuus on kuitenkin halvempaa kuin avustettuna eläminen.