Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi

Kommentoitu viesti


Vieras

#248 Re: Re: Bull shit!!!!

08.09.2014 10:13

#240: - Re: Bull shit!!!! 

 Tuohon lähettämääsi videoon viitaten, samasta asiasta kirjoittaa Gavriel Eskel tänään Israel Update sivustollaan näin:"

  • Gush Etzionin pormestari kertoo artikkelissaan lopultakin totuuden ns. Länsirannan, eli Juudean ja Samarian todellisesta asemasta todeten, että voidakseen ymmärtää asiaa, on erotettava toisistaan termit kansallinen ja henkilökohtainen. Hän toteaa, että muutama prosentti Juudean ja Samarian maasta on PA:n arabien omistamaa, johon ei ole lupa koskea ilman pakottavaa erityissyytä, mutta kaikki loppuosa kuuluu Israelin valtiolle, joka peri maan Ottomaanihallituksen ja Englannin mandaatin kautta. Juudea ja Samaria eivät ole miehitettyä aluetta sen jälkeen, kun Israel vapautti ne Jordanian miehityksestä 1967 sodassa."
    (The Jerusalem Post)

     
    Toinen merkittävä uutinen oli:

    3. "PALESTIINAN valtio perustetaan Siinaille, ja arabit luopuvat vaatimuksistaan Israelille palaamisesta 1949 aselepolinjoille? Kenraalimajuri Giora Eiland esitti tällaista ratkaisua vuosia sitten, mutta Egyptin silloinen johto tyrmäsi ajatuksen. Nyt asia otettiin esille kokonaan uudelta pohjalta.

    EGYPTIN presidentti Abdel Fatah el-Sisi ehdotti tällaista vaihtoehtoa PA:n puheenjohtajalle Mahmoud Abbasille arabiliiton Kairon kokouksessa. Hän lupaa, että hän antaa Palestiinan valtiolle 160 miljoona neliökilometriä maata Siinailta, mikä olisi suuruudeltaan viisi kertaa Gazan kaista. Ehdotuksen mukaan Gaza liittyisi saumattomasti Siinain alueeseen, ja Juudeassa ja Samariassa olevat arabikaupungit voisivat jatkaa itsevaltaisesti PA:n hallinnon alla. Palestiinalaispakolaiset voisivat palata tulevan palestiinalaisvaltion alueelle Siinailla. Asian julkisti IDF:n radio uutiskatsauksessaan."

    PÄÄMINISTERI Benyamin Netanyahu on tietoinen suunnitelmasta, ja USA:n johto suhtautuu esitykseen myönteisesti, kuten IDF:n radio raportoi.
    israelnationalnews.com

    http://israelupdate.achlak.net/







 

Vastaukset


Vieras

#249 Re: Re: Re: Bull shit!!!!

2014-09-08 13:20:20

#248: - Re: Re: Bull shit!!!! 

 Voi voi mikä harmi. Tieto siitä, että Egyptin nykyinen hallitus olisi tarjonnut  palestinalaisille Sinai, on valitettavasti väärä. Muhammed Mursi on tehnyt sellaisen tarjouksen Abbasille mutta hän kieltäytyi. Abbas ei suostu mihinkään muuhun patsi siihen , että Israel vetäytyis 1967 vihreän linjan taakse. Asia on selvä kuin päivän valo. Palestnalaiset arabit eivät halua omaa kansallista kotia vaan he haluavat saada keinolla milla hyvänsa alueet jotka kuuluvat Israelille.PA:n tukemista pitää lopettaa!