Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti

oikeus voittakoon

#2753 Valmistautukaa!

08.09.2014 15:16

Toivottavasti ei mene enää kauan, kun tulee tieto oikeudesta, ja se on tietenkin Jurille myönteinen päätös. Eihän se vo olla mitään muuta. Niin naurettavia, lapsellisia ja julkeita ovat  työtovereiden syytökset. että huh heijaa...  Ne muuten täyttävät kiusaamisen kriteereitä, ja pitäisi käsitellä jonkun muun kuin Vaasan poliisin.

Kun Juri vielä palaa töihin, haluaisin nädä ja kuulla vastaanoton niiltä "työkavereiltaan", jotka kehtasivat allekirjoittaa Mairen alkuunpaneman "emme halua Juria takaisin-listan".

Suurin osa allekirjoittaneista ei ole ollut tekemisisä Jurin kanssa juuri lainkaan.  Maireko, joka ei ole musiikkiluoknopettaja hänkään, tietää, mitä  on tapahtunut.  Kaikki musiikkiluokilla Jurin kanssa työskennelleet olivat tyytyväisiä yhteistyöhön ja ovat kirjoitelleet vetoomuksia Jurin puolesta. Onko niitä edes käsitelty?

Oikeuskäsittelyn listoilta voitte lukea Mikon ja Markuksen lausunnot. Todella järkyttävä, että he ovat mitättömillä jutuillaan irtisanomisen puolella.  Kuunnelkaa ja ihmetelkää- Töihn ei haula Juria kouluavustaja, joka on ollut saman katon alla Jurin kanssa muutaman viikon, tuskin vaihtanut montakaan sanaa. Hänellä on pokkaa sanoa, ettei halua Juria töihin.

Entäs ne luokanopettajat, jotka eivät ole  edes keskustelleet Jurin kanssa ongelmista. Käsi  sydämelle, olette olleet irtisanomisen takan.

Oliko todella tarpeen. Olitte tuhomasa jotain suurta, mitä ette velä ymmärrä.

Vastaukset

Kari Lajunen

#2754 Re: Valmistautukaa!

2014-09-08 18:37:54

#2753: oikeus voittakoon - Valmistautukaa! 

 Sensijaan , että he olisivat tunteneet vastuuta ja yrittäneet auttaa gollegaansa he ehkä tuhosivat oman uransa.  säälittävää on se, että aivan turhaan.  He olivat ihan hyviä.  Äkkiä katsoen työsuojeluvaltuutettu saattaa joutua koville ja tietysti hän joka allekirjoitti erottamisen.


Vieras

#2755 Re: Valmistautukaa!

2014-09-09 06:52:31

#2753: oikeus voittakoon - Valmistautukaa! 

Ei saa syytellä opettajia, siellä vallitsee pelon ilmapiiri.


Vieras

#2757 Re: Valmistautukaa!

2014-09-09 13:26:55

#2753: oikeus voittakoon - Valmistautukaa! 

Saa nähdä ulottuuko hyvävelijärjestelmä korkeimpaan oikeuteen asti.