ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti


Vieras

#809 Re: Re: Re: Todellakin unohdettu totuus.

02.09.2011 16:49

#804: Valikoiva uusi historiantutkimus - Re: Re: Todellakin unohdettu totuus. 

Tällä palstalla ollaan siitä hiljaa koska se ei tapahtunut Israelissa. Palstan keskustelu kohdistuu Israeliin. Perusteletko todella arabeihin kohdistuvi arikoksia sillä että juutalaisiin on kohdistunut rikoksia?

Vastaukset

Jupi

#821 Re: Re: Re: Re: Todellakin unohdettu totuus.

2011-09-03 10:40:02

#809: - Re: Re: Re: Todellakin unohdettu totuus.

Kyseessä ei ole tosiaankaan mikään irrallinen tapahtuma. Se liittyy kiinteästi alueen tapahtumiin kyseisenä ajankohtana, siis vuonna 1948.  Israelin julistautuessa itsenäiseksi valtioksi, ympäröivät arabimaat hyökkäävät välittömästi vielä heikon Israelin kimppuun, yrittäen tuhota sen alkumetreillään.  Toisin kuitenkin kävi, kuten tiedämme.  Samanaikaisesti ympäröivät arbivaltiot ajavat/pakottavat KAIKKI juutalaiset pois maastaan.  Kuten on aikaisemmin todettu, aikaa tähän annettiin vain pari päivää.  Asunnot ja omaisuus jäi kyseisiin maihin.  Aikamoinen pakkosiirtolaisuus hetkessä 800 000 ihmiselle.  Juuri perustettu Israelin valtio oli ainut paikka tuolla seudulla, johon köyhät pakolaiset suuntasivat hädissään ja joka suostui ottamaan vastaan tuollaisen populaation. Rutiköyhällä valtiolla ei ollut tarjota kuin telttamajoitus valtavalle joukolle.  Noissa teltoissa monet asuivatkin useita vuosia.  Seuraavien vuosien aikana osa pakolaisista muutti muualle, mutta koko joukosta melkein 500 000 jäi pysyvästi Israeliin. Noista telttakylistä muuten sai alkunsa kibbutsitoimista, se on kuitenkin taas oma tarinansa, enkä siihen puutu enemmälti.

Sanot, että palstan keskustelu kohdistuu Israeliin. Eikö nämä asiat, jos mitkä kohdistu juuri Israeliin ja alueen tapahtumiin kyseisenä ajankohtana. Puolen miljoonan väestönlisäys hetkessä tuohon polttopisteeseen on minusta aikamoisen vaikuttava tekijä alueella ja kohdistuu taatusti Israeliin, vaikka muuta väitätkin.

Kuinka tarpeellinen tuo nopea väestönlisäys olikaan juuri syntyneelle "rimpulivaltiolle". Tarvittiin väkeä rakentamaan maata ja puolustamaan sitä tulevissa useissa sodissa, joita se joutui käymään ympäröiviä arabivaltioita vastaan.

Kaikissa näissä traagisissa tapahtumissa voi nähdä myös valtavan Jumalallisen käden jäljen, jos vain kykenee tai haluaa nähdä.  Lähes 2000 vuoden hajaannuksen jälkeen juutalainen kansa muodosti taas oman valtion alueelle, missä heillä on lähes 3500 vuotta vanha historia ja jolla alueella heitä on asunut aina, enemmän tai vähemmän.  Se, että he säilyttivät identiteettinsä, kulttuurinsa, uskontonsa ja kielensä vaikka olivat hajaantuneena ympäri maailmaa lähes 2000 vuotta, on AINUTKERTAINEN IHME. Sellaista ei ole tapahtunut koskaan eikä milleekkään muulle kansalle. Kaikki Israelin sen aikaiset naapurikansat , suuretkin valtiot ja kansat hävisivät sekä sulautuivat parissa sadassa vuodessa ja niistä ei ole tietoakaan.  Israel, juutalainen valtio on sensijaan taas elossa, IHMEELLISTÄ. Vielä ihmeellisempää on se, että asiasta on kerrottu etukäteen "Jumalan sanassa" Raamatussa useita kertoja, niin vanhassa testamentissa kuin uudessakin.

Jumala ei kuitenkaan ole toteuttanut sanaansa juutalaisen kansan hyvyyden takia. Se kansa on ollut "uppiniskainen"  ja rikkonut Jumalan kanssa tekemänsä liitot useita kertoja, kuten mekin. Mutta Jumala on uskollinen ja hän on luvannut pitää sopimansa liitot ja viedä ne päätökseen. Siksi juutalainen kansa on edelleen elossa(vaikka sitä on yritetty tuhota koko olemassaolonsa ajan) ja Israelin valtio uudelleen pystyssä.

Tarvittiin viaton uhri Jeesus(Jeshua) sovittamaan langenneen ihmiskunnan synnit, niin meidän kuin juutalaistenkin. Jumala järjesti asian pojassaan Jeesuksessa(Jeshuassa). Hänen kauttaan ja hänen sovituskuolemansa kautta meillä ja juutalaisilla on mahdollisuus päästä Jumalan yhteyteen. Mutta vain jos me itse sitä pyydämme ja haluamme henkilökohtaisesti. Jumala ei sitä pakota.  Noin 20 000 juutalaista on sen jo henkilökohtaisesti kokenut ja määrä lisääntyy voimakkaasti. Raamattu sanoo, että kerran koko Israel ottaa Jeesus/jeshua messiaansa vastaan ja se tulee olemaan käänteentekevä asia KOKO MAAILMASSA. Tuo aika ei ole kaukana, senkin Raamattu ilmoitaa. Lue itse. RAAMATUSTA.