ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!.


Vieras

#801 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

02.09.2011 12:04

#734: 1848 - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Enimmäkseen lainauksia on ollut Turgmenistanin kansan tirlittanteokseksesta nimeltä Raamattu. Olen samaa mieltä kanssasi siinä, että ne ovat olleet epäasiallisia, mutta eri mieltä siinä että mielestäni kommenteilla on rationalisoitu Israelin tekemiä rikoksia.

El Reino

#802 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Israel on fasistinen poliisivaltio

02.09.2011 12:34

#795: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Israel on fasistinen poliisivaltio

Gazan tilanne on saarto, joka on YK: n teettämän selvityksen mukaan täysin laillinen (HS 2.9.), joten se siitä.

San Remon päätöslauselmat eivät ole vielä kertaakaan toteutuneet myöskään niiltä osin, mitä juutalaisille on taattu niissä. Tämä johtui suurimmaksi osaksi Britannian poukkoilevasta mandaattipolitiikasta, joka ilmeni mm. (Trans)Jordanian erottamiseksi omaksi alueekseen muusta mandaatista ja sen sulkemisessa kokonaan juutalaisilta. Välillä britit tukivat juutalaista siirtolaisuutta natsien valtaamista Euroopan maista, välillä estivät sen kokonaan.

Voit tietysti poimia eri lähteistä, kuten prof. Juusolan sinänsä erittäin suositeltavasta Israelin historia -teoksesta kuin rusinat pullasta ne kohdat, jotka sopivat omaan tulkintaasi (kuten väitteesi etnisestä puhdistuksesta), huomioimatta kokonaisuutta, joka on huomattavasti monitahoisempi. Esim. Israelin itsenäisyyssodassa Jerusalemin lähellä sijaitsevan Abu Ghoshin arabikylän päällikkö teki silloin kylän kannalta kauaskantoisen viisaan ratkaisun olla nostamatta aseitaan juutalaisia vastaan. Tämän seurauksena kylä säästyi taisteluilta ja vielä tänäkin päivänä se on hyvä esimerkki juutalaisten ja arabien rauhanomaisten suhteiden mahdollisuudesta. Se on menestyvä arabikylä, jonka erinomaiset ravintolat ovat israelilaisten suuresti suosimia.

Israelilaiset eivät ole maassaan suinkaan vieraita valloittajia, vaan heidän historiallinen yhteytensä maahan on historiallisten ja arkeologisten tosiasioiden valossa aivan kiistaton. Paitsi tietysti niille, jotka myötäilevät arabikäsitystä, jonka mukaan Jerusalemissa ei ole koskaan ollut mitään juutalaisten temppeliä eikä juutalaisilla ole mitään historiallista yhteyttä maahan.

 

El Reino

#803 Re: Re: Re: Re: Re: Re: ISRAEL ELÄKÖÖN - JAKAMATON JERUSALEM - solidaarisuustapahtuma
 Helsingin Sen

02.09.2011 12:41

Valikoiva uusi historiantutkimus

#804 Re: Re: Todellakin unohdettu totuus.

02.09.2011 12:52

#768: Unohdettu totuus - Re: Israelin synty (1948) uudessa tutkimuksessa

Niin, miksi tästä Lähi-idässä TODELLA TAPAHTUNEESTA tragediasta ollaan edelleen vaitonaisia? Kysymyksessähän ei ole mikään  eipäs-juupas asia , vaan 800 000 ihmisen TODELLINEN pakottaminen pois kodeistaan parin päivän aikana.

Arabimaihin jäi heiltä koti ja omaisuus. Tämähän se vasta on suuren luokan pakkosiirto ja pakolaisuus, kovin vain tästä ollaan hiljaa.

Jupi

#805 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ASIAA

02.09.2011 12:57

tosiasia

#806 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Israel on fasistinen poliisivaltio

02.09.2011 13:11

#802: El Reino - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Israel on fasistinen poliisivaltio

Olen samaa mieltä. Lisäksi jos kysymyksessä on arabien omaisuuden palautus, tasapuolisuuden nimessä israelilaisten pakolaisten omaisuus tulee palauttaa arabimaista. Samoin tätä ajankohtaa koskevat arabimaitten salaiset arkistot tulee avata, tasapuolisuuden nimessä!!!


Vieras

#807 Allekirjoittajat...

02.09.2011 15:10

...ovat pienen google-tsekkauksen jälkeen helluntailaisia, vapaakirkkolaisia, lestadiolaisia, luther-säätiöläisiä, homoliittojen ja naispappeuden vastustajia. Tähän yhdistetään RAAMATTU-HUUTO, että Israel on valittu kansa ja palestiinalaiset ovat alempaa roskaväkeä.

Jotenkin sellainen tunne, ettei varsin sivistynyt ja avarakatseinen presidenttimme hurraten tällaisia fundamentalistien adresseja ota vastaan kaiken sen jälkeen mitä viime aikoina on pohjoismaissa tapahtunut.

Vieras

#808 korvaukset

02.09.2011 16:47

#806: tosiasia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Israel on fasistinen poliisivaltio 

 Joo näin pitää toimia. Arabimaista karkotetuille juutalaisille korvauksia. Samoin Israelista karkotetuille aeabeille. Vaikka kritisoin Israelin valtiota rikoksista arabeja kohtaan, se ei tarkoita sitä että arabit olisivat viattomia. Ylipäänsä rikosta ei voi sovittaa uudella rikoksella.


Vieras

#809 Re: Re: Re: Todellakin unohdettu totuus.

02.09.2011 16:49

#804: Valikoiva uusi historiantutkimus - Re: Re: Todellakin unohdettu totuus. 

Tällä palstalla ollaan siitä hiljaa koska se ei tapahtunut Israelissa. Palstan keskustelu kohdistuu Israeliin. Perusteletko todella arabeihin kohdistuvi arikoksia sillä että juutalaisiin on kohdistunut rikoksia?


Vieras

#810 Re: ISRAEL ELÄKÖÖN - JAKAMATON JERUSALEM - solidaarisuustapahtuma
 Helsingin Senaatintorilla 13.9.20

02.09.2011 17:30

#782: Kaikki Israelia rakastavat mukaan!!! - ISRAEL ELÄKÖÖN - JAKAMATON JERUSALEM - solidaarisuustapahtuma
 Helsingin Senaatintorilla 13.9.2011

 

SUOMI JATKAA ASEKAUPPAA ISRAELIN KANSSA

Ohjuksia ja salaimia

 

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/ohjuksia-ja-salaimia-suomi-jatkaa-asekauppaa-israelin-kanssa

http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2010/04/01/jarjesto-suomi-tukee-asekaupoilla-israelin-sotarikoksia/20104627/12

http://icahd.fi/?page_id=904

 

Ilmiselvästi Suomen hallitus/valtiovalta, asemarkkinat ja asetuotanto tukee Israelia. Ei siinä muutamalla adressinimmarilla ole mitään merkitystä. Ihan sama, minkä virallisen kannan Suomi YK-asiassa ottaa, KÄYTÄNNÖSSÄ Suomi on jo osoittanut, ja koko ajan osoittaa Israelille niin suurta konkreettista ja periaattellista tukea kuin mitä mahdollista on.

Israelin asetarve ja tiedustelu- ja salaustarve on kuitenkin niin paljon suurempi, kuin minkään symbolisen valtiollisen eleen tarve. Palestiinan muodostamisen kielto YK:ssa on pelkkä fraasi. Asekauppa auttaa.

Me, Suomi, tuemme Israelia täysillä jo nyt.

 

 


Vieras

#811 ELÄKÖÖN ISRAEL - ISRAEL MUST LIVE!

02.09.2011 17:53

#802: El Reino - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Israel on fasistinen poliisivaltio

 

ELÄKÖÖN ISRAEL - ISRAEL MUST LIVE!

Abu Gosh oli pieni ja merkityksetön Israelin 1948 väestönsiirtotarpeita ajatellen. Se sai jäädä rauhaan. Israelin hallinto ajatteli toki laajempaa kokonaisuutta.

Kuten Jizhak Rabin päiväkirjassaan toteaa:

Rabin wrote in his memoirs:

"What would they do with the 50,000 civilians in the two cities (Lydda, Ramle)... What is to be done with the population?... Ben-Gurion waved his hand in a gesture that said: Drive them out! … 'Driving out' is a term with a harsh ring … Psychologically, this was one of the most difficult actions we undertook. The population of [Lydda] did not leave willingly."
http://en.wikipedia.org/wiki/1948_Palestinian_exodus

Väestömäärä oli siis noin 50 000. Sen määrän Ben-Gurion määräsi tyhjennettäväksi. Abu Goshin kokoisia kyliä saattoi hyvin jättää rauhaan. Väestömäärä oli pieni.  Israel tarvitsi suuria väestösiirtoja saadakseen tilaa tuleville juutalais-maahanmuuttajille. Heitä oli maailmalla miljoonia, ja maa on pieni.

 

Lydda / Ramle

Operation Dani

Allon asked what was to be done with the residents; in response, Ben-Gurion had waved his hand and said, "garesh otam"—"expel them."[42] In the manuscript of his memoirs in 1979, Rabin wrote that Ben-Gurion had not spoken, but had only waved his hand, and that Rabin had understand this to mean "drive them out."[41] The expulsion order for Lydda was issued at 13:30 hours on 12 July, signed by Rabin.[43]

In his memoirs Rabin wrote: "'Driving out' is a term with a harsh ring. Psychologically, this was one of the most difficult actions we undertook. The population of Lod did not leave willingly. There was no way of avoiding the use of force and warning shots in order to make the inhabitants march the 10 to 15 miles to the point where they met up with the legion." An Israeli censorship board removed this section from his manuscript, but Peretz Kidron, the Israeli journalist who translated the memoirs into English, passed the censored text to David Shipler of The New York Times, who published it on 23 October 1979.[41]

...three days, the townspeople had undergone aerial bombardmentground invasion, had seen grenades thrown into their homes and hundreds of residents killed, had been living under a curfew, had been abandoned by the Arab Legion, and the able-bodied men had been rounded up.

....Thousands of Ramle residents began moving out of the town on foot, or in trucks and buses, between 10 July and 12 July. The IDF used its own vehicles and confiscated Arab ones to move them.[47

Lydda's residents began moving out on the morning of 13 July. They were made to walk, perhaps because of their earlier resistance, or simply because there were no vehicles left. They walked six to seven kilometers to Beit Nabala, then 10–12 more to Barfiliya, along dusty roads in temperatures of 30–35°C, carrying their children and portable possessions in carts pulled by animals or on their backs.[55] 

Shmarya Guttman of the IDF wrote that the march made him think of the exile of Israel or a pogrom.[57] After being on the move three days, the refugees were picked up by the Arab Legion and driven to Ramallah.[58]

Reports vary regarding how many died. Many were elderly people and young children who died from the heat and exhaustion.[41] Morris attributes a figure of 335 dead.


Vieras

#812 ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

02.09.2011 18:07

#804: Valikoiva uusi historiantutkimus - Re: Re: Todellakin unohdettu totuus.

 

Ei sitä ole unohdettu, ei ollenkaan. Googlaa. Netissä on aiheesta pilvin pimein.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_exodus_from_Arab_and_Muslim_countries

http://www.facebook.com/pages/Jewish-exodus-from-Arab-and-Muslim-lands/140435582648824

http://www.facebook.com/topic.php?uid=100689923304813&topic=302

http://www.jcpa.org/jpsr/jpsr-beker-f05.htm

 

Google antoi  noin 1 810 000 tulosta, miljoona kahdeksansataakymmennen tuhatta tulosta, pelkästään yhdellä haulla "jewish exodus from arab countries 1948".  Jos ne eivät riitä, kokeile vaihdellen muita hakulauseita.

Jos osaat hepreaa, hakutulos on varmaan useita miljoonia.

Mutta juutalaisina ja kristtyinä voimme vain riemuita siitä, että kaikki nämä juutalaiset pääsivät suorittamaan alijan arabimaista!  Miksi siis valittaisimme.  Kuvittele, millaista heidän elämänsä - ja kuolemansa - oli ollut, jos he lähtömaat olisivat estäneet heidän lähtönsä, ja he olisivat joutuneet JÄÄMÄÄN sinne!

Kiittäkäämme siis Israelin Pyhää, että Hän jo kaukaa viisaasti lähetti kalastajat kalastamaan ja metsästäjät metsästämään, jotta saisi oman kansansa kotiin!

Sentähden, katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin ei enää sanota: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset Egyptin maasta',
15 vaan: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset pohjoisesta maasta ja kaikista muista maista, joihin hän oli heidät karkoittanut'. Sillä minä palautan heidät heidän omaan maahansa, jonka minä annoin heidän isillensä.
16 Katso, minä käsken tulemaan monta kalastajaa, sanoo Herra, ja ne heitä kalastavat, ja sen jälkeen minä käsken tulemaan monta metsästäjää, ja ne heitä metsästävät kaikilta vuorilta ja kaikilta kukkuloilta ja kallioiden rotkoista.

ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!


Vieras

#813

02.09.2011 18:45

Te, jotka Herraa ylistätte, älkää itsellenne lepoa suoko. Älkää antako hänelle lepoa, ennenkuin hän on asettanut ennallensa Jerusalemin, tehnyt sen ylistykseksi maassa. Jesaja 62:6

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

02.09.2011 19:30



Vieras

#815

02.09.2011 20:12

Tämä on oikeaa asiaa. Jerusalem ikuinen Israelin pääkaupunki! ISRAEL ELÄKÖÖN!
El Reino

#816 Re: ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

02.09.2011 20:41

#814: - ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Vieras: "Esim. Israelin itsenäisyyssodassa Jerusalemin lähellä sijaitsevasta Al-Quastalin arabikylästä tehtiin luonnonpuisto"

Kyseisen Castelin kukkula oli Israelin itsenäisyyssodan aikana strategisesti tärkeä, koska sieltä käsin pystyttiin kontrolloimaan Tel Aviv-Jerusalem -päätietä. Se oli silloin ainoa tie rannikolta Jerusalemiin ja samaa linjaa kulkee nykyään valtatie nro 1. Arabit piirittivät tuolloin Jerusalemia, jossa asui silloin 100 000 juutalaista. Heidän tarkoituksenaan oli näännyttää kaupungissa tuolloin asuneet juutalaiset nälkään. Nälänhätää yritettiin torjua lähettämällä Tel Avivista kuorma-autosaattueita, jotka kuljettivat elintarvikkeita ja vettä. Tuolla kohtaa päätietä korkeat kukkulat ympäröivät sitä molemmilta puolelta, joten avustussaattueet olivat arabeille helppo kohde. He saivatkin tuhottua niitä huomattavasti. Tätä taustaa vasten ei ole mitenkään tavatonta, että ko. kukkulan hallinnasta taisteltiin niin kiivaasti. Kukkulasta tehtiin luonnonpuisto vasta sodan jälkeen.


Vieras

#817 Re: Re: ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

02.09.2011 21:30

#816: El Reino - Re: ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

 

ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

 

Kiinnostuksesi ja asiantuntemuksesi on ihailtavaa, El Reino!

Oletko koskaan miettinyt, että jos etninen puhdistus on totta, niin KUKA ne tosiasiat oikeasti yrittää pimittää, myös ISRAELIN YSTÄVILTÄ?

Ajattelin asiaa eilen, kun tiedotusvälineissä revitelttiin Markku Koivistoa. Hänhän oli langennut syntiin jo vuosikausia, varmasti asiaa oli käsitelty vuosien mittaan aiemmin. Mutta miksi se tuli lehdistön, kristittyjen ja ei-uskovien tietoon vasta nyt?

Miksi vihollinen halusi paljastaa sen juuri nyt?  Mikä strateginen poinnti vihollisella oli?  Toki myös vihollinen on tiennyt asian jo vuosia.

Mieleeeni tuli ainoastaan, että 15.9 alkaa Suomen tähän asti suurin ja kattavin evankeliointi-kampanja, Mahdollisuus Muutokseen. Tottakai vihollinen haluaa mustata uskovien maineen, niin etteivät ihmiset haluaisi vastaanottaa evankeliumin sanomaa.

Epäilen, että juuri samalla tavalla vihollinen pitää salassa Israelin sotien väärinkäytöksiä koskevat dokumentit USKOVILTA.

Israelin noudattama salassapitoaika on 30v, eli koko ajan tulee lisää uusia dokumentteja. Sodat 1948, 56, 67, 73, 82, 06  jne. Plus mitä kaikkea onkaan tulossa julkisuuteen Länsirannan ja Gazan operaatioista.

Jonain päivänä vihollinen vyöryttää sen kaiken esiin vastaansanomattomasti. Luultavasti hetkellä, jolloin, Israel on äärettömän vaikeassa tilanteessa, ja kaikki hylkäävät sen.

Jos myös kristityt sinä päivänä tyrmistyvät kauhistuneina Israelin teoista, on olemassa vaara, että tavattoman monet kristityt HYLKÄÄVÄT Israelin.

Meillä ei ole varaa siihen. Jumala kyllä huolehtii Israelista, mutta meillä kristityillä ei ole varaa hylätä Israelia. Me tarvitsemme sitä.

Eikö olisi järkevää, että nimenomaan kristityt karaisisivat itsensä, ja perehtyisivät myös Israelin uuteen historiaan, mukaan lukien dokumentit, joista selviävät väärinkäytökset sodissa. Nyt meillä olisi vielä aikaa myös psyykkisesti tottua, suhtautua dokumentteihin ja valmistautua maailman syytöksiin. Jos Israel on syyllistynyt sotarikoksiin, mitä sitten. Tietäisimme asian jo ennestään. Kaikissa sodissa tapahtuu myös rikoksia, ja myös juutalaiset ovat ihmisiä. (nyt useimmat kristityt KIELTÄVÄT sen, ja pitävät juutalaisia yli-ihmisinä)

Näin vihollinen ei voisi järkyttää meitä, vaan voisimme rakastaa Israelia ja seistä sen rinnalla, vaikka tuntisimme myös sen rikokset. Niinhän Jeesuskin teki. Hän seisoi meidän rinnallamme loppuun asti, vaikka Hän tiesi kaiken syntimme ja saastaisuutemme. Ei Jeesuskaan missään vaiheessa kieltänyt vihollisen edessä, ettemme olisi syntisiä. Hän tiesi totuuden, tunnusti sen, ja seisoi rinnallamme ja kärsi puolestamme.

Suomi taistelee Israelin rinnalla!

#818 Re: Re: ISRAEL ELÄKÖÖN - JAKAMATON JERUSALEM - solidaarisuustapahtuma
 Helsingin Senaatintorilla 13.

03.09.2011 00:49

#810: - Re: ISRAEL ELÄKÖÖN - JAKAMATON JERUSALEM - solidaarisuustapahtuma
 Helsingin Senaatintorilla 13.9.20

 

ISRAEL ELÄKÖÖN - JAKAMATON JERUSALEM

 

SaferGlobe Finland
TUTKIMUSTIEDOTE 1.4.2011

 

SUOMEN ASEVIENTI ISRAELIIN KASVOI GAZAN SODAN JÄLKEEN
Puolustusvoimien kalustohuollot alkoivat Israelissa

Puolustusministeriön julkaiseman puolustustarvikkeiden vientitilaston mukaan vuonna 2009 Israeliin myytiin sotatarvikkeita 48 000 euron arvosta. Se on viisi kertaa enemmän kuin ennen Gazan sotaa vuonna 2008. Kaikkiaan Israeliin myönnettiin vuosina 2008–2009 sotatarvikkeiden myyntilupia 101 000 euron arvosta. Se on merkittävästi enemmän kuin vuosina 2002–2007 myönnetyt myyntiluvat, joiden arvo oli alle 50 euroa. Tiedot selviävät SaferGlobe Finlandin kevään aikana julkaistavasta Suomen asevienti 2009 raportista.

Gazan sodan jälkeen myönnetyistä vientiluvista neljä liittyy Puolustusvoimien Israelissa teettämiin sotakalustohuoltoihin. Huollettavaksi viedään sotakalustoa, jota Suomi on ostanut Israelista kuten esimerkiksi sotilaselektroniikkaa ja ohjusjärjestelmiä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Puolustusvoimien tiedetään korjaavan ja huoltavan näin laajamittaisesti kalustoaan Israelissa. Ulkomailla tehtävien kalustohuoltojen takana on valtionyhtiö Patrian tytäryritys Millog Oy, jolle Puolustusvoimat ”jättiulkoisti maavoimien” materiaalihuollon vuoden 2009 alusta. Ulkoistamissopimuksen myötä armeijan harmaista siirrettiin Millogin palvelukseen noin 500 työntekijää. Israelissa tehtävien huoltojen taloudellista arvoa tai työllisyysvaikutuksia kotimaassa ei ole kerrottu.

Pidättyväinen asevientipolitiikka on miljoonia euroja
Gazan sodan jälkeen puolustusministeriö totesi, että asekaupoissa ”Israeliin ollaan varsin pidättyväisiä tällä hetkellä, tai ei mitään ’varsin’ vaan ollaan pidättyväisiä” (KU Viikkolehti 30.10.2009). Pidättyväisyys kesti kuitenkin vain sodan alusta, vuoden 2008 lopusta vain vuoden 2009 puolivälin tienoille. Pidättyväisyys näkyi myönnettyjen sotatarvikkeiden myyntilupien taloudellisessa arvossa, joka laski neljännekseen vuoden 2008 arvosta. Jos, taas seurataan toteutunutta asevientiä, tarkoitti pidättyväisyys aseviennin viisinkertaistumista. Tämä johtuu siitä, että asevientipolitiikasta päättävä ulkoministeriö ei Gazan sodan tai avustuslaivaan tehdyn hyökkäyksen jälkeen nähnyt tarpeelliseksi perua aiemmin myönnettyjä sotatarvikkeiden vientilupia.

Pidättyväinen linja ei ole koskenut aseteollisuusyhteistyötä. Ulkoministeriön asevalvontayksikön johtaja totesi, että ”kaupallisten vientilupien suhteen ollaan oltu pidättyväisiä jo edellisestä hallituksesta lähtien. Pidättyväisyys ei tarkoita ettei olisi minkäänlaista yhteistyötä” (KU Viikkolehti 30.10.2009). Yhteistyöhön kuuluvat niin Suomen asehankinnat Israelista kuin Patrian aseiden testaus ja tuotekehitys Elbit Systemsin kanssa sen aseistaessa Patrian EU-maihin myymiä panssaroituja-ajoneuvoja (AMV).


Patria sai lokakuussa 2009 luvan viedä Israeliin tiedustelujärjestelmän (ELINT/ARIS), jolla voidaan siepata vastaosapuolen (vihollisen) tutka-aaltoja sekä saada tietoa heidän käyttämistään tutkajärjestelmistä. Puolustusministeriön mukaan tässä vientiluvassa on kyse väliaikaisesta viennistä eli testauksesta, tuotekehityksestä tai muusta sen kaltaisesta toiminnasta. Patrian kauppakumppanina on Elta Systems, jonka omistaa israelilainen aseteollisuusjätti IAI. Se valmistaa esimerkiksi Israelin armeijan puskutraktoreihin panssarointeja, jotta ne voisivat toimia turvallisemmin siirtokunnissa ja miehitetyillä alueilla. IAI on myös yksi niistä yrityksistä, joka on ehdokkaana Suomen uusien miehittämättömien lentokoneiden (UAV) myyjäksi.

Suurin yksittäinen yhteistyökuvio on Insta DefSec Oy:n panssarintorjuntaohjusten osien toimitukset Israelin aseteollisuudelle. Insta ei ole ilmoittanut solmimiensa sopimusten arvoa, mutta tullihallituksen tilastojen mukaan Suomesta on toimitettu Israeliin vuosina 1999–2010 ohjusteknologiaa yhteensä 7,42 miljoonan euron arvosta. Tähän tulliluokkaan ja summaan voi sisältyä muutakin kuin Instan toimituksia.

Amnesty Internationalin vuonna 2009 julkaiseman Fuelling Conflict -raportin mukaan nämä kaupat nostivat Suomen Israelin toiseksi suurimmaksi ohjusteknologian toimittajaksi heti Yhdysvaltojen jälkeen. Suurimman yksittäisen luvan Insta sai valtioneuvostolta vuonna 2006 ja tämä vientilupa on voimassa vielä vuoden 2012 loppuun saakka. Näin pitkän ajan kuluessa Israelin tilanne ja jopa ostajat (loppukäyttäjät) ovat ehtineet muuttua, kuten tapahtui vuonna 2010.

Hyvät säännöt, soveltaminen ontuu
Euroopan Unionilla on ollut vuodesta 1998 lähtien voimassa puolustustarvikkeiden viennin yhteinen käytännesääntö (ns. yhteinen kanta). Siitä tuli jäsenmaita oikeudellisesti sitova vuoden 2008 joulukuussa.

EU:n sääntöjen kahdeksan kriteerin mukaan asevientilupia myönnettäessä tulisi huomiota kiinnittää muun muassa seuraaviin seikkoihin:


ihmisoikeuksien kunnioittamiseen ja kansainvälisen humanitaarisen oikeuden noudattamiseen lopullisessa määrämaassa


- määrämaan sisäiseen tilanteeseen vallitsevien jännitteiden tai aseellisten konfliktien osalta. Jäsenvaltioiden on evättävä lupa sotilasteknologian tai puolustustarvikkeiden vienniltä, joka aiheuttaisi tai pitkittäisi aseellisia konflikteja tai kärjistäisi jännitteitä tai konflikteja lopullisessa määrämaassa.


- alueellisen rauhan, turvallisuuden ja vakauden suojeluun. Jäsenvaltioiden on evättävä maastavientilupa, jos on olemassa selkeä vaara, että ilmoitettu vastaanottaja käyttäisi vietävää sotilasteknologiaa tai vietäviä puolustustarvikkeita hyökkäykselliseen toimintaan toista maata vastaan tai tehostaakseen voimatoimin aluevaatimusta.

 

Lisäinfoa

http://icahd.fi/?p=2433&lang=fi

SW

#819 Re: Re: Re: ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

03.09.2011 02:38

#817: - Re: Re: ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

''Luultavasti hetkellä, jolloin, Israel on äärettömän vaikeassa tilanteessa, ja kaikki hylkäävät sen.''

Ellen nyt väärin muista teidän juttujanne, niin eikö se maailmanloppu tule juuri silloin kuin näin tapahtuu?

Ja jos se kerran raamatussa luvataan tapahtuvaksi, niin miksi lykätä jumalan tahtoa?

Käydään kaikki Israelin kimppuun, niin valitut pääsevät oitis taivaaseen!

Ette kai pelkää valituksi tulemisenne puolesta, kun niin kovasti olette Israelia tukemassa?

:-)

drrrt

#820 Re: Re: Re: Re: ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

03.09.2011 05:08

#819: SW - Re: Re: Re: ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

 

Kirjoitit:

Ja jos se kerran raamatussa luvataan tapahtuvaksi, niin miksi lykätä jumalan tahtoa?

Käydään kaikki Israelin kimppuun, niin valitut pääsevät oitis taivaaseen!

Ette kai pelkää valituksi tulemisenne puolesta, kun niin kovasti olette Israelia tukemassa?

:-)


 

"Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen."

Jumala tahtoo, että SINÄKIN pääsisit Taivaaseen, siksi Hän odottaa.  :)

 

http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=2.+Piet.+3%3A1&rnd=1315015441289

 

PS. http://www.kp-art.fi/taustaa/taustaa1/31.htm

http://www.kp-art.fi/taustaa/taustaa1/32.htm

http://www.kp-art.fi/taustaa/taustaa1/38.htm

 

Jupi

#821 Re: Re: Re: Re: Todellakin unohdettu totuus.

03.09.2011 10:40

#809: - Re: Re: Re: Todellakin unohdettu totuus.

Kyseessä ei ole tosiaankaan mikään irrallinen tapahtuma. Se liittyy kiinteästi alueen tapahtumiin kyseisenä ajankohtana, siis vuonna 1948.  Israelin julistautuessa itsenäiseksi valtioksi, ympäröivät arabimaat hyökkäävät välittömästi vielä heikon Israelin kimppuun, yrittäen tuhota sen alkumetreillään.  Toisin kuitenkin kävi, kuten tiedämme.  Samanaikaisesti ympäröivät arbivaltiot ajavat/pakottavat KAIKKI juutalaiset pois maastaan.  Kuten on aikaisemmin todettu, aikaa tähän annettiin vain pari päivää.  Asunnot ja omaisuus jäi kyseisiin maihin.  Aikamoinen pakkosiirtolaisuus hetkessä 800 000 ihmiselle.  Juuri perustettu Israelin valtio oli ainut paikka tuolla seudulla, johon köyhät pakolaiset suuntasivat hädissään ja joka suostui ottamaan vastaan tuollaisen populaation. Rutiköyhällä valtiolla ei ollut tarjota kuin telttamajoitus valtavalle joukolle.  Noissa teltoissa monet asuivatkin useita vuosia.  Seuraavien vuosien aikana osa pakolaisista muutti muualle, mutta koko joukosta melkein 500 000 jäi pysyvästi Israeliin. Noista telttakylistä muuten sai alkunsa kibbutsitoimista, se on kuitenkin taas oma tarinansa, enkä siihen puutu enemmälti.

Sanot, että palstan keskustelu kohdistuu Israeliin. Eikö nämä asiat, jos mitkä kohdistu juuri Israeliin ja alueen tapahtumiin kyseisenä ajankohtana. Puolen miljoonan väestönlisäys hetkessä tuohon polttopisteeseen on minusta aikamoisen vaikuttava tekijä alueella ja kohdistuu taatusti Israeliin, vaikka muuta väitätkin.

Kuinka tarpeellinen tuo nopea väestönlisäys olikaan juuri syntyneelle "rimpulivaltiolle". Tarvittiin väkeä rakentamaan maata ja puolustamaan sitä tulevissa useissa sodissa, joita se joutui käymään ympäröiviä arabivaltioita vastaan.

Kaikissa näissä traagisissa tapahtumissa voi nähdä myös valtavan Jumalallisen käden jäljen, jos vain kykenee tai haluaa nähdä.  Lähes 2000 vuoden hajaannuksen jälkeen juutalainen kansa muodosti taas oman valtion alueelle, missä heillä on lähes 3500 vuotta vanha historia ja jolla alueella heitä on asunut aina, enemmän tai vähemmän.  Se, että he säilyttivät identiteettinsä, kulttuurinsa, uskontonsa ja kielensä vaikka olivat hajaantuneena ympäri maailmaa lähes 2000 vuotta, on AINUTKERTAINEN IHME. Sellaista ei ole tapahtunut koskaan eikä milleekkään muulle kansalle. Kaikki Israelin sen aikaiset naapurikansat , suuretkin valtiot ja kansat hävisivät sekä sulautuivat parissa sadassa vuodessa ja niistä ei ole tietoakaan.  Israel, juutalainen valtio on sensijaan taas elossa, IHMEELLISTÄ. Vielä ihmeellisempää on se, että asiasta on kerrottu etukäteen "Jumalan sanassa" Raamatussa useita kertoja, niin vanhassa testamentissa kuin uudessakin.

Jumala ei kuitenkaan ole toteuttanut sanaansa juutalaisen kansan hyvyyden takia. Se kansa on ollut "uppiniskainen"  ja rikkonut Jumalan kanssa tekemänsä liitot useita kertoja, kuten mekin. Mutta Jumala on uskollinen ja hän on luvannut pitää sopimansa liitot ja viedä ne päätökseen. Siksi juutalainen kansa on edelleen elossa(vaikka sitä on yritetty tuhota koko olemassaolonsa ajan) ja Israelin valtio uudelleen pystyssä.

Tarvittiin viaton uhri Jeesus(Jeshua) sovittamaan langenneen ihmiskunnan synnit, niin meidän kuin juutalaistenkin. Jumala järjesti asian pojassaan Jeesuksessa(Jeshuassa). Hänen kauttaan ja hänen sovituskuolemansa kautta meillä ja juutalaisilla on mahdollisuus päästä Jumalan yhteyteen. Mutta vain jos me itse sitä pyydämme ja haluamme henkilökohtaisesti. Jumala ei sitä pakota.  Noin 20 000 juutalaista on sen jo henkilökohtaisesti kokenut ja määrä lisääntyy voimakkaasti. Raamattu sanoo, että kerran koko Israel ottaa Jeesus/jeshua messiaansa vastaan ja se tulee olemaan käänteentekevä asia KOKO MAAILMASSA. Tuo aika ei ole kaukana, senkin Raamattu ilmoitaa. Lue itse. RAAMATUSTA.

 


Vieras

#822

03.09.2011 12:02

Israel on Jumalan omaisuuskansa ja sen tulee sellaisenaan säilyä. Siunataan Israelia ja myös rukoillaan että Tarja Halonen on tukemassa Israelia
Leo Meller

#823 kysyy: Miten käy Suomen?" Vastaus:

03.09.2011 12:58

Patmos Leon johdolla kysyy, miten käy Suomen?
Raamatusta löytyy vastaus.
Suomi ei millään tavalla poikkea muista maista, eikä poikkea muista maista suhtautumisessaan Jerusalemmin ja Israeliin!

SAKARJA 12
1. Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on
jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä:
2. Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille (myös Suomelle) yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä.
3. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille (myös Suomelle): kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat ( myös Suomi ) kokoontuvat sitä vastaan.
4. Sinä päivänä, sanoo Herra, minä lyön kaikki hevoset vauhkoudella ja niiden ratsastajat hulluudella. Mutta Juudan heimoa kohti minä avaan silmäni, ja kaikki kansojen hevoset minä lyön sokeudella.

Lue Raamattua!

#824 Re: Tyhjän saa pyytämättäkin.

03.09.2011 13:03

#822: -  

"Israel on Jumalan omaisuuskansa ja sen tulee sellaisenaan säilyä. Siunataan Israelia ja myös rukoillaan että Tarja Halonen on tukemassa Israelia"

-------------------------------------------

Tyhjän saa pyytämättäkin.
Olisi parempi tunnustaa tosiasiat, eikä tuhlata aikaa sellaisten asioiden muuttamiseen, jotka eivät muutu.
Suomi on mukana kaikkien kansojen joukossa Jerusalemia ja Israelia vastaan! 

 


Vieras

#825 Re: Re: Re: ISRAEL ELÄKÖÖN - JAKAMATON JERUSALEM - solidaarisuustapahtuma
 Helsingin Senaatintorilla

03.09.2011 15:25

#818: Suomi taistelee Israelin rinnalla! - Re: Re: ISRAEL ELÄKÖÖN - JAKAMATON JERUSALEM - solidaarisuustapahtuma
 Helsingin Senaatintorilla 13.

ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

 

#818
"Suomi on Israelin toiseksi suurin ohjusteknologian toimittaja heti Yhdysvaltojen jälkeen.

Suomesta on toimitettu Israeliin vuosina 1999–2010 ohjusteknologiaa yhteensä 7,42 miljoonan euron arvosta..."

 

Ehdin jo ihmetellä, mikä taho oikein on NOIN kiinnostunut tukemaan Israelin asekapasiteettia, varsinkin kun se artikkelin mukaan oli EU-säännösten mukaan kiellettyä.

Mutta tämän aamun nettihesari toikin vastauksen!

 

"(Poju) Zabludowiczin rahat ovat alun perin peräisin suomalaisen Tampellan aseiden lisenssivalmistuksesta Israelissa. Hänen puolanjuutalainen isänsä Shlomo Zabludowicz (1914–1994) muutti Suomeen selvittyään perheensä ainoana Auschwitzin keskitysleiriltä.

Isä-Zabludowicz junaili Tampellan sodanaikaiset tuotantolinjat ja tietotaidon israelilaiselle tehtaalle. Sieltä Tampellan insinöörien kehittämät kranaatinheittimet levisivät eri puolille maailmaa."

http://www.hs.fi/kuukausiliite/artikkeli/L%C3%A4hi-id%C3%A4n+rauhaa+hierottiin+salaa+suomalaismiljard%C3%B6%C3%B6rin+kotona/1135269058432

 

Pitänee ostaa Hesarin kuukausiliite, että saa lisää tietoa asiasta. Tai käydä kirjastossa lukemassa.

 

Hyvin on Jumala suunnitellut kaiken jo etukäteen. Että sijoitti asetehtailijan just Suomeen, missä ei olla niin tarkkoja säännöksistä. Jossain muualla koko homma olisi mennyt myttyyn, mutta nyt on olleet ovet avoinna Israelin asevoimien tukemiseen. Niitä aseita ja ohjusjärjestelmiä ym. aseteknologiaa ja sen kehitystä Israel vielä kipeästi tarvitsee.