Siuntion motocrosstoiminnan jatkamisen puolesta

Kommentoitu viesti

Bengt Söderholm

#32 Re: Re: Re: paluumuuttaja - ei kiitos motocross radalle

04.10.2014 07:03

#18: ilonpilaaja(ko?) - Re: Re: paluumuuttaja - ei kiitos motocross radalle 

 Tähän keskusteluun liittyäkseni haluaisin kyseenalaistaa muutaman asian.

Miksi kunnan pitäisi rakentaa siuntioon uusi rata, sillä tuskin on esitettyä 200.000-400.000 euroa missään jemmassa. Jos harrastajia on todellakin niin paljon kuin esitetään, niin eikös organisoidulla toiminnalla pystyisi keräämään varoja ja hakemaan avustuksia uuden radan rakentamiseksi. Kunta ei mielestäni voi olla asiaa teteenpäin vievä instanssi, koska se ajautuu maksajan rooliin.

Kuulin naapuriltani että Lohjalla on rata joka on itseasiassa osin Siuntion kunnan puolella, en tiedä sijainnista, mutta heillä on ilmeisesti tilanne että lupa saattaa myös päättyä koska sijaitsevat lähellä kaava-aluetta. Eikös tämä asia pitäisi ratkaista niin että esim eteläsuomesta etsittäisiin asianmukainen alue johon yhdistettäisiin useiden motocross seurojen voimat ja eurot? Olisihan kuntienkin helpompi tukea tälläistä yhteishanketta.

Jos ajatellaan että harrastus pitää säilyttää Siuntiossa, niin eikö ole yhtä relevanttia muilta kuntalaisilta vaatia esim jäähallia kun joutuvat kuljettamaan lapset kirkkonummelle tai espooseen montakertaa viikossa. 

Vastaukset

Tommi Parviainen
Adressin tekijä

#34 Re: Re: Re: Re: paluumuuttaja - ei kiitos motocross radalle

2014-10-04 07:13:10

#32: Bengt Söderholm - Re: Re: Re: paluumuuttaja - ei kiitos motocross radalle 

 Huomenta Bengt,

Emme missään vaiheessa ole pyytäneet kuntaa rakentamaan uutta rataa. Olemme pyytäneet että kunta osoittaisi meille uuden rata-alueen. Tästä on jopa kunnan lupaus muutaman vuoden takaa, se kuitenkin tyssäsi aika lyhyeen vaikka ehdotimme heille jopa soveltuvia paikkoja.

Kerho toimii täysin talkoohengessä, joten vuosibudjetti on pieni. Talkoohengessä rakentaisimme radankin. Niinkuin olemme 31 vuotta rakentaneet nykyistäkin.

Yhteistyötä on kiva kehittää mutta kokemus osoittaa ettei se aina toimi. Vaikka yhdistettäisi 5 seuran vuosibudjetti niin ei päästäisi tarpeeksi suuriin summiin jotta voitaisi teettää uusi rata.

Jäähalli maksaa moninkertaisesti radan verran. Siuntiossa ei ole toimivaa jääkiekkoseuraa, joten järjestäytyneitä jäseniä ei löydy 180. Itsekin pelaan jääkiekkoa ja kannatan uutta jäähallia. Jos joku sellaista asiaa rupeaa vetämään niin saa minun nimen adressiin.