Siuntion motocrosstoiminnan jatkamisen puolesta

Kommentoitu viesti

Timo Sonntag

#43 Motocross radan puolesta

09.10.2014 17:53

Kun vuonna 1986 siuntion motocross rata valmistui,Siuntion kunnan,nuorisolautakunnan ja talkoon voimin,luvattiin että mikäli jonakin päivänä toimintaa rajotettaisiin,kunta järjestäisi korvaavan paikan toiminnalle.Siuntion moottorikerho on vuosien saatossa ollut esimerkkinä nuorisotyölle järjestäen harjoitusiltoja mopoilijoille sekä tarjonnut harjoituspaikan monelle nuorelle.Se että täälläkin kommentoidaan häiriöistä melun muodossa on naurettavaa,itse asun aivan Siuntion keskustassa ja äänet motocross radalta eivät häiritse.Mutta sehän on henkilöistä kiinni mikä häiritsee....eikö...Siuntion radalla on käynyt taatusti enemmän maailman huippuja kuin esim. palloilu hallissa...mutta palloiluhallihan on nuorisotyötä johon ei tavallinen tallaaja pääse jos ei kuulu johonkin seuraan...SIF...SISU...Ehkä kunnankin pitäisi astua uudelle vuosituhannelle,eikä jämähtää paikalleen, sillä motocross menestys Siuntiossa on ollut hyvää ,mutta mitään huomiota kunnan puolelta ei ole tullut.Ainoastaan nykyiset rajoitukset harjoituspaikalle.Mielestäni kunnan tulisi huomioida aikaisemmin luvatut asiat vaikka ne suullisia olivatkin ja järjestää korvaava paikka radalle.Mikäli rata poistuu nykyiseltä paikaltaan haluan kiittää kaikkia jotka olivat menossa mukana alusta asti ;Santtu ,Make ,Julle,Faija,Sutinen,Kurre,Pasi,Pehu,Tommy S,ja kaikki ne kilpakumppanit vuosien saatossa niin hyvässä kuin pahassa.

t:Tinde#24

Vastaukset


Vieras

#44 Re: Motocross radan puolesta

2014-10-10 05:23:27

#43: Timo Sonntag - Motocross radan puolesta 

 Hyvä kannanotto asiaan, ja mielestäni on hyvä että kritiikkiä kohdistetaan Kuntaan. Mutta kun näin tekee tulee mieleeni että pitääkö kritiikki kohdistaa virkamiesjohtoon vai lautakuntiin (=kuntalaisiin). Onko siuntiossa vielä kulisseissa isojen maanomistajien tekemää ohjausta vai onkohan tämän kunnan toiminta päätöksissään päivänvalon kestävää? Liian usein tulee vain mieleen että päätöksissä ajetaan enempi yksilöiden tai ryhmien etuja kuin koko kunnan ja sen kehittämisen kannalta olisi.

Tehtyjen (tekn.lautk.) päätösten perusteella kannatan toiminnan lopettamista nykyisessä paikassa, mutta toivon että toiminnalle löydetään paikka joka on sen verran etäällä että kaavoituspäätökset eivät aja tähän samaan tilanteeseen tulevina vuosina. Ja jos motocross kerho saisi toimintansa enemmän järjestäytyneeksi ja näyttämään siltä että silä on tavoitteita kehittyä, niin uusia harrastajia olisi mahdollista saada runsaastikin.