Jatkukoon Radio Suomen "Pop eilen - toissapäivänä"!

Kommentoitu viesti

Samaa mieltä!

#158 Re: Re:

13.10.2014 13:03

#157: Shame on you! - Re:  

Mainio kirjoitus! Lähetä tämä sama tuolle Ylen johtajattarelle. Tuskin hän kuitenkaan lukee näitä viestejä täällä.

Vastaukset

Shame on you!

#159 Re: Re: Re:

2014-10-13 13:47:06

#158: Samaa mieltä! - Re: Re:  

Kiitos, voisin vaikka lähettääkin. Rassaa niin tämä ainainen säätäminen. Ja, kun otetaan niin otetaan juuri ne herkut pois ja jätetään se mitä joku tuolla osuvasti kutsui tuulipukukansan renkutukseksi, vai mikähän se mainio ilmaisu olikaan.

Katselin myös, että ihmiset ehdottivat vaihtoehtona Heikin ohjelmalle paikkaa esim. Novassa. Heikki on kantayleläinen, tuskin lähtisi muualle, mutta olisi siinä muitakin ongelmia.

Henk.koht. olisi erittäin ikävää siirtyä Novan kuuntelijaksi, mutta siinä on myös se käytännön ongelma miksi Heikkiä ei voi viedä, kuten ei Suomen luontoa tai maaseutua tuoda.  Ylen levystö ja -arkisto on Ylellä, Heikin musa on siellä, jos ei omista kokoelmistaan niitä soita. Joten Nova tai mikään muukaan kanava ei ole vaihtoehto, koska käsittääkseni Ylen levystö ja Heikki toimivat kimpassa.

Siksikin on tärkeää huomioida tämä Suomen kansallisaarre, Ylen levystö ja -arkisto. Luulenpa, ettei rouva pomonenkaan saatuaan tuon älynväläyksen ajatellut ihan loppuun saakka Ylen levystön ja -arkiston käyttöä. Kuka sitä käyttää, jos ei Heikki ja Nyman? Ja Kadonneen levyn metsästäjät?

Suomalaista iskelmää saa mistä vaan, mutta Heikin soittamia levyjä ei saa. Ja Ylen yhtenä tehtävänä on olla sivistävä. Heikki täyttää tuon paikan täysillä lisäten siihen sen maagisen yllätysmomentin ja kotoisen tunnelman, mitä ilman ei viikko voi alkaa, ei sunnuntaista jos ei maanantaistakaan.

Olen kuullut, että elämä on luopumista ja iän myötä yhä enenevässä määrin, mutta että sunnuntain parhaasta radio-ohjelmastakin pitäisi luopua kaiken muun lisäksi? Se on jo liikaa vaadittu.