Pro Koulukatu

Kommentoitu viesti

Haksu
Vieras

#4 vaikeaa vai haluttomuutta?

15.01.2015 23:32

noin 500 000 euroa. Tällaiseen summaan ei kaupungin budjetissa ole varauduttu. Ei varmaankaan ole varauduttu, mutta miljoonia"kuplineen" löytyy kyllä tunneleihin, ratikkahankkeisiin ym. mutta jos tähän lisätään 500 000€ ja perinteikäs, hieman historiallinen kaukalo jäineen...Ei pitäisi asiasta edes keskustella, itsestään selvyys, että tämä säilytetään. Kumma kun Euroopassa ihmiset aina ihastelevat kaikkea vanhaa ja historiallista, kuinka hienoa on kun joku on säästetty, pidetty kunnossa, täällä yhden kaukalon ylläpitäminen olisi jo vaikeaa..tod.näk. ns. päättäjien takia jotka haluaisivat senkin tontin rakentaa täyteen 8 krs. taloja ja kääriä rahat häpeilemättä taskuunsa. Huono esimerkki, mutta vaikka Budapest, parhaimmat rakennukset siellä on rakennettu 32 kertaa uusiksi, Boscolo hotellin New York Cafeeseen on ajettu panssarivaunulla sisään ja sekin on tehty entiseen loistonsa ja tänä päivänä se on maailman hienon kahvila..Täälä meillä siihenkin olis purkutuomion jlk. kaupunki rakentanut diileineen jonkun kantikkaan ja muodikkaan rakennuksen joka on, ellei heti niin 10 v päästä totaalisen RUMA ja 20 vuoden päästä remontin tarpeessa. Hävettävää. Hävettävää koko tuo asioiden ajatusmalli. Tarkoitusperä on oikeasti aivan muualla ja valtaosa tietää missä.

Vastaukset

jep,jep...

#5 Re: vaikeaa vai haluttomuutta?

2015-01-16 05:27:18

#4: Haksu - vaikeaa vai haluttomuutta? 

 Tähn kyllä rahaa riittää:

Ratikan suunnitteluun upotetaan rahaa vaikka rakentamispäätös puuttuukin, tai ei sittenkään puutu.

Raitiotien suunnittelukustannuksiin esitetään v. 2015 talousarviossa 4,3 milj.€, valtion rahoitusosuus on siitä noin 1,3 milj.€  ja vuodelle 2016 5,5 milj.€.

Mikähän toimisto nuo rahat saa? A-Insinöörit Oy ehkä? Pormestari Ikosen isän firma.

JN

#8 Re: vaikeaa vai haluttomuutta?

2015-01-16 10:04:36

#4: Haksu - vaikeaa vai haluttomuutta? 

 Haksu kirjoittaa räväkästi mutta asiaa. Puoli miljoonaa rahaa on kaupungin kokonaisbudjetissa ja muihin investointeihin suhteutettuna pikkuraha.