ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti

Näin sanoo HERRA JUMALA

#1100 Re: Refusal to serve in the Israeli military

14.09.2011 13:00

#1086: - Refusal to serve in the Israeli military

1:11 Sinä päivänä, jona sinäkin olit läsnä, päivänä, jona vieraat veivät pois hänen rikkautensa, jona muukalaiset tunkeutuivat sisään hänen porteistaan ja heittivät Jerusalemista arpaa, olit myöskin sinä niinkuin yksi heistä.

 

1:12 Älä pilkkaa veljeäsi, Esau, hänen onnettomuutensa tähden! Älä ilku Juudaa sen häviön päivänä! Älä herjaa sitä ahdingon aikana!

 

 

1:13 Älä tunkeudu sisään kansani porteista sen onnettomuuden aikana! Älä muiden joukossa katsele ivallisesti kansani hätää sen onnettomuuden päivänä! Älä kajoa sen omaisuuteen onnettomuuden päivänä!

 

 

1:14 Älä väijy pakoteitten varsilla, pakoon pyrkivien turmana! Älä luovuta Juudasta paenneita takaa-ajajien käsiin ahdingon päivänä!

 

 

1:15 Lähellä on Herran päivä, lähellä kaikkia kansoja. Niin kuin sinä olet veljellesi tehnyt, niin myös sinulle tehdään. Sinulle maksetaan tekojesi mukaan.

 

 

1:16-- Niin kuin teidän, Juudan asukkaitten, täytyi pyhällä vuorellani juoda minun vihani maljasta, niin joutuvat muut kansat yhä uudelleen juomaan siitä. Niiden täytyy juoda se pohjaan saakka. Ne häviävät jäljettömiin, ikään kuin niitä ei olisi koskaan ollut.

 

 

1:17 Mutta Siionin vuori on turvapaikka, se on oleva pyhä vuori. Jaakobin heimo ottaa jälleen haltuunsa siltä riistetyt maat.

 

 

1:18 Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo on liekki, mutta Esaun heimo kuin oljet, jotka tuli ahmii ja tuhoaa. Ketään ei jää jäljelle Esaun suvusta. Näin on Herra puhunut.

 

 

1:19 Ne Juudan asukkaat, jotka asuvat Negevissä, ottavat haltuunsa Esaun vuoret, ja ne, jotka asuvat läntisillä kukkuloilla, ottavat Filistean. Muut Juudan asukkaat valloittavat Efraimin ja Samarian vuoriston, ja Benjaminin heimo ottaa Gileadin.

 

 

1:20 Israelista pakkosiirtolaisuuteen viedyt ottavat haltuunsa kanaanilaisten maat Sarpatiin asti, ja Jerusalemista Sefaradiin viedyt ottavat Negevin kaupungit.

 

 

1:21 Kaikki pelastuneet nousevat Siionin vuorelle ja hallitsevat myös Edomin vuoristoa. Kuninkuus on oleva Herran.

 

Vastaukset


Vieras

#1102 Re: Re: Refusal to serve in the Israeli military

2011-09-14 13:15:14

#1100: Näin sanoo HERRA JUMALA - Re: Refusal to serve in the Israeli military

 

Kirjoitit:

1:12 Älä pilkkaa veljeäsi, Esau, hänen onnettomuutensa tähden! Älä ilku Juudaa sen häviön päivänä! Älä herjaa sitä ahdingon aikana!

 

Refusenikit, Israelin OMAT SOTILAAT, ovat JUUTALAISIA, eivät arabeja, eivät palestiinalaisia.

JUUTALAISET SOTILAAT KIELTÄYTYVÄT SOTIMASTA MIEHITETYILLÄ ALUEILLA.

JUUTALAISET SOTILAAT KIELTÄYTYVÄT MURHAAMASTA PALESTIINALAIS-SIVIILEJÄ.

JUUTALAISET SOTILAAT KIELTÄYTYVÄT HYÖKKÄYSSODASTA MIEHITETYILLE ALUEILLE.

 

He julistavat, että Israel Defence Forces, IDF, on PUOLUSTUSarmeija. He ovat kyllä tunnollisia PUOLUSTUS armeijan taistelijoita, ja haluavat palvella PUOLUSTUS armeijassa suorittaen tehtävänsä tunnollisesti.

Mutta IDF on toistaiseksi päätynyt useinmiten siihen, että tuomitsee refusenikit vankilaan siitä, että he kieltäytyvät murhaamasta siviilejä. Tuomiot voivat olla jopa kaksi vuotta. Kieltäytymisliikkeen kasvaessa IDF on päätynyt myös määräämän refusenikkeja Israelin maan sisäisiin tehtäviin, eli ei miehitetyille alueille.

 

 


Vieras

#1103 Re: Re: Refusal to serve in the Israeli military

2011-09-14 13:30:06

#1100: Näin sanoo HERRA JUMALA - Re: Refusal to serve in the Israeli military

Kirjoitit:

1:20 Israelista pakkosiirtolaisuuteen viedyt ottavat haltuunsa kanaanilaisten maat Sarpatiin asti, ja Jerusalemista Sefaradiin viedyt ottavat Negevin kaupungit.

 

Kyseinen Raamatunkohta kertoo kyllä itse, mistä tilanteesta on kysymys.

Siinä lukee ihan selvästi, että " Israelista pakkosiirtolaisuuteen viedyt ottavat haltuunsa kanaanilaisten maat Sarpatiin asti, ja Jerusalemista Sefaradiin viedyt ottavat Negevin kaupungit."

Israel on ollut pakkosiirtolaisuudessa jo kauan ennen Jeesuksen syntymää, kaksi kertaa, Assyriassa ja Babyloniassa.

Myös Raamatunkohdassa luetellut maa-alueiden valtaukset ja heimot vastaavat Assyrin/ Babylonian pakkosiirtolaisuudesta palaamisen tilannetta.

Raamatusta ei voi irroitella mieleisiään jakeita mieleiseensä tarkoitukseen. Muuten Jumalan Sana ja sanoma vääristyy.