Vakuutuslääkärit on asetettava totuusvelvoitteen piiriin

Kommentoitu viesti

N.K.

#176 Re: Yhdessä

10.03.2015 09:43

#170: Suomi 100 vuotias vuonna 2017 - Yhdessä 

 Ainakin yksi puolue on nostanut vakuutuslääkäri aihetta esille. Tietääkö joku; jonkin muun puolueen esilletulosta? Ja mitä konkreettisesti tuo "Vakuutuslääkärijärjestelmää parannettava" rivitieto tarkoittaa?

 

Ehkä nopein tapa aloittaa eteneminen on saada kattava katsaus seuraavasta. Ketkä henkilöt, miten toimien ja missä kaikkialla vakuutuslääkärijärjestelmää pyörittävät? Ketkä mahtavat olla tämän hetken isoimmat pomot? Missä yhtiöissä suoraan toimien? Entä välikäsiyhtiöiden?

Ehkä jonkin tiedotusvälineen toimesta valmistumassa on kaikkien aikojen jymyjuttu? Jossa ovat mukana myös pitkään piilossa pysyneet vakuutuslakimiehet.

Vastaukset


Vieras

#177 Re: Re: Yhdessä

2015-03-12 15:12:11

#176: N.K. - Re: Yhdessä 

vakuutuslakimiehet ovat itselleni ammattiryhmänä uusi tuttavuus. vaan tässä lienee toistaiseksi tuoreinta tietoa vakuutuslääkäreistä? mikään median en ole huomannut käsitelleen tätä kokonaisuutta? vaan olisihan tuo ehken suomen historian yksi mielenkiintoisimmista juttuista. siis jos iso kuva viimein kerrotaan.

Tässä blogikirjoituksessa julkistamme vakuutuslääkäreiden nimet, erikoistumisalueet ja tietyissä tapauksissa myös vastaanottopaikat.

 


Vieras

#187 Re: Re: Yhdessä

2015-03-24 10:21:40

#176: N.K. - Re: Yhdessä 

itselleni täysin uusi tuttavuus. itsenäisyyspuolue kirjoittaa omassa eduskuntavaalit 2015 ohjelmajulistuksessaan näin - "Vakuutuskorvausten maksamispäätökset riitatilanteissa siirrettävä vakuutusyhtiöistä riippumattomalle ratkaisuelimelle."

löytyy kohdasta ipu esittää käytännön toimia. on siellä häntäpäässä. vaan on edes esillä kuitenkin. vaikkei vakuutuslääkäreistä mainitsekkaan.


Vieras

#194 Re: Re: Yhdessä

2015-04-06 21:40:09

#176: N.K. - Re: Yhdessä 

 

 

Valtavan upea juttu,
Sitä vain ei varmaan olla missään mediassa otettu esiin,  koska
kyseessä ovat Perus-Suomalaiset,  heitä ei tahdota näyttää perusoik-
sia ajavana puolueena.    Satapistettä kertakaikkiaan PERUS-SUOMALAISILLE TÄSTÄ!

Saanko aivan pikkusen mennä sivuun asiasta: Moni on kaivannut tätä mahdollisuutta;
Nyt se on  laitettu puihin:


"Kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta. Sukupuolineutraali avioliitto riistää adoptiolapselta mahdollisuuden korvaavaan kokemukseen eri sukupuolta olevista vanhemmista, isästä ja äidistä. Lapsen oikeus olla isän ja äidin hoidettavana ei voi toteutua samaa sukupuolta olevien avioliitossa. Samaa sukupuolta olevien parien oikeudet on huomioitu riittävällä tavalla parisuhdelaissa."

 

Allekirjoita aloite pankkitunnuksilla oikeusministeriön kansalaisaloitepalvelussa:https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175