Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Kommentoitu viesti


Vieras

#353 Re: Jumalalla on Kaikkivalta

10.03.2015 19:01

#352: - lampaat 

 Terve! Suosittelen kaikille, ottakaa tosissanne uskonasiat. Jeesus antaa meille ihmisille maallisesta mallista poikkeavan, täysin erilaisen ohjeen.

Mutta Jeesus kutsui heidät luokseen ja sanoi: "Te tiedätte, että ne, joiden katsotaan olevan kansojen ruhtinaita, herroina hallitsevat kansoja, ja mahtavat pitävät niitä vallassaan. Näin ei saa olla teidän keskuudessanne. Joka teidän joukossanne tahtoo tulla suureksi, se olkoon teidän palvelijanne, ja joka teidän joukossanne tahtoo olla ensimmäinen, se olkoon kaikkien orja. Eihän Ihmisen Poikakaan (Jeesus) tullut palveltavaksi vaan palvelemaan ja antamaan henkensä lunnaiksi monien edestä." Mark. 10:42-45

Meitä ihmisiä on paljon ja arvelen monilla olevan vääristyneen kuvan Jeesuksesta ja Jumalasta. Rukouksessa lähestymme pyhää Jumalaa. Rukous ei ole kahden tasavertaisen kumppanin keskustelua, vaan pienen ihmisen nöyrtymistä suuren ja pyhän Jumalan edessä.

"Vai pitäisikö tässä ruveta nöyristelemään..." kirjoitti eräs kommentoija jossakin. Nöyrä ja nöyristely ovat kylläkin aivan eri asioita. Ei-nöyrä ihminen voi tekeytyä joksikin aikaa nöyräksi ja vaikkapa nöyristelläkin. Nöyryys ei puolestaan tule esille oikein mitenkään ja jos tulee, ei taida oikeaa nöyryyttä sitten ollakaan.

Jeesus tuli ja käänsi kaiken ylösalaisin. Monet viimeiset tulevat ensimmäisiksi.

Jumalan mittapuu niin toisenlainen on.

On pieni vahvin, suuri voimaton.

On köyhä rikkain, särjetty toivon saa.

Mitättömimmän, halvan hän korottaa kunniaan. 

 

Tämä maailma tarvitsee sanomaa: Tulkaa ja ostakaa rahatta ja hinnatta. 

Jeesus on tullut, että meillä rauha olisi,

hänen haavainsa kautta olemme paratut. 

Vastaukset


Vieras

#360 Re: Re: Jumalalla on Kaikkivalta

2015-03-13 00:07:19