Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Kommentoitu viesti

hah hah haa

#355 Re: Jouko Pihon Profetiasivuilta

12.03.2015 11:24

#19: Jeesuksen omainen - Jouko Pihon Profetiasivuilta 

 Where's your god now? Muahhahahahahahaha

Vastaukset


Vieras

#357 Re: Re: Isä tapasi sanoa, ettei tyhjännaurajasta kasva miestä??!

2015-03-12 15:28:31

#355: hah hah haa - Re: Jouko Pihon Profetiasivuilta 

 Moni tekee mielettömyyksiä, kun elämästä katoaa mieli. Ettei niin kävisi, Jumala ja Raamattu tulee pitää pääasioina. Se, mikä on Raamatun mukaan oikein, on ihmiselle terveellisintä, yhteiskunnallisesti oikeudenmukaisinta, taloudellisesti usein edullisinta, kulttuurillisesti arvokkainta, ympäristöllisesti puhtainta ja uusille sukupolville onnellisinta. Kristityt pyrkivät elämään Raamatun mukaan ja kehottavat siihen toisiakin. Hyvällä asialla ovat olleet rukoilijat, jotka samalla haluavat huolehtia avioliittolainsäädännön pysyttämisestä lasta suojaavana. Kenen joukoissa siis seisot? Siitä on kysymys.

Minun ja sinun tähtesi Jeesusta pilkattiin ja kidutettiin. Jeesus on ristillä voittanut pimeyden vallat. Tuota ajatellen me elämme täällä maailmassa "jo nyt, mutta ei vielä" -tilanteessa. Vielä ei maanpäällinen elämämme ole lopussa ja olemme vielä matkalla.

Ei kai tarvinne ketään muistuttaa, että olemme täällä vain käymässä. Jeesus on Raamatun mukaan ainoa tie Jumalan yhteyteen. Jos väitämme muuta, se on ikiomaa ajatteluamme. Sellaisen varaan emme uskalla jättää iäistä osaamme.

Jumalan koulussa kypsynyt saa kokea, että Herra sotii omiensa puolesta. Jumalan tiet ovat erilaiset kuin meidän.


Vieras

#361 Re: Re: Jouko Pihon Profetiasivuilta

2015-03-13 00:09:33

#355: hah hah haa - Re: Jouko Pihon Profetiasivuilta 

 

 

Eikö ole päinvastoin tullut usseinkin mieleen Finduksen,--  eikun Fundiksen sanat Venäjästä,  kuumasta kesästä ja monesta muusta.  Silloin ei  vielä olisi uskonut että näin  voivat asiat yhtäkkiä olla aivan toisin kuin ennen.