Vakuutuslääkärit on asetettava totuusvelvoitteen piiriin

Kommentoitu viesti


Vieras

#180 Re: Re: Re: Re:

19.03.2015 18:26

#127: iso peukkua notaaariksi opiskelevalle! - Re: Re: Re:  

Hyvin mielenkiintoista tietoa. Jotenkin haiskahtaa, ettei tuo tapaturma- ja ammattitautilain "uudistus" ylittänyt uutiskynnystä. Koskeehan tuo laki suoranaisesti ainakin 2,8 miljoonaa työikäistä suomalaista!

Vuoden 2007 eduskuntavaalien alla ilmestyi Oikeusturvan ajankuva - blogissa viisiosainen kirjoitussarja, jonka läpikäymällä huomaa, ettei edes jääkiekon maailmanmestaruus turvaa asemaa vakuutusyhtiön laittaessa muhennusrattaansa pyörimään.

Tästä läpikäymään jakso vapaavalintaisessa järjestyksessä:

Oikeusturvan eduskuntavaalistartti 2007 osa 5/5 -
Vakuutuslääkäreistä ja vakuutuslääketieteestä eduskunnassa kysyttyä

><

Sitten eduskuntavaalien jälkeen ilmestyi tuossa samassa blogissa viisiosainen kirjoitussarja, jossa on purettu ohi hallitusohjelman ja parlamentaarisen valvonnan ulkopuolella valmisteltu sekä perustuslainkin vastainen kahden lääkärin loukku - lakipaketti. Jonka ensimmäinen osa koskee tätä adressia.


Myöskään tästä lakipaketista tiedotusvälineet eivät ole toistaiseksi uutisoineet mitään. Voimaan saattamisen vuodet olivat siis 2003-2007. Tuolloisista vastuuministereistä pääministerinä toiminut Matti Vanhanen/keskusta sekä sosiaali-ja terveysministerin toimessa ollut Tuula Haatainen/sdp pyrkivät uudestaan nyt vaaleissa 2015 eduskuntaan. Joten kysykääpä näistä aiheista, jos osutte samaan vaalitilaisuteen tai teltalle. Myös ehdokkaan olevalla ja harmaalla taustavaikuttajalla, tohtori Pentti Arajärvellä saattaa löytyä tietoa asiakokonaisuuteen.

Suomalainen kahden lääkärin loukku 100 prosenttisen valmis! – Osa 5/5


><

Jos tuntuu, että on vaikeaa hahmottaa kenellä valta näissä asioissa oikein on, niin tämä Oikeusturvan ajankuva - blogin katsaus Suomen todellisesta hallintamuodosta kannattaa myös lukea.

Muistaen kuitenkin seuraavan. Se mitä ei virallisen Suomen toimesta tunnusteta. Sitä ei ole olemassakaan. Se mitä ei ole olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata.

Vaan eihän sitä koskaan tulevasta tiedä. Kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin.

><

Vaalirahasta - maanantaina, maaliskuuta 04, 2013

Lakisääteisen vakuutus- ja sosiaaliturvan aluetta ymmärtää paremmin, kun Suomen todellinen hallintamuoto eli korporativismi/korporatismi saadaan viimeinkin kaikille tutuksi.

Tästä > linkistä - lisää.

Perusideahan on suomalaisessa korporatismissa on se, että ne organisaatiot ja henkilöt, jotka ovat tässä blogissa pitkään tiedossa olleet epäkohdat ja perustuslain vastaisuudet luoneet, niitä ylläpitäneet ja niistä suoraan taikka välillisesti hyötyneet; ovat niitä kulloinkin mukamas korjaamassa.

 

 

Vastaukset

Kolumbou

#197 AntilaHujalaGate Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-22 05:13:39

#180: - Re: Re: Re: Re:  

 Ei ihme, ettei tämän adressin asia etene! Siis jos vakuutusalan ylimmällä virkamiehellä, ylijohtajalla Outi Antilalla on tällainen kytkentä vakuutusalan suurimpaan yritykseen Ifiin. Niin mitä se on sitten alemmilla tasoilla vakuutusalan organisaatioissa ja hierarkioissa?

Vai onko niin, että ylimmän vakuutusalan virkamiehen puolueettomuus ei ole hänen ja Ifin lakimies Taisto Hujalan tapauksessa uhattuna? Nimittäin CV:n puolesta Hujala ei ole mikä tahansa peruslakimies.

Joten ei ihme jotta tämä keissi on jo ristittykin osuvasti AntilaHujalaGate
Aiheesta ovat ensimmäisenä uutisoineet Oikeusturva-verkoston kanavat Facebookissa ja Twitterissä.

Ratkaisevaa tietysti on se, että oliko ylijohtaja Antilan virkaan nimittänyt Kelan nykyinen pääjohtaja ja keskustan mandaatilla istuva Liisa Hyssälä tietoinen näistä kytköksistä? Ja annetaanko ministeriöstä asiaan vahvistavaa lausuntoa? Sekä ministeri Hyssälän ja ministeriön tiedossa olleet asiat, kuten riskianalyysi Hujalan aiheuttamasta esteellisyydestä ylijohtajan viranhoitoon. Nuo tiedot paperilla; kaikkien kiinnostuneiden saataville.