Suora raitiovaunuyhteys Länsi-Pasilasta keskustaan säilytettävä

Kommentoitu viesti


Vieras

#26

23.05.2015 19:44

Täällä asuu vanhuksiakin. Joutuvatko he muuttamaan Länsi - Pasilasta pois kun ei ole kunnon julkisia liikenneyhteyksiä keskustaan. Ihan hullua, ettei pääse enää suoraan Mannerheimintietä keskustaan. Ja tämä pieni lenkki, jonka ratikka tekee Länsi - Pasilan kohdalla ei paljoa merkitse. On väitetty, että 1- 2 min vaikuttaisi paljon mutta käytännössä ratikkakuljettajan ammattitaito ajaa sujuvasti ratkaisee. Se on nähty tämän 30- vuoden aikana mitä täällä Länsi - Pasilassa olen asunut. Nyt emme myöskään ole tasavertaisia veronmaksajina kun meiltä viedään sujuva liikenneyhteys keskustaan. Että tälläistä politiikkaa nimellä Räty!

Vastaukset


Vieras

#65 Re:

2015-06-12 10:34:55

#26: -  

Pasilan juna-asema on heikkojalkaiselle/-voimaiselle lliian kaukana, ellei pääse raitiovaunulla kotipysäkiltä asemalle kantamuksineen. Tarvitaan yhteys joka suuntaan, kun siihen olemme tottuneet.

KAS

#116 Re:

2015-09-09 04:23:15

#26: -  

 on todella ikävää jos liikenneyhteyksiä huononnetaan. Nyt kun ihmiset ovat muuttaneet suhteellisen hyvien kulkuyhteyksien vuoksi Länsi-Pasilaan nin sitten aletaan heikentää kulkuyhteyksien. Vanhuksien määrä lisääntyy entisestäkin Länsi - Paisilan. alueella niin heidän liikkumista tulisi tukea sekä alueella elämistä. Vanhukset tarvitset  jatkossa yhä enemmän yhteiskunnan tukea mutta nyt heikennetään heidän olemassa oloaan etenkin liikkennemuutosten merkeissä. Suora yhteys Helsingin keskustaan tulee säilyttää.