Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Kommentoitu viesti

Sinikka

#586 Re:

19.06.2015 07:00

#8: -  

 Näin on.Koko "Sateenkaariavioliittolakia"olisi tuskin edes hyväksytty,jos siitä olisi järjestetty virallinen kansanäänestys.

Vastaukset


Vieras

#588 Re: Re:

2015-06-19 19:18:46

mn#586: Sinikka - Re:  

Kuinka voit elää tuollaisissa harhoissa? Sukupuolineutraalista avioliittolaista ei tosin ole järjestetty kansanäänestystä, mutta vertailukohteeksi voi ottaa asiasta tehdyt kansalaisaloitteet. Avioliittolain muuttamista sukupuolineutraaliksi koskeva kansalaisaloite sai jo ensimmäisenä keräyspäivänä vaadittavat 50 000 allekirjoitusta ja kaiken kaikkiaan aloitteen allekirjoitti noin 167 000 henkilöä.

Kun aloite hyväksyttiin eduskunnassa, kiihkouskovaiset ja konservatiivit aloittivat kapinoinnin ja käynnistivät yhteensä kolme (!) vasta-aloitetta. Näistä ensimmäinen, kansalaisaloite laiksi neuvoa-antavasta kansanäänestyksestä samaa sukupuolta olevien henkilöiden avioliitosta ja heidän oikeudestaan hakea perheen ulkopuolista adoptioita, kaatui liian vähäiseen allekirjoitusmäärään 15.6. ja toinen, avioliittolaista suoritettava kansanäänestys, tulee sekin kaatumaan liian pieneen allekirjoitusmäärään 27.6.

Kun väität, että "Koko 'Sateenkaariavioliittolakia' olisi tuskin edes hyväksytty,jos siitä olisi järjestetty virallinen kansanäänestys", niin miksi kansalaisaloitteet, joissa nimenomaan vaaditaan kansanäänestystä, eivät menestyneet?

Kolmas asiasta tehty kansalaisaloite sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta on sananmuodoltaan niin törkeä ja sisällöltään niin järjetön, että on vaikea uskoa sen läpimenoon siinäkään tapauksessa, että se ylipäätään pääsee eduskuntaan.

Hartaan katolisessa ja vanhoillisessa Irlannissakin sukupuolineutraali avioliittolaki hyväksyttiin kansanäänestyksessä, mutta meillä Suomessa omissa maailmoissaan elävät kiihkouskovaiset vetoavat edelleenkin olemattomaan "kansan" kielteiseen mielipiteeseen. Koettakaa herätä todellisuuteen.