Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#2861

02.07.2015 11:20

Olen ymmärtänyt, että lautakuntaa päästetään vain täysjärkisiä ja hyvämaineisia Suomen kansalaisia sillä jos olisin lautakunnassa ja minulle sanottaisiin  "että irtisanomispäätös on tehty väärässä järjestyksessä esteellisten virkamiesten toimesta ja, että irtisanomiselle ei ole voitu esittää laillisia perusteita."  Tämähän tarkoittaa ennakkoilmoitusta, että päätös voi olla laiton.  En haluaisi missään tapauksessa olla missään laittomassa mukana.

Lakia tuntemattomana en uskaltaisi äänestää kuin tyhjää tai madollista laittomuutta vastaan sillä minähän laittaisin maineeni peliin pelkän kuulopuheen varassa. Kaikesta näkee etteivät lautakuntalaiset tunteneet lakia mutta tekivät päätöksen pelkän kuulopuheen varassa ja väärässä järjestyksessä sillä he eivät kuunnelleet toista osapuolta.  Järkikin sanoo, että toista osapuolta on kuunneltava.  Järjestys on aina se, että ensin kuunnellaan toista ja sitten toista.  Pitää olla vajaaälyinen jos ei tätä älyä.

Tuossa oli ainakin kaksi seikkaa minkä takia "hälytyskellojen" olisi pitänyt soida tai sitten on vain niin, että on tyhmä.  Silloin sellaista ei tapahdu.  Nyt he joutuvat luultavasti siviilioikeuteen ja saavat tuntuvat rangaistukset.  Juri riskeerasi vuosipalkkansa oikeudenkäyntiin joten tuskin hän tyytyy vähempään vahingonkorvaukseen.  Lautakuntalaiset joutuvat ehkä "kynsin hampain" taistelemaan rangaistuksen alentamiseksi.  Tulee ehkä tuskallinen pitkä oikeudenkäynti jonka varma voittaja on Juri.  Kyse on vain vahingonkorvauksen suuruudesta ei siitä onko vahingonkorvaus oikeutettua sillä se on sitä.  Kaikelta tuskalta olisi vältytty jos olisi vain kuunnellut oman järjen ääntä.  No jos sitä ei ole niin eihän sitä kuule.

Lautakuntalaiset voi pelastaa yksi asia ja se on "siirtorangaistus" joka tapahtuu siten, että he haastavat esittelijät oikeuteen syyttäen heitä väärän tiedon levittämisestä ja laittomuuteen yllyttämisestä.  Näin he voivat maksaa rangaistuksensa heiltä saamillaan korvauksilla mutta se olisi omaan tyhmyyteen vetoamista ja epäilen ettei tyhmyyteen vetoaminen onnistu oikeudessa sillä vanha sanonta on, että "ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka antaa."

 

Vastaukset

edelleen äimänkäkenä

#2862 Re:

2015-07-02 14:12:22

#2861: -  

 Hyvä kirjoitus! Kiitos!