Olli Immonen (PS) erotettava välittömästi tehtävistään

Kommentoitu viesti


Vieras

#2 Kaikkia poliittista ideologioita ja ismejä pitää saada vastustaa

26.07.2015 16:02

Monikultturismi-ideologiaa pitää voida vastustaa aivan samoin kuten kommunismi-sosialismi-ideologiaakin pitää saada vastustaa. Nämä totalitaristiset ideologiat ovat läheistä sukua toisilleen, ovat samojen tahojen aikaansaannosta, niillä on samanlaiset toimintatavat ja molempien juuret juontuvat marxismista.

Sitä mitä kumoukselliset eivät pystyneet tekemään Neuvostoliiton ja kommunismin avulla, sitä nämä samat voimat ovat nyt tekemässä islamin ja kulttuurimarxismin avulla. Siitä tässä maailman menossa on kysymys, lyhyesti sanottuna.

Kulttuurimarxixmista tietoa täällä:

http://rauta-aika.blogspot.fi/2012/04/frankfurtin-koulukunnan.html

Vastaukset

Ymmällään

#3 Re: Kaikkia poliittista ideologioita ja ismejä pitää saada vastustaa

2015-07-26 16:46:21

#2: - Kaikkia poliittista ideologioita ja ismejä pitää saada vastustaa 

 Monikulttuurisuus ei ole ideologia vaan se on todellisuutta, jossa elämme. En vastusta henkilöitä, joilla ei ole monikulttuurista taustaa ja arvostan heitä siinä missä ihmisiä, joilla on monikulttuurinen tausta. Ei ole olemassa puhdasta yhtä kulttuuria, vaikka jokin ryhmä voi toki yrittää sellaisessa elää. Se ei kuitenkaan saa tarkoittaa taistelua toisia ihmisryhmiä vastaan. Eivät monikultturiset ihmiset ja perheet vastusta lähtökohtaisesti olemassaolollaan monokulttuurisuutta tai suomalaisuutta. Olen suomalainen, mutta koen olevani monikulttuurinen, koska olen elänyt pitkään ulkomailla ja olen monikielinen. Myös lapseni ovat kahden kulttuurin taitajia ja suomalaisia. Mikä tässä on niin pelottavaa?


Vieras

#34 Re: Kaikkia poliittista ideologioita ja ismejä pitää saada vastustaa

2015-07-27 09:32:23

#2: - Kaikkia poliittista ideologioita ja ismejä pitää saada vastustaa 

 Kaikki möröt ovat vain oman pääsi sisällä. Älä syytä niistä muita ihmisiä.

Näin on

#124 Re: Kaikkia poliittista ideologioita ja ismejä pitää saada vastustaa

2015-07-28 10:00:19

#2: - Kaikkia poliittista ideologioita ja ismejä pitää saada vastustaa 

 Huono ajoitus Immosella eli samaan aikaan , kun oli Norjan tapahtumapäivä. Mutta onko teistä kaikista todella oikein, että tänne rahdataan noita vetelehtijöitä pitkin Afrikkaa?  Jos ihmisillä on tosi hätä, niin tottakai on autettava, mutta onko näillä tosi hätä`? Eurooppa ei voi ottaa vastaan sentään kaikkia.  Mitä , jos täältä lähdettäisiin kylmää pakoon sinne päin tai Venäjää pakoon, kun on niin arvaamaton maa? otettaisiinko avosylin vastaan ja järjestettäisiin hyvät olosuhteet meille? Epäilen!  Naimisen kautta meille tulee vierasmaalaisia tai sellaisten kautta, jotka tulevat työhön, mutta onko todellakaan tarpeen hyssytellä vaan niitä , jotka tulevat kun kuulevat että täällä saa ilmasta rahaa ja katon pään päälle.  Siis oikeita pakolaisia ja kunnon ihmisiä jos tulee , mutta esim. rikollisia meillä on itsellämme ihan tapeeksi omasta takaa, että niitä ei enää tarvita muualta. Turha väittää rasistiksi, sitä en ole, mutta en myöskään hyväksy sitä että Eurooppaa ja maatamme käytetään suruttomasti hyväksi.


Vieras

#200 Re: Kaikkia poliittista ideologioita ja ismejä pitää saada vastustaa

2015-08-29 19:35:16

#2: - Kaikkia poliittista ideologioita ja ismejä pitää saada vastustaa 

 Islami ja maahanmuutoa tulee voida ja saa vastustaa koska se on ideologia, kali ja uskonto samassa paketiisa eikä se koskaan voi tulla suomessa Suomen lain kanssa ilman suuria ristiriitoja toimimaan,