Eroa, maatalousministeri Sirkka-Liisa Anttila

Kommentoitu viesti

Laura Huovinen
Vantaa

#11

20.12.2009 14:48

Matille:

Sikaloiden olot eivät ole rahalla selitettävissä. Oli rahaa tai ei, huono kasvattaja on huono kasvattaja. Raha ei muuta ihmisen moraalia tai käsitystä siitä, mitä eläimelle voi ja mitä ei voi tehdä. Tuo rahallinen ahdinko ja ns. maajussi masennus on vain surkea tekosyy, kun ei ole muutakaan sanottavaa keksitty. Vaikeaa se on muillakin tänä päivänä, mutta vastuu toisen hengestä ja hyvinvoinnista on kannettava, oli sitten kyseessä ihminen, lemmikkikoira, tai sika.

Ministeri Anttilalla on tehtävä. Hän on epäonnistunut tehtävässään. Hänen tulee erota. Muissa maissa tällaisten skandaalien seurauksena on itsestäänselvyys että ministeri myöntää virheensä ja eroaa. Mutta ei täällä. Täällä ne ministerit vetkuttelee paikallaan eikä myönnä tehneensä mitään väärin. Lisäksi Anttila on itse sikatilallinen, joten luonnollisesti välittää enemmän sikatilallisista kuin sikojen hyvinvoinnista. Tällaisen ihmisen ei tulisi olla näissä tehtävissä, koska oma lusikka on sopassa.

Älä sinä yritä mustamaalata videon tehneitä aktivisteja. He ovat tehneet suuren ja tärkeän teon paljastamalla julkisuuteen rikollista toimintaa, eli eläinrääkkäystä. Kaikki kunnia heille.

Vastaukset

Vieras

#21 Re:

2010-12-22 00:21:33

#11: Laura Huovinen -  

Hyvä Laura! Niin ytimettääksi osasit kirjoittaa näistä asioista, kiitos. Sellainen kannustaa nuoria aktivisteja, heille kunnia kaikesta , mitä on ilmi tullut: Kaikki se kauheus, missä eläimet aina maksavet kalleimman hinnan kärsimyksellään ja elämällään.