Veripalvelut pois SPR:ltä

Kommentoitu viesti

Dee

#5

15.01.2016 14:13

Kai te daijut tajuatte että se veri joka luovutetaan pitää käsitellä ensin? Siitä erotellaan esim valkosolut omaksi "tuotteekseen" jne. Vai onko teillä oikeasti se luulo että SPR vaan pussittaa veren, joka kuljetetaan sairaaloihin, jotka tyrkkää saman pussin sitten suoraan letkuun kiinni?

Ottakaa hyvät ihmiset selvää ensin asioista ennen kuin tuossa SPR-vastaisuudessanne rupeatte tällaisia hölmöläisten addresseja keräämään

Vastaukset

Dee

#70 Re:

2016-01-15 21:39:48

#5: Dee -  

 Aivan sama hyysäävät matuja, haukkuvat Suomalaisia.suhteita vastaanottokeskuksissa.Tehkööt mitä tekevät mä luovutan vereni muualle.

Syvi

#106 Samaa mieltä

2016-01-16 22:09:51

#5: Dee -  

 Nyt on uutisoitu parkkipaikoille jyrätyistä lahjoitetuista vaatteista. Kuinka moni sen vouhkaamiskirjoituksen lukemisen jälkeen näki kirjoitukset todellisesta tapahtumasta. Tänään ja eilen "väänsin kättä" veljeni kanssa. Kummallakin samasta asiasta täysin eri näkökanta ja kumpikin, tunnustan, piti jäärästi kiinni kannastaan. Minä siksi, että hän ei voinnut todistaa olevansa oikeassa. Hänkin siksi, että en kaivellut kirjoituksia joista vanhimmat lukenut aikaa sitten. Todennäköisesti kumpikin oltiin osin oikeassa. Eli pointtini on, että moni vouhkaa asiasta josta ei ole kokonaiskuvaa. Tämä adressi kuuluu niihin. Tekstissä ei kerrota mitään perusteluita ja syitä miksi spr olisi hyväksikäyttäjä ja rahan perään. On vain oletus, todennäköisesti.