Vesistöjen puolesta - Stop Talvivaara

Kommentoitu viesti


Vieras

#2460

11.04.2016 10:11

"Ely: Terrafame saa rikkoa lupamääräyksiä"
- KS: 8.4.2016 -

ELY, tuo julkisyhteisöllinen toimija, organisaation yhtenä perustarkoituksena on valvoa organisaation toimialaan kuuluvaa lainsäädäntöä, niin, miten käy perustehtävän toteutuksen . . . . . ? 
Ymmärsinkö oikein, valvoja nostaa kädet pystyyn, puhdistaa pöydän todeten, ei mahda mitään, lakia rikkomalla kaivoksen toiminnan jatkaminen mahdollistuu . . . . .  ?
MIETTIKÄÄ. Tämähän todistaa, että organisaatio menettää toimintaedellytyksensä ja tarkoituksensa, toimii vastoin lain edellyttämää perustarkoitusta, perustehtävää, jota varten organisaatio on alun perin perustettu.

Vastaukset

Puolueeton taho tutkimaan Terrafamen toimintaa ja kannattavuutta

#2462 Re:

2016-04-14 07:12:57

#2460: -  

Onko tämä mitään uutta, että Ely nostaa kädet pystyyn taas kerran? Eikö se näin ole tehnyt koko Terrafame/Talvivaaran olemassaolon ajan, jos nyt ei koko aikaa ole olleet kädet pystyssä niin ainakin ovat katsonut muualle, kun yhtiö on tehnyt omiaan, mitä milloinkin!

Vaikuttaa siltä, ettei Elyn tehtävä olekkaan valvoa, vaan helpottaa yhtiön toimintaa kaikin tavoin ja sitä mitä he milloinkin saavat päähänsä tehdä , kuten tänä keväänä taas kerran laittomat juoksutukset, silloin on Ely hyvä ystävä hädässa ja taas tuli leimasin paperiin ilman sen kummempia viivytyksiä ,hyväksytään..... Olisipa työskentely Elyn kanssa muillekin asiakkaille yhtä helppoa? Näinhän ei ikävä kyllä ole, vaan Terrafame/Talvivaarahan tuntuu  olevan erityissuojeluksessa, joten sopiikin kysyä kenen käskystä?

Senkö takia Kainuun Ely-keskus ei koskaan vaadi mitään yhtiöltä, aina ollaan vain kuin nöyrä koira kontallaan yhtiön edessä?