Anjalan koulun puolesta

Kommentoitu viesti

vierailija

#4 Eiköhän riitä

11.05.2016 08:58

Eiköhän entiselle Anjalankoskelle riitä 2 koulua: Myllykoskella ja Inkeroisissa? Mitä järkeä on väkisin ylläpitää näin rajulla muuttotappioalueella useampia kouluja? Eikä toistaiseksi mikään tekijä puolla sitä, että alueelle olisi muuttamassa lisää lapsiperheitä. Ettekö ole huomanneet miten paljon alueella asuu ikääntyneitä ihmisiä suhteessa nuoriin ja lapsiperheisiin.

Vastaukset

Huolestunut vanhempi

#5 Re: Eiköhän riitä

2016-05-11 09:03:58

#4: vierailija - Eiköhän riitä 

 Ja mihinköhän meinasit anjalan koulun reilu 170 oppilasta tunkea? Inksaan? Ja siellä oppilaita myös aika paljon jo? Eiköhän tilat lopu kesken, se siitä hyvästä oppimisesta, luokkien koot nyt jo liian suuria oppimisen kannalta. 

Kyllästynyt!

#6 Re: Eiköhän riitä

2016-05-11 09:35:05

#4: vierailija - Eiköhän riitä 

 No ei tosiaan riitä! Ymmärtäisit varmaan jos oma lapsesi olisi kyseisessä koulussa (ilmeisesti ei ole) Itse en halua että opetukseltaan paras ala-aste suljetaan! Luokkakokoja ei saa yhtään kasvattaa enää. Oppiminen kärsii! Mitäpä jos suljettaisiin niitä alakouluja välillä sieltä ydinkouvolasta ja jätettäisiin kouvolan reuna alueet rauhaan! Täällä asuu myös paljon lapsiperheitä ja yksi syy on tosiaan tuo koulu. Kohta ei asu sitäkään vähää jos kaikki lapsiperheiden palvelut siirretään muualle. Muuttotappiota tulee varmasti. Pitääkö kaikki pikkukylät tappaa sukupuuttoon päättäjien omahyväisellä toiminnalla? Jos nuo kaikki tämän lopettamis idean keksijät asuisivat anjalassa, veikkaisin että koulu ei olisi koskaan lopetus-uhan alla!!! Järki käteen.

Rocky

#13 Re: Eiköhän riitä

2016-05-11 12:51:23

#4: vierailija - Eiköhän riitä 

 Laita nyt ekaluokkakainen sit yksinään kouluun kävelemään täält anjalasta,kun pyörällä ei saa viel mennä kouluun..

Kyllähän tuolt ydinkeskustasta vois kans sulkea niitä kouluja mut eihän sieltä suljeta mitää ja kyllähän sen ties kun liityttiin kouvolan tuppukylään niin miten siinä käy...