Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Kommentoitu viesti


Vieras

#694 Aito Avioliitto ry tiedottaa 11.5.2016

11.05.2016 14:13

Rakkaat uskovaiset ystävät!

Kansalaisaloitteemme sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta on ajautunut umpikujaan eikä sillä ole käytännössä mahdollisuutta tulla hyväksytyksi. Yhdistyksemme ei kuitenkaan ole vielä luovuttanut ja nyt suunnittelemme äärimmäisiä keinoja estää Jumalan tuomitsemat sukupuolineutraalit avioliitot. Näitä ovat

1) nälkälakko. Paastoamme itsemme vaikka kuoliaiksi, jotta samaa sukupuolta olevat eivät pääse naimisiin keskenään!

2) joukkoitsemurha. Kuinka monen ihmisen on Suomessa kuoltava, jotta sukupuolineutraalit avioliitot eivät toteutuisi?

 

Vaikka näiden äärimmäisten keinojen lopputulos on se, että jäsenemme kuolevat, se ei häiritse meitä, sillä TIEDÄMME PÄÄSEVÄMME TAIVAASEEN! Sinne eivät pääse liberaalit, joita Jumala vihaa! Läl läl lääää! V*tuttaako, liberaalit?

 

Uskovaisin terveisin ja siunauksin

 

Aito Avioliitto ry

Vastaukset

Jeesus on Herra!

#695 Re: Aito Avioliitto ry tiedottaa 11.5.2016

2016-05-23 15:05:33

#694: - Aito Avioliitto ry tiedottaa 11.5.2016 

 Kiroilemalla ja tuomitsemalla et todellakaan pääse taivaaseen, MUTTA(tämä tiedoksi homoille ja lesboillekin) USKOMALLA Jeesukseen Kristukseen, AINOAAN ja OIKEAAN Vapahtajaan sekä Pelastajaan Joh.14:6 sanoin sinne pääset. Sillä Hän on TIE, TOTUUS ja ELÄMÄ. Häneltä saat tulevaisuuden, toivon, yltäkylläisyyden ja elämän. Ota siis Jumalan ainutsyntyinen Poika syntiesi lunastajaksi niin nimesi on Elämän Kirjassa Golgatan Keskimmäisellä Ristillä, olet Jeesuksen Verellä pesty ja sielusi on ikuinen Jumalan Taivaassa. Jumala siunatkoon tätä synnissä rypevää ja rakasta Isänmaatamme, amen:D P.s. lukekaapa varsin 2Tim. 3. luku niin tiedätte, että elämme Ilmestyskirjan aikaa ja pian Hän saapuu. Oletko valmis lähtemään Hänen kanssaan ylös taivaiden taivaisiin?!