rasismi pois suomesta!

Kommentoitu viesti

Miia Leskinen
Rovaniemi

#3

23.02.2007 22:30


Ei ulkomaalaisia Suomeen! Valtion rahoja menee turhaan maahanmuuttajien hyväksi. Näiden takia Suomessa vain rikollisuus kasvaa. Jos täällä on paremmat oltavat, niin miksi pitää alkaa riehumaan heti? Lakeja on säädetty maahanmuuttajien hyväksi, silti ei heille kelpaa. Sopeutuminen on vaikeaa, mutta jos tarkoituksena ei ole edes yrittää sopeutua, on turha näitä edes yrittää auttaa. Omat ongelmansa ovat kotimaassaan (esim. Irakissa) aiheuttanut. Suomen yhteiskunnassa jo itsessään ihan tarpeeksi puutteita, joita tulisi parantaa.

Neekerit kohtelevat suomalaisnaisiakin miten huvittaa (raiskaavat, käyttäytyvät alentavasti), kotimaassaan ehkäpä yleistä? Suomen vankilatkin täynnä Virolaisia ja Venäläisiä. Mustalaiset taas on opetettu pienestä pitäen varastamaan, vanhemmat opettavat heitä siihen ja siitä lapset saavat kiitosta. Miksi tälläisen käytöksen tulisi liittyä mitenkään Suomeen? Suomessa jo isessään tarpeeksi lainrikkojia. Järkevää kansaa kuitenkin olemme, näihin muihin verrattuna.

Vastaukset


Vieras

#62 Re: make

2011-06-23 16:27:25

#3: Miia Leskinen -

olen joutunut montakertaa neekereiden pahoinpidellyksi. varastavat kaikki rahat ja kännyt. korut. Raiskaavat suomalais tyttöjä. viimeksi oli viikon sairiksella kun kylkiluu meni poikki. Eikö moitä neekereitä voisi lähetää omaan maahan ei ne koskaan osaa käytäytyä täällä niin kuin ihminen käytäytyy. saa pelätä niitä tekevät mitä huvitaa itse ne on rasisteja ne vihaa valkosia puhun afrikan neekereistä.