rasismi pois suomesta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista rasismi pois suomesta!.

antti vaurio porista
Vieras

#51 EN HALUA ,ETTÄ TULEE TÄNNE KAIKKIALTA ELÄTTÄVÄKSI

19.11.2010 20:32

NYKYÄÄN SUOMI MAKSAA HUONOSTI KÖYHILLE AVUSTUKSIA,MUTTA MAKSAA HYVIN ULKOMALAISILLE MAAHANMUUTTAIJILLE.EI KIITOS EI KIITOS EI KIITOS SUOMESSA ON JO LIIKAA SUOMALAISIA KÖYHIÄ 1 MILJOONAA SUOMALAISIA!!!!!!!!!VAILLA RAKKAUTTA,KUNNIOITTAVAA,HELLYTTÄ,YMMÄRRYSTÄ JNE. STOPPI MAAHANMUUTTAJILLE.LOPETTAKAA ! EI ENÄÄ ULKOMAALAISIA TÄNNE
my best weapon mother fuckr!

#52 sama mieltä!

16.02.2011 14:42

#27: pasi parkman - rasismi... 

 mutta miks suomen laivasto soti täällä hetkillä somalia lahteessä?

Vaalit
Vieras

#53 Ilman rasismia, mutta maahanmuuttajat pois Suomesta.

27.02.2011 21:50

Niin. Huvittavaa, rssismikortti vedetään esiin nykyään aina, aivan kuin natsikortti muinoin. Ja sen jälkeen et saa enää mitään kommentoida, eikä ajatuksillasi ole arvoa, kun joku on ehtinyt kiljua rasistia sinulle.

"Rasismia" on myös se, kun pakotetaan toisten mielipiteisiin, etkä saa ilmaista omaasi. Kaikki muut ovat hyväksyttyjä, mutta ei suomalainen, joka ei näitä muita maahan haluaisi. Mitäs se on? Rasismia, itseasiassa! Laajasti käsitettynä, mutta niinhän tuota sanaa nykyään venytetään joka asiaan!

Tässä tulee tämä asia, mistä ei nyky-Suomessa saa enää puhua, eikä keskustella, sensuuri on pahempi kuin neuvostoaikana koskaan:

En halua Suomeen somaleita enkä muita afrikkalaisia, en muslimeita enkä venä/virolaisia. Jos olen sitten rasisti, niin sen kun. Mutta en myöskään ole missään nimessä menossa yhteenkään näistä maista itse paikallisia häiritsemään. En toivo heitä vahingoitettavan enkä haitattavan. Kunhan eivät muuta tänne. Turisteina ovat tervetulleita, turistiviisumilla, ilman turvapaikanhakumahdollisuutta.

Olen valmis kantamaan korteni kekoon myös heidän auttamisekseen, enemmän kuin useimmat muut, enemmän kuin yksikään, siis yksikään, näistä rasisti-sanan juuri oppineista muiden syyttelijöistä.
- Olen heti valmis antamaan ainakin viiden vuoden kaiken työpanokseni tähän, vain niin, että saan itselleni ainoastaan välttämättömän ruoan ja asumuksen, en mitään muuta. Kaiken muun palkkani olen valmis antamaan näiden ihmisten auttamiseen muualla maailmasssa.
- Vähintäin tämän olen valmis tekemään, kunhan myös kaikki Suomeen jo tulleet myös autetaan välittömästi täältä pois, eikä yhtään oteta enää tilalle.
- Uhraus on pieni, kun ajatellaan, että tuon ajan ovat aiemmat sukupolvet myös antaneet, ja paljon huonommissa olosuhteissa, Suomen pelastamiseksi rintamalla.

- Tiedän , ettei tämä ole enää mahdollista. Suomeen pesiytyneitä ei enää saa millään kitkettyä, vaan ajan kuluessa maa on vähitellen jo menetetty.
- Mutta JOS. Jos nuo kaikki täältä pois saisi, olisin valmis tuohon. Oikeastaan enempäänkin. Loppuikäni voisin kaksi kolmannesta tuloistani antaa pois humanitääriseen apuun tai vaikka mihin avustuksiin, kunhan tosiaan olisi varmuus, että sitä kautta myös kaikki jo maassa olevat poistuisivat.

Yksinään eivät minun tuloni tietenkään varmaan riittäisi edes yhdelle mamulle, mutta kun nyt teoretisoidaan ja haaveillaan, niin:

- Olisin omalta osaltani valmis ryhmässä muiden mukana em tavalla elättämään kaikki Suomen mamut, jossain muualla maailmassa, kunhan tänne ei enää yhtään tule, eikä "yhtään" jää.

Olkoon sitten rasismia näiden rääkyjien mielestä. Ihan vapaasti. Minä en ole vahingoittamassa ketään, en vangitsemassa, haukkumassa, en millään tavalla heidän eloaan hankaloittamassa. Päin vastoin, olenhan juuri kertonut olevani valmis työskentelemään käytännössä orjana heidän hyödykseen. Kunhan omalta osaltani saisin Suomen pelastettua.

Mutta tiedän. Näin en saa ajatella. Näin ei saa sanoa. Mielipiteen vapaus on, mutta tätä mieltä ei saa olla. Sanan vapaus on, mutta se ei koske minua.
Kaikki oikeudet ja vapaudet koskevat vain neekereitä (hyvä esimerkki, en enää saa käyttää omaa kieltänikään, vaan sitä vääntelevät muut, ja kertovat mitä sanoja tänään saan käyttää . Tervetuloa Orwell! Hyvä on, siis mustia, nykyajan ulkoa ohjatulla kielellä.) muslimeita, venäläisiä, virolaisia, romanialaisia...

Peli on jo menetetty, tiedän sen. Suomi ei ikinä pysty ottamaan vastaan miljardia kärsivää ihmistä, vaan järkevämpää olisi auttaa heitä muualla, myös kustannustehokkaampaa, eikä koettaa raahata kaikkia tänne.
Mutta suomalaisilta Suomi on jo pilattu, sen varmistavat jo nyt maassa olevat, jotka tästä eteenpäin lisääntyvät eksponentiaalisesti. Mikähän on "hiilijalanjälki" verrattuna siihen, että matkustus tänne olsi alkujaan estetty ja autettu paikallisesti? :) :)

Näissä vaaleissa ei ole mistään muusta kysymys kuin maahanmuutosta enää. Mikään muu ei jaksa enää kiinnostaa. Ihan sama. Verot nousevat minkä nousevat, sosiaaliturva; yksilysti, maahanmuuttajat täyttävät jo nyt kantaväestöltä terveyskeskukset, tiet, infrastruktuuri, elintaso.. ei merkitystä. Suomessa ei enää halua olla. Se jyrää olleen nuo muut pikkuasiat.
Ainoa mikä saa vaaliuurnille, on se jos joku sitoutuu edes maahanmuuttoa vähentämään. Ja olen sentään tätä ennen äänestänyt joka ainoan kerran elämässäni, kun mahdollisuus on ollut.

Mutta siinäpä se. Nyt tuntuu, että mahdollisuutta ei enää ole.
Vieras

#54 Re: No. Näin se menee.

13.03.2011 00:15

#24: Miikka Kettunen - No. Näin se menee. 

 Totta. No nyt on asiallista tekstiä linjoilla.

Ninjaah
Vieras

#55

29.03.2011 23:22

kommentti numero 5, Mikko Kuosa: tou väitteesi kuulostaa ihan siltä kuin raiskaaja-maahanmuuttajilla olisi oikeus rötöstellä Suomessa siksi etteivät itse ole aiheuttaneet kotimaansa ongelmia. Jos näiden "ihmisten" kerran on pakko tulla Suomeen niin voisivat edes olla kiltisti vai mitä?

Vieras

#56 Re: Ilman rasismia, mutta maahanmuuttajat pois Suomesta.

18.04.2011 21:37

#53: Vaalit - Ilman rasismia, mutta maahanmuuttajat pois Suomesta. 

 Minne ne muka menee jos niitten maassa on sota miltä muka sulta tuntuu jos sua vietäis kesken sotaa HÄH!!!!


Vieras

#57 Re: Re: Ilman rasismia, mutta maahanmuuttajat pois Suomesta.

22.05.2011 20:49

#56: - Re: Ilman rasismia, mutta maahanmuuttajat pois Suomesta.

menisivät takasin maahansa, niitä autettas siellä eikä tarvitsisi tunkea loppu elämänkseen eri maahan asumaan.

rasismi on oikein

#58 rasismi on oikein

28.05.2011 23:14

Suomalaiset mitä hyvää ne on tehnyt? Me kunnon suomalaiset olemme taisteleet isän maan kunniasta neuvostoliittoa vastaan ja uhranneet isiämme, mutta mitä ne alempi kansa laiset ovat tehneet? Hakanneet suomalaisia varastaneet rikkoneet ym eli me olemme valkoisia ei neekreita meidän ei tarvistse ajatella miltä tuntuu vaan olla me ja ajatella vain meitä itseämme eikä olla jotain teko pyhiä että jos autan kerjäläistä niin minulle tulee hyvä mieli ja allah antaa mun tulla ``seuraavassa´` elämässä lehmäks tai jokskuks muuks minun mieli että nekerit pois suomesta ja kova otteisesti jos muu ei auta mun mielestä ruotsissa oli hienosti toimittu toi nekerien ammunta aatelkaa jos kaikki suomalaiset alkais ampumaan neekeaitä niin niitä ei olisi
Lappooonia

#59 Re: Ilman rasismia, mutta maahanmuuttajat pois Suomesta.

02.06.2011 13:47

#53: Vaalit - Ilman rasismia, mutta maahanmuuttajat pois Suomesta.

Sanavapaus on mutta se EI todellakaan tarkoita, että saa huudella ihan mitä vaan ja miten vaan. On olemassa muitakin lakeja jotka suhteutuvat osaltaan myös tuohon sanavapauteen. Tälläisiä ovat mm. Kiihoittaminen kansanryhmää vastaan, Solvaus (herjaus yms.), Yllyttäminen väkivaltaan jne.

Mainitut ja muutama muukin on selkeästi rikokseksi määriteltyjä ja siten niitä ei sanavapauden nimissäkään saa tehdä. Ajatuksen vapaus toki on, jokainen ajatelkoon mitä vaan. Mutta kun se "mitä vaan" puetaan sanoiksi, on oltava tarkempi..

Voi kakka teidän kanssa.

#60 Re: rasismi on oikein

21.06.2011 23:00

#58: rasismi on oikein - rasismi on oikein  

  Me kunnon suomalaiset olemme taisteleet isän maan kunniasta neuvostoliittoa vastaan ja uhranneet isiämme, mutta mitä ne alempi kansa laiset ovat tehneet?

Veikkaan et just sä nöpönassu olit joko istukassa vielä tohon aikaan tai sitten et ollu ees olemassa kun me KUNNON suomalaiset taisteltiin isän maamme puolesta......................................... Ja jos oot nii kunnon suomalainen nii opettelisit vielä Suomalaiset yhdys-sanat ;) (kansalaiset)

Mitäköhän se "alempi kansalainen" on sitte tehny.... hhhmm.... omassa kotimaassaan taistellu henkensä edestä, etsimällä ruokaa, suojaa...

Tiiekkös me suomalaiset ollaan ihan lellittyjä... ja luullaan että me kärsitää ihan liikaa ku pitää sitte mennä töihi 8 h,voi ei ja sit pitää maksaa vuokra ... köyhissä maissa ihmiset taistelee henkensä edestä 24h/7... se vasta työtä on kun pitää pakolla paastoa koko elämänsä ajan...

Minä TIEDÄN miks suomessa asuvat maahanmuuttajat ovat sellaisia kun ovat... ja usko tai älä sinä kunnon suomalainen, mutta se on ihan sinun vikasi miks ne käyttäytyy välillä kovina, se on heidän puolustus tekniikansa koska tietävät kuinka hirviöitä jotkut suomalaiset ovat kun katsovat heitä kieroon tai sanovat jotain rumaa heille.

Kaikki on vaa ihmisiä, maahanmuuttaja on just niinku sinä, ihan tavallinen ihminen joka haluaa vain nauttia elämästä... hän näkee maailmaa samalla tavalla kun sinäkin... hänellä on samat tavotteet kun suomalaisilla...

Itse minä olen ulkomaalainen ja asun suomessa. Etpäs voinut arvata heti, paitsi jos päättelet sen siksi kun puolustan maahanmuuttajia... Näetkös... kirjoitan juuri niinkuin sinä ja muut ihmiset maan päällä. Et ikinä pystyisi tietämään onko tietty henkilö minkä maalainen jos näet vain hänen kirjoituksensa tai kuulet äänen, ja tämä todistaa sen että me kaikki ihmiset ollaan vain ihmisiä ja kaikki me yritämme selviytyä maailman menosta.

Usko pois, on niitä maahanmuuttajia jotka osaavat olla ihmisiksi enemmän kun itse suomalainen. Ja ne ovat jopa perjantaisin ihan ihmisiä eikä eläimiä niinkuin jotkut känniset suomalaiset ;)

Ja muuten, varmasti joka ikinen suomalainen toivoo ja miettii pääsevänsä ulkomaille kesäisin ja talvisin :) koska suomessa ei oikeen osaa olla normaalia talvea tai normaalia kesää, höh höh............ no minäpä menen sitten kotimaahani, täynnä elämää... ;)

Hohhojjjjjaaaaaaaaaaaaaa

#61 Re: EN HALUA ,ETTÄ TULEE TÄNNE KAIKKIALTA ELÄTTÄVÄKSI

21.06.2011 23:13

#51: antti vaurio porista - EN HALUA ,ETTÄ TULEE TÄNNE KAIKKIALTA ELÄTTÄVÄKSI 

 Etkai sä oo se köyhä suomalainen jolle ei makseta hyvin ja joka ei saa ikinä rakkautta ja hellyyttä mistään, onko seki maahanmuuttajan vika ettetkö saa rakkautta tai kunnioitusta? Vai etkö vain tunne itseäsi vielä kunnolla? :)

Se on sitten ihan valtion vika miks se maksaa suomalaisille köyhille vähän ja sitten hyvin ulkomaalaisille maahanmuuttajille. ei ne maahanmuuttajat niitä ikinä voi pakottaa mihinkään :) joten meneppä aukomaan päätäsi sinun rakkaalle isän maan valtiolle :)

""SUOMESSA ON JO LIIKAA SUOMALAISIA KÖYHIÄ 1 MILJOONAA SUOMALAISIA!!!!!!!!!"" Tiietkö ees mitä sana "köyhä" tarkoittaa? helpoin tapa saada selville, katso wikipediasta!! suomessa sossu auttaa, mut mietippä niitä maita joissa ei anneta pennin penniäkään kansalaiselle, vaan itse ottavat heiltä.

äääääääähhh emmä jaksa enää nauraa ja kommentoida teijän tyhmiin kommenteihin.......................... Kasvakaa aikusiks, annatte vaan todella extra ruman kuvan suomalaisista.


Vieras

#62 Re: make

23.06.2011 16:27

#3: Miia Leskinen -

olen joutunut montakertaa neekereiden pahoinpidellyksi. varastavat kaikki rahat ja kännyt. korut. Raiskaavat suomalais tyttöjä. viimeksi oli viikon sairiksella kun kylkiluu meni poikki. Eikö moitä neekereitä voisi lähetää omaan maahan ei ne koskaan osaa käytäytyä täällä niin kuin ihminen käytäytyy. saa pelätä niitä tekevät mitä huvitaa itse ne on rasisteja ne vihaa valkosia puhun afrikan neekereistä.


Vieras

#63 Re: EN HALUA ,ETTÄ TULEE TÄNNE KAIKKIALTA ELÄTTÄVÄKSI

23.06.2011 16:32

#51: antti vaurio porista - EN HALUA ,ETTÄ TULEE TÄNNE KAIKKIALTA ELÄTTÄVÄKSI

Pakolaiset on eri juttu kun muut mahan tulijat. Ja afrikkalaiset muslimit on kas sellaisia joita ei pitäisi maahan päästää. euroopan ulkolaistet ja sivistys valtioiden tervetuloa niilä yleensä on myös työpaikka.

böö

#64 Re: Re: make

28.06.2011 22:09

#62: - Re: make 

 ooT selvästi ulkomaalanen ihan BTW.


Vieras

#65 Re: suomalinen taistelee maansa puolesta

29.06.2011 09:22

#5: Mikko Kuosa -

me emme ensimmäisenä juokse muualle piiloon vaan etsimme  täällä ratkaisiuja. työnperään onlähdetty vaan ei soosun varaan niinkuin useat mamuhuijarit 30v lapset .

usa   afg,irak,palest,lipya jne  aikaansaamat sotapakolaiset menkööt usa

 

Zeus

#66 Pois!

29.06.2011 14:19

Juu, ulkomaalaiset pois täältä ja äkkiä, Tanskan malli tulee meillekin

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

07.08.2011 18:17


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

07.08.2011 18:20


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.11.2011 19:18


jamal

#70 rasisti soumi

22.11.2011 07:07

te soumi rasisti ei maksa mina roika mina mene kusu raha te sano ei miksi te rasisti?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

02.12.2011 22:43


Abaddon

#72 Re: rasisti soumi

21.12.2011 17:59

 

Euroopan islamilaistaminen


Seuraava kirjoitus osoittaa Euroopan johtajien olevan täydessä unessa suhteessaan islamiin. Saman peiton alla nukkuu läntinen media, jolla ei näytä olevan mitään käsitystä siitä mitä maailmassa tapahtuu. Tai sitten heidät on petetty, kuin Aatami ja Eeva Paratiisissa. (Esko Tienhaara)

Käännös on tanskalaisesta sanomalehdestä Kristeligt Dagblad 11.1.2008. On yllättävää, että viime vuonna Wienissä pidetty Euro-islam-konferenssi ei ole saanut enempää huomiota, koska konferenssi oli tosiasiassa muslimien sodanjulistus Euroopan alkuperäistä väestöä vastaan.

Viime vuonna pidettiin Wienissä konferenssi niin kutsutusta Euro-islamista. Siinä tunnetut muslimivaltuutetut muotoilivat tulevaisuuden vision Euroopasta Islamin vallan alla. Tuossa tilaisuudessa Mustafa Ceric, Bosnian Suurmufti kuvaili tulevaa Islamin aikakautta, joka pitäen mallinaan maurilaista Espanjaa ja Osmannien Etelä-Eurooppaa korvaisi kristinuskon.

Osallistujien joukossa oli myös kaikkialla läsnä oleva professori Tariq Ramadan. Hän julisti, että suunnitelmat Euroopan islamilaistamisesta täytyy pitää yleisöltä salassa.

He sopivat myös, että ensimmäisenä askeleena on varmistaa Sharia-lain voimaantulo siten, että "ainakin alussa Sharia esitetään rinnakkaisena lainsäädäntönä Euroopan maille". Mitä tulee yksityiskohtiin Sharia-laista, ne täytyy pitää poissa julkisista keskusteluista niin pitkälle kuin mahdollista.

On yllättävää, että nämä konferenssissa tehdyt julistukset eivät ole julkisuudessa saaneet paljon huomiota osakseen. Joko sellaiset tulevaisuuden näkymät Islamista näyttävät liian mielikuvituksellisilta tullakseen otetuksi vakavasti tai todellisuus sopii niin huonosti kuvaan Islamista, mikä hallitsee "kaikkitietävää" Euroopan kulttuurieliittiä, että he tukahduttavat sanotun tosiasian.

Tämä koskee myös problemaattista professori Tarq Ramadania, jonka julistukset olivat kaikkein huolestuttavimpia. Hän julisti, että hänen todelliset tarkoituksensa Euro-islamista täytyy pitää yleisöltä salassa. Mikä kummallinen kovaksikeitetty julistus kokouksessa, josta hän tietää, että lehdistö raportoi siitä. Perustaako hän vain aivan kyynisesti laskelmansa "uskottomien" yleiseen tukahduttamismekanismiin?

Vaikka paljon Tariq Ramadania koskevasta rankasta kritiikistä ja hänen versiostaan Euro-islamista on tehty tunnetuksi, sillä on ollut vain vähän vaikutusta hänen maineeseensa modernina, maltillisena eurooppalaisena muslimina, joka työskentelee vakavasti muslmien rauhanomaisen integraation hyväksi Läntisessä maailmassa. Tariq Ramadan on yhä arvostettu vieras, joka kutsutaan usein virallisiin konferensseihin kaikkialla Euroopassa, varsinkin Skandinaviassa, missä hänelta muun muassa pyydetään konsultointiapua asiantuntijana keinoista, joilla ratkaista musliminuorten radikalisoitumisongelmat; ja hän on hyvin kunnioitettu nuorten, hyvin kasvatettujen tanskalaisten muslimien keskuudessa.

Tultakoon erityisesti mainituksi, että Tariq Ramadanilla on vaikutusta järjestöihin nimeltä "Kriittiset Muslimit", jonka johtaja on Sherin Khankan, ja "Muslimit Vuoropuhelussa", jonka jäseninä on sellaisia tunnettuja henkilöitä kuin Mona Sheikh*), Asmaa Abdol-Hamid*) ja Abdul Wahid Pedersen*).

Muslimien ei ole oikeastaan sallittu asua uskottomien maassa. Ainoastaan, jos he julistavat uskonsa Allahiin ja Muhammediin julkisesti se voidaan sallia. Tämä tarkoittaa käskyä toimia muslimilähetyssaarnaajina.
Tämä tehdään ensisijaisesti tekemällä Islamin tunnustuksia ja tekemällä itsenä samanaikaisesti näkyväksi julkisuudessa. Tariq Ramadan ehdottaa myös, että nimen "Sodan Talo", jolla perinteellisesti tarkoitetaan "uskottomien" hallitsemia alueita, sijasta niitä täytyy nyt kutsua nimellä "Tunnustuksen Talo ". Hän ajattelee tämän nimen ilmaisevan sitä, että siellä on käynnissä islamilainen lähetystyö, eikä todellinen sota. Tariq Ramadanin menetelmä osoittaa tiettyä eroavaisuutta sotaisaan islamilaisuuteen nähden, mutta päämäärä on aivan sama. Molemmat ryhmät haluavat Euroopan Islamin vallan alle. Tariq Ramadan on väkivallan käyttöä vastaan Euroopassa, koska se saattaa pilata mahdollisuudet saattaa Euro-islam päätökseen. Kuitenkin Tariq Ramadanin lausunnot väkivallan käytöstä islamilaistamisessa ovat todella hyvin kaksimielisiä.

Qaradawi on Lähi-Idässä yksi vaikutusvaltaisimmista Sunnimuslimien oppineista, jonka nimi on liitetty monien vuosien ajan fanaattiseen järjestöön nimeltä Muslimi Veljeskunta. Tariq Ramadanin isoisä, Hassan al-Banna, perusti tämän vuonna 1928 Egyptissä. Tähän lisätään, että hän on Fatwan ja Tieteen Euroopan Neuvoston tunnettu jäsen, joka yrittää näytellä voim akasta roolia Euroopan Muslimien pääneuvostona. Qaradawi on sanonut, että Islamin päämäärä on valloittaa Eurooppa samoin kuin USA käyttämällä menetelminä islamilainen lähetystyö, propaganda ja saada vaikutusvaltaa painostusryhmien avulla.

On sanottu, että Qaradawi on painanut ratkaisevat sormenjäljet paperiin, jota kutsutaan nimellä "Projekti", vuodelta 1982, joka määrittelee pitkän, yksityiskohtaisen aikataulun (yli 100 vuoden aikajaksolle) Euroopan ja USA:n soluttamiseksi ja lopulliseksi valloittamiseksi. Tämä aikataulu sattuu tarkasti yhteen niiden julistusten kanssa, joita tehtiin Wienin konferenssissa viime vuoden keväällä.

Paperi löydettiin, kun Sveitsissä sijaitsevaan luxuskotiin tehtiin ratsia marraskuussa 2001. Sen omistaja oli Yousseff Nada, Ramadanin perheystävä monien vuosien ajalta, Muslimiveljeskunnan kansainvälinen johtaja, ja Luganossa sijaitsevan Al-Taqwa-pankin toimitusjohtaja, joka kuten siltä näyttää, on rahoittanut al-Qaedan ja Hamasin Islamilaista terrorismia.

Tariq Ramadanin mukaan lähetystehtävä tulee antamaan Euroopan muslimeille takaisin heidän itsetuntonsa, arvoasemansa ja elämän tunteen, joita niin monilla muslimeilla ei ole. Muslimien täytyy tulla ulos itsepuolustuksen asemistaan ja hypätä julkiselle areenalle aktiivisina kansalaisina antamalla muslimien äänen kaikua kansallisissa parlamenteissa vaatien oikeutta. Kun Tariq Ramadan käyttää sanaa oikeus?, täytyy huomata että hän tarkoittaa Islamilaista oikeutta, so. Shariaa. Tämä on Allahin laki, joka hallitsee oikeusasioita, samoin uskonnollisia ja sosiaaliasioita. Myös "Projekti" rohkaisee muslimeita osallistumaan aktiivisina kansalaisina, mikä on soluttautumisen yksi ratkaisevista strategioista.

Tariq Ramadanin rohkaisulla aktiiviseen kansalaisosallistumiseen, tunnustamiseen (lähetyssaarnaajina) ja poliittiseen taisteluun "Islamilaisemman oikeuden" puolesta on ollut hyvin tärkeä merkitys monille nuorille Tanskan muslimeille, jotka kävelevät kaduilla osoittamalla näinä vuosina innokasta sitoutumistaan uskontoon yleisölle.

Kun Asmaa Abdol-Hamid halusi ehdottomasti käyttää huivia Folketingetissä (Tanskan parlamentti), se oli vain islamilainen poliittinen koekaniini nähdäkseen kuinka pitkälle Islam voi mennä Sharia-lain kanssa. Huivi on yleensä hyvin radikaali Sharian hyväksymisen symboli, ja se leviää kaikkialla, missä tahansa Veljeskunta saa innokkaita kannattajia. Naisten kontrolli on perustavan laatuista poliittiselle Islamille. Tässä yhteydessä on mielenkiintoista huomata "Projektiin" liittyen, että heidän aikatauluunsa kuuluu käyttää Euroopan poliittista vasemmistoa (väliaikaisesti) ensimmäisenä askeleena liittolaisena tiellä Läntisen maailman islamilaistamiseen. Heidän todellisen päämääränsä salaaminen ja kieltäminen on myös selvästi mainittu "Projektissa".

Euro-islamin alkuperäinen idea. jonka Bassam Tibi, entinen Göttingenin Yliopiston professori esitteli, oli että Islamin pitäisi Euroopassa mukautua eurooppalaisiin demokraattisiin kulttuuriperinteisiin, joiden kautta he voisivat edetä poliittiseen yhteenottoon ja siten pakottaa ottamaan käyttöön Sharia maan lakina. Tariq Ramadan ja Islam-fasistinen Veljeskunta otti käyttöön idean, mutta käänsi koko asian ylösalaisin sillä tuloksella, että tänään Euro-islamin kannattajat osoittavat selvästi heidän visionsa Euroopan Islamilaisesta poliittisesta ja uskonnollisesta hallintavallasta.

Mielikuvituksellista? Varmasti, mutta mielikuvituksellinen poliittinen liike on aikaisemminkin yllättänyt Euroopan hänen (naisen) vuoteessaan. Uusi asia on, että näky tulevasta Islamin valloituksesta perustuu siirtolaisuuteen, joka on mittasuhteiltaan niin valtava, että sitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty maailman historiassa. Tosiasiassa Wienin kokous viime vuoden keväällä oli muslimien sodan julistus Euroopan alkuperäisille väestöille. Milloin Euroopan vastuunsa tunteva henkinen ja poliittinen eliitti kykenee näkemään kirjoituksen seinällä? Ehkäpä Euroopan rauniot voidaan vielä kuitenkin estää.

*) Mona Sheikh, Hitzb-ut-Tahrir' in jäsen, jota lehdistö haastattelee usein.

Asmaa Abdol-Hamid, Ehhedslisten' in (poliittinen vasemmistopuolue) jäsen, yritti päästä Tanskan parlamenttiin ja sai aikaan yleisössä hälytyskellojen soimisen.

Abdul Wahid Pedersen, tanskalainen, joka kääntyi Islamiin ja josta on tullut Islamin tärkeä agitaattori.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

25.12.2011 13:07


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

25.12.2011 13:10



Vieras

#75

16.04.2012 00:12

Rasismi syntyy siitää kun liikaa ja liian erilaisia maahanmuuttajia sijoitetaan yhteen paikkaan.
Maahanmuuttopolitiikka tai maahanmuuttajia ei saa kritisoida edes asialliseen sävyyn.
Maahanmuuttopolitikan päättäjät voisivat näyttää hyvän esimerkin ja asettua itse elämään maahanmuuttajien keskelle. Muutosta maahanmuuttopolitiikkaan ja myös rasismi vähenee.