Äitiä ja kolmevuotiasta Sämää ei saa käännyttää Suomesta.

Kommentoitu viesti

vastuullisuutta

#1996 Re: Siksi karkotuspäätös on pantu jäihin, koska se odottaa KHO : n lopullista päätöstä karkotukseen

08.06.2016 06:09

#1995: Jäädyttäminen viittaa väliaikaiseen taukoon - Siksi karkotuspäätös on pantu jäihin, koska se odottaa KHO : n lopullista päätöstä karkotukseen 

 Niin, mutta ei sitä mitenkään jäihin ole adressin seurauksena pantu vaan sen takia, että he jo aiemmin valittivat alemman asteen päätöksestä ylempään asteeseen jossa käsittely on vielä kesken. Pari hylkäystä on siis jo tullut. Nyt odotetaan viimeistä päätöstä.

Uusien todisteiden valossa koko perhe tulisi palauttaa irakiin. Lisäksi karkottamattajättämispäätös olisi katastrofi Suomelle, koska silloin 20.000 turviksina täällä notkuvaa irakilaismiestä ryntää kotimaahansa hakemaan jokainen muutamia vaimoja.

Vastaukset

Nimimerkitön

#1998 1996: lle

2016-06-08 06:33:19

#1996: vastuullisuutta - Re: Siksi karkotuspäätös on pantu jäihin, koska se odottaa KHO : n lopullista päätöstä karkotukseen 

 

Mielestäni koko perhe on yhdessä karkotettava Irakiin, mutta mitään tynkäperheitä ei saa Suomeen muodostua ja perheenjäseniä toisistaan erottaa. Olen ehdottomasti sellaista vastaan.

Jotta koska perheen äidillä ei ole mitään oikeutta asua Suomessa tämän miehen vaimona ja koska Suomessa ei ole USAlaista järjestelmää, joka sallii perheen jäädä maahan asumaan, jos heidän  lapsi on syntynyt USAssa, mikä tekee lapsesta automaattisesti USAn kansalaisen, niin en näe tämän perheen tilanteeseen muuta ratkaisua, kun että koko perhe karkoitetaan yhdessä Irakiin. Perusteet miehen karkottamiselle ovat selvät : 1) Suomen lain rikkominen ja 2) turvapaikkaoikeuden väärinkäyttö, sillä hänhän lomailee maassa, jonka hän on suomalaisille viranomaisille väittänyt uhkaavan hänen henkeään. Mitä ilmeisimmin näin ei ole ollenkaan, vaan mies on tainnut syöttää pajunköyttä viranomaisillemme, jotka uskovat kaiken, koska Suomessa on kasvettu luottamaan siihen, että ihmiset ovat rehellisiä ja puhuvat totta. Kunpa vain tajuttaisiin,että näin on VAIN pohjoismaalaisten keskuudessa!

Miksi muuten nyt ollaan muka kauhean "yllättyneitä", kun Suomeen saapuneet rintamakarkurit kinuavat perheenyhdistämistä?

Nimittäin jo viime syksynä Saksa julkaisi raportin, joka mukaan jokainen pakolaismies aikoo tuoda maahan 8 perheenjäsentään. Jotta Suomeenkin saapuneet 32 000 on kerrottava 8:lla saadakseen tietää sen tosiasiallisen tulijamäärän. No, onko meillä varaa kaikki elättää, kun puolet heistä on lukutaidottomia? Esim. Afganistanissa, josta on tulijoita pilvin pimein, lukutaitoisia on vain 32%:a ja Pakistanissa lukutaitoisia on vain 54% kansasta. Ja heitä on tulossa Eurooppaan sankoin joukoin!

Mielestäni Suomessa tehdään järkyttävän lyhytnäköistä maahanmuuttopolitiikkaa.