Arkkipiispa Kari Mäkisen erottaminen virastaan

Kommentoitu viesti

Seppo Lehikoinen

#148

13.07.2016 17:58

Eikö Ev. lut kirkko tosiaankaan ymmärrä, että valitsemansa rajattoman armon ja Raamatulle kusemisen tie vie helvet*in? Jos Raamattu on mielestänne satukirja, niin lakkauttakaa koko luterilainen huuhaanne ja ruvetkaa kasvattamaan uskottomissa kirkoissanne vaikka kannabista. Ootte te, Mäkinen ja Askola, varsinaisia kristinuskon tuholaisia!

Kuulemma arkkipiispan ja helssinkin piispukankin mielestä saatan*npalvojatkin,  (=muslimit) ovat tervetulleempia temppeleihinne kuin mädätyksenne hyljänneet  ja valtaluterilaisuudesta eronneet kristityt ja oksettavia luonnottomuuksia markkinoivat sateenkaarimessut ovat agendallanne. Syntiä ja synnillisiä liittoja ylistää jopa kirkon arkkipiispa.

Vanha sanonta lukee kuin piru raamattua kulminoituu osuvasti nykyaikaisen Ev.lut-kirkon ns. sananjulistajien sielunmaisemaan!

Eikö edes ihan pikkuisen hävetä?

Onneksi joulukuussa 2014 älysin erota saastaisesta pirunpalvontalaitoksestanne!!!

Vastaukset


Vieras

#149 Re:

2016-07-14 11:28:03

#148: Seppo Lehikoinen -  

 Kirkon tulee nostaa Raamattu ylimmäksi ohjeekseen. Muutenhan se lähtee vapaa-ajattelijoiden tielle, jotka vaihtoivat Pyhiä Raamattuja saastaisiin pornolehtiin! 

Synti on sanottava synniksi ja ihmisiä kutsutaan parannukseen ja uskoon. Raamatun opetus, kehotus kääntymykseen, parannukseen ja syntien tunnustamiseen. Kuka oletkin, ota Jumalan ainutsyntyinen Poika, Jeesus Kristus, syntiesi sovittajaksi. Ja jos putoat tieltä, joko oikealle tai vasemmalle ojaan, palaa nopeasti takaisin. Omassa varassa, omavanhurskaudessa, omien tekojen varassa, ei kestä. Kristuksen armo, Kristuksen vanhurskaus, on ainoa, jonka varassa kestää. Tällä tiellä kulkiessasi, Jeesuksen omana, Jeesuksen armo riittää suurimmallekin syntiselle. Jeesus ja hänen sovitustyönsä ristillä, ne on lahjan tavoin vastaanotettava, jos haluaa lahjaa ylipäätään ottaa vastaan. Pelastus on yksin uskosta, yksin armosta ja yksin Jeesuksen tähden. Raamattu neuvoo uskollisuuteen saamiemme Jumalan lahjojen hoitamisessa. Raamatun, Jumalan Sanan, mukainen on miehen ja naisen välinen avioliitto.