Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti


Vieras

#2052

13.08.2010 01:45

Voi herraisä, voisivat sinisetkin keskittyä OIKEIDEN rikosten tutkintaan, eikä harmittomien pilviveikkojen ratsaamiseen, säästyisipä niidenkin hermot ja resurssit. Tuskin sinäkään mitään pahaa olet kenellekään tehnyt.

 

Faktat kertovat kannabiksen haitattomuuden puolesta, kuin myös konkreettinen tieto. Poltettaessa ainoat haitat ovat palamisessa tulevat yhdisteet, kuten tupakallakin. Siirryttäessä muihin nautintotapoihin häviävät nämäkin haitat. Kannabiksen ainoat haitat ovat tosiaankin altistaminen mielenterveyshäiriöiden kehittymiseen niille alttiilla henkilöillä. Muilla tätä ongelmaa ei ole. Toiseksi haitaksi voitaneen laskea muistin heikentyminen pitkällä jaksolla, mutta muistikin palaa käytön lopettamisen jälkeen muutamassa viikossa. Kannabis ei aiheuta fyysistä riippuvuutta, kuten tupakka ja alkoholi, joiden käyttäjiä todennäköisesti suurin osa täällä kirjoittelevista narkofobisista kannabiksenvastustajista on. Todennäköisesti heillä on vahvempi riippuvuus näihin päihteisiin, kuin yhdelläkään kannabista käyttävällä huumausainerikollisella.

 

Erityisesti puolustan kannabiksen lääkekäyttöä, sillä laillistamalla voitaisiin helpottaa monien, esimerkiksi liikenneonnettomuuden uhrien elämää, koska sillä on kipua lievittävä vaikutus. Kannabis on myös erittäin hyvä flunssalääke. Joidenkin ihmisten kipuihin kannabis on ainoa lääke, joka auttaa, mutta sitä on hyvin vaikea oikeusteitsekään saada synteettisten ja haitallisten kipulääkkeiden korvaajaksi.

 

Huomautettakoon myös, että äidinmaito sisältää kannabinoideja, kuten kannabiskin. Tämä aiheuttaa näläntunnetta. Pitäisikö siis äidinmaitokin kieltää laittomana huumausaineena, ja sen sijaan tarjota vastasyntyneelle Hyla-maitoa?

 

Minulla ei ole mitään negatiivista mielipidettä liittyen kannabiksen päihde- tai lääkekäyttöön. En väitä olevani käyttäjä, saati narkomaani(jollainen yksikään kannabiksen käyttäjä ei ole, johtuen kannabiksen olemattomasta riippuvuuspotentiaalista), mutta väitän tietäväni, mistä puhun.

 

Toivon myös, ettei kukaan ota herneitä tästä nenäänsä, eikä tämä ole henkilökohtaisesti kenellekään kirjoitettu. Esitin oman tietoon perustuvan mielipiteeni, enkä halua suinkaan lietsoa ketään laittomiin toimiin.

 

Kannabiksen laillistaminen vain vähentäisi huumausainerikollisuutta, sekä todennäköisesti houkuttelisi monia kalliimpien ja vaarallisten huumeiden käyttäjiä pois likaisista piikeistä ja velkakierteestä. Myös salakuljetus ja sinänsä harmittoman päihteen oheen kasvanut järjestäytynyt rikollisuus poistuisi hyvin pian kokonaan, tai kuihtuisi olemattomiin.

Vastaukset

ajattelija
Vieras

#2054 Re:

2010-08-13 14:47:21

#2052: -

TÄLLAISIA ASIALLISIA ASIA PITOISIA NÄKEMYKSIÄ !!!TÄLLAISTA LISÄÄ.

juuri näin kertomalla ja rautakagesta vääntäen ihmiset rupee tajuu että myös "kunnon"ihmiset ymmärtää mistä me puoltajat puhumme. vapiskaa vastustajat järki tulee!