Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Jaakko Mäki
Adressin tekijä

#2066 Tilannekatsaus

16.08.2010 12:09

#2055: Demokratiaa, koiran virkaa. - Re: Re:

 

Turha kuluttaa puuta ja printterin värikasettia. Epäilisin että eduskunnan paperisilppuri saa riittämiin syodäkseen ilman minunkin apuani.

Kaksi monisataasivuista nivaskaa on kadonnut arkadianmäelle kuin moolokin kitaan eikä mediaakaan tunnu kiinnostavan vaikka juttuvinkkia on levitetty kaikella mahdollisella e-mailista puskaradioon asti.

Julkiseen luovutustilaisuuteen, jos sellaiseen joku päättäjistämme suostuu, ilmaannun kyllä kauniisti paketoidun niteen kanssa mielelläni.

Pointti on se, että tämän tyyppisellä kansalaisvaikutuksella pitaa olla todella laaja hyväksyntä ja/tai hyvä medianäkyvyys etteivät vallanpitäjät voi rauhassa vaieta asiaa kuoliaaksi.

Tällä hetkellä pitää keskittyä suuren yleison varsin kovaan luutuneiden asenteiden muuttamiseen ja julkisen keskustelun herättelemiseen, sillä niin kauan kuin suurin osa ihmisistä omaa asiaan huumepropagandan luoman perusasenteen ja pitää "kannabisnarkkareita" vaarallisina ja arvaamattomina rikollisina päättäjillä ei ole tarvetta muuttaa tätä yhteiskuntasirkuksen aspektia..

Pitäisikohän meidän alkaa harjoittamaan "outtaamista" kuten homot 70-80 luvulla? Ikävä temppuhan tuollainen olisi, mutta toisaalta voisi herätellä porukkaa hiukan ajattelemaan.

Esimerkiksi:

Mitä pilveä polttelevasta jannusta oikein voi tulla?

No, esimerkiksi olympiavoittaja tai yhdysvaltain presidentti..

 

Off-topic: Eiko kenestäkään muusta muuten ole omituista että yhdysvaltain kolmesta viimeisesta presidentista kaikki ovat polttaneet pilvea ja kaksi on käyttänyt kokaiinia mutta vankilat siellä pullistelevat asiakkaista jotka ovat siellä edellämainituista syistä..

Vastaukset

Luonnon puolesta

#2068 Re: Tilannekatsaus

2010-08-16 23:29:16

#2066: Jaakko Mäki - Tilannekatsaus

 > Eiko kenestäkään muusta muuten ole omituista että yhdysvaltain kolmesta viimeisesta presidentista kaikki ovat polttaneet pilvea ja kaksi on käyttänyt kokaiinia mutta vankilat siellä pullistelevat asiakkaista jotka ovat siellä edellämainituista syistä..

Olisi omituista jos noin olisi vaan onko? Lienee ennemminkin niin että kokaiiniviivoista selviää sakoilla ja vakavammista rikoksista mennään lusimaan. Kaikenlaista legendaa liikkuu eikä mikä tahansa internet-linkki riitä ainakaan minulle lähteeksi. Kovat tuomiot Usa:ssa taitaa olla mutta silti.

Se on kyllä outoa että presidentit saavat rauhassa tehdä rikoksia ihmisyyttä vastaan (Irak jne).

Otapa ja lähetä tuo nimilista sähköisessä muodossa jokaiselle kansanedustajalle. Etunimi.Sukunimi@eduskunta.fi

Kannabiksen käytön rangaistavuuden poistamista ajavia löytyy kyllä. Vaalitkin ovat tulossa ja nukkuvien puolue on Suomen suurin.