Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Muksis
Vieras

#2084 Oletteko miettineet?

22.08.2010 20:02

Vaikka kannabis laillistettaisiin niin miten reagoi työpuoli? Voiko pilveä yms. käyttäjään luottaa? Ottaako esim.pankki taho sellaisen työntekijäksi? Pitääkö itseään hiukan piristää että jaksaa pitkän työpäivän ja sitten lipsahtaakin jotain mitä ei pitäisi.

Laillisia päihteitä on jo tarpeeksi ja miksi siis lisätä listaa yli-aktiivisilla, loppujen lopuksi aikansa pilvenpolttoon tuhlaavilla kiva-kiva olo kuskeilla. Kyseinen Amstredam tiukentaa lakeja ja kannabis erään dokumentin mukaan saatta aiheuttaa pysvän skitsofrenian sellaiselle jota sitä ei ole. Turha aina verrata huumeita alkoholiin sama kuin vertaisi kumpi on pahempi tapa surmata pistooli vai puukko.

En allekirjoita ja hyväksy moista lakia koskaan. Kutsukaa sitten moralistiksi koska se juuri olen.

 

Vastaukset

Kannabisvainoja tehostettava
Vieras

#2085 Re: Oletteko miettineet?

2010-08-23 12:27:05

#2084: Muksis - Oletteko miettineet? 

 Oikein! Asiat ovat hyvin nyt kun kontrolli pelaa ja huumeidenkäyttäjät on syrjäytetty työelämästä pois. Ajokorttejakaan ei heillä tarvitse olla. Ihmisoikeuksistakaan niin väliä. Kannabis on huumeistamme vaarallisin. Siihen verrattuna esimerkiksi amfetamiini ei ole mitään. Ei kannabista edes lääkekäyttöön, meillä on jo Mirtazapine ja Tenox, kyllä niissä on tehoa riittävästi opiaateista puhumattakaan. Järjestys se olla pitää. Voiko tällainen adressi olla edes laillinen, onko nettivinkki jo laitettu? Vankilaan kuuluisivat tämän allekirjoittajat.

Vieras
Vieras

#2088 Re: Oletteko miettineet?

2010-08-23 16:30:14

#2084: Muksis - Oletteko miettineet?

Kumpaan sinä luottaisit enemmän?

1. Lääkäriin, joka hoitaa leikkausta krapulassa, koska oli ottanut alkoholia illalla vähän liikaa.

2. Lääkärin joka on illala nauttinut  kannabista ja on kuitenkin seuraavana päivänä täysin työkykyinen

Ja mitähän tarkoitat tuolla puukko ja pistooli vertauksella? On kyllä niin idioottimainen vertaus että huhhuh. Miten kannabiksen ja alkoholin vertailu voi liittyä surmaamiseen? Toki alkoholi on surmannut monta ihmistä. Tiedätkö itse kuinka monta ihmistä kannabis on surmannut?

hohhoijaa
Vieras

#2089 Re: Oletteko miettineet?

2010-08-23 18:15:18

#2084: Muksis - Oletteko miettineet?

Annat sellaisen kuvan itsestäsi, että pidät kannabista alkoholia vaarallisempana aineena. Kannattaisi oikeasti etsiä tietoa kannabiksesta, ennen kuin tulet tänne nolaamaan itsesi.