Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Yks Höyry
Vieras

#2091 Kansalaistottelemattomuus

24.08.2010 10:56

Mikään ei muutu niin kauan kun me nöyristelemme ja pidämme piiput piilossa. Hollannissa kannabis saatiin käytännössä lailliseksi jo vuosikymmeniä sitten. Lähes kaikissa euroopan maissa on dekriminalisointi tapahtunut. Lakeja ei oteta kirjaimellisesti jos näytämme missä mennään. Suomessa asuu alistettu kansa, tehkäämme me kannabiksen puolestapuhujat poikkeus tähän. Suomessa poliisi tulkitsee lait miten tahtoo, vääryyttä tapahtuu monessa suhteessa. Ei muuta kun sovittuna päivämääränä paljon väkeä eduskuntatalon eteen ja jointit palamaan. Osa joutuu putkaan mutta se on pieni asia. Mitään pikasakkoja ei makseta, kaikki vaativat asianajajan valtion laskuun ja oikeudenkäynnin. Tuomioista valitetaan hovioikeuteen. Kun tempaus alkaa ja uutisissa näytetään missä mennään, alkaa lisää väkeä kerääntyä paikalle. Siinä sitten monta päivää jumitellaan ja kun poliisivankilat ovat täynnä sadan kilometrin säteellä, ketään ei voida enää laittaa putkaan. Katsovat vain henkilötiedot ja sakkolappu tulee myöhemmin postissa. Takaisin vain pelipaikalle. Myöhemmin sitten käräjöidään raskaimman mukaan niin että touhu tulee valtiolle mahdollisimman kalliiksi. Kiikkustuolissa sitten hymyssä suin muistellaan että olinhan siellä minäkin. Uskallatteko?

Vastaukset

Vapaa radikaali
Vieras

#2092 Re: Kansalaistottelemattomuus

2010-08-24 13:45:47

#2091: Yks Höyry - Kansalaistottelemattomuus 

 Eipä meillä taida olla paljon menetettävääkään. Radikaalimarssille vaan. Muutama sata kun saataisiin lähtemään, loppu hoituisi kuin itsestään.

Smoke weed
Vieras

#2097 Re: Kansalaistottelemattomuus

2010-08-25 09:39:42

#2091: Yks Höyry - Kansalaistottelemattomuus 

 Jos tuo toteutetaan niin lähden mukaan. Jos näyttää siltä että väkimäärä jää pieneksi, ei ole mikään pakko tehdä mitään laitonta. Kokoontumisenvapaus on huonommissakin järjestelmissä. Ei ole pakko ottaa mukaan mitään kiellettyä. Kukintoa rautatieaseman säilytyslokeroon tai alushousuihin siltä varalta jos paljon ihmisiä kertyy paikalle ja sitten savustus. Eipä tuo sakko niin suuren suuri ole, valtiolle tulee taatusti suuremmat kustannukset kun kalliin avustajan kanssa hovioikeuteen mennään. Tuo on toimiva tempaus jos osanottajamäärä nousee alun muutaman kymmenen jälkeen sataan ja uutisiin päästään. Johan tässä on leima otsassa, pohjasakkaa ollaan yhden luontaistuotteen käytön sakotuksen takia. Ajokorttikin on hyllyllä vaikka selvänä olen ajanut. Mitäpä tuolla olisi väliä vaikka sakon saisinkin. Leima on jo lyöty otsaan. Rattijuopoille annetaan ajokortit takaisin mutta muutenvaan yrttiä polttanut joutuu A-klinikalle tai saa kävellä. Kiva kun kävellessäkin tullaan penkomaan taskuja. Tulee noitavainot mieleen. Kiusa se on pienikin kiusa, kiusataan järjestelmää hiukan, annetaan takaisin meidänkin puolestamme. Sana kiertämään ja joukot kokoon. Koska tuon voisi toteuttaa?