Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

stefan stockhus
Vieras

#20 Mikä ihmeen sukupuolineutraali??

06.09.2010 22:47

Nykyiselle ihmiselle on helppoa markkinoida millaisia absurditeetteja tahansa, kunhan ne esitellään moderneina ja trendikkäinä . Nyt jotkut tahot tahtovat lanseerata mediaan, ns sukupuolineutraalin avioliiton käsitteen. Ensiksikin on sanottava, että koko ilmaisu on terveen järjenvastainen. Olisin kiinnostunut kohtaamaan sukupuolineutraalin ihmisen?? En ole ikinä kuullut, että sellaisia on olemassa. Ymmärrän kyllä, että on olemassa miehiä ja naisia, mutta sukupuoletonta en ole vielä tavannut. Transutkin, ovat naisiksi pukeutuneita miehiä. Oma kristillinen käsitykseni avioliitosta on yksiselitteisesti, kahden eri sukupuolen muodostama liitto, joka sinetöidään Jumalan kasvojen edessä ja Sanan ilmoittamalla tavalla. Avioliiton yksi tarkoitus, on muodostaa perhe ja jatkaa sukua. Käsitykseni 30 vuoden avioliiton perusteella on se, että kaksi eri sukupuolta täydentävät toisiaan henkisesti ja fyysisesti. Mikäli ymmärrämme, että avioliiton perusta on kristillisessä perhekäsityksessä Jumalan ja ihmisten edessä, on ns. "sukupuolineutraali" tai homoliitto mielestäni jotain muuta kuin kristillinen avioliitto. Ihmettelen myös sitä, että Seta joka on ollut yksi äänekkäimmistä kristillisyyden arvostelijoista, ajaa homoparisuhteiden "siunaamista" parjaamassaan kirkossa uudella termillä "sukupuolineutraaliliitto". Olisi reilumpaa sanoa esim: lesboliitto ja homoliitto, kuin kiertää puuroa typerällä termillä. On myös käsitettävä, ettei mikään kristillinen yhteisö voi siunata Jumalan edessä ja nimissä sellaista, minkä Jumala julistaa synniksi. Termi venkoilut on kai ympätty keskusteluun siksi, että sillä häivytetään homo ja lesboliiton aito olemus. Hollannissa on olemassa puolue joka ajaa bedofiilien oikeutta, mennä lapsen kanssa naimisiin. Perustelut ovat samat kuin Suomen homoliitoille eli "ei rakkautta saa rajoittaa". "Oo sanckta simblisitas" eli voi pyhä yksikertaisuus. Ihminen ajautuu yhä kauemmas terveistä perusarvoista, halussaan toteuttaa pidäkkeettömästi omia mielihalujaan. Tietenkään se joka haluaa toteuttaa vain omaa tahtoaan, ei halua kuulla mitään kritiikkiä. Kritiikki vaiennetaan leimaamalla sen esittäjät, "konservatiivisiksi ja ahdasmielisiksi " tai "muutosvastarintaa harjoittaviksi vanhoillisiksi". Viisas mummoni sanoi "ei kaikeen höynään tarvi mennä mukaan, ajattele omilla aivoillasi silloinkin kun muut huutaa kuorossa". Odotan innolla näkeväni ensimmäisen, "sukupuolineutraalin" ihmisen. Lopuksi sanon Mikkeliksi koko jutusta että, "elä oo köpsä"!

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2010-09-07 09:08:09


Pia Tiusanen
Adressin tekijä

#23 Re: Mikä ihmeen sukupuolineutraali??

2010-09-07 09:09:04

#20: stefan stockhus - Mikä ihmeen sukupuolineutraali?? 

 Hei! Poistin toisen allekirjoituksistasi. Jostain syystä niitä oli kaksi.

 

Vieras
Vieras

#474 Re: Mikä ihmeen sukupuolineutraali??

2010-10-28 18:37:11

#20: stefan stockhus - Mikä ihmeen sukupuolineutraali??

Sukupuolineutraalilla avioliitolla minun käsittääkseni puhutaan juurikin avioliitosta, ei ihmisestä. Olisiko sukupuoliriippumaton avioliitto parempi termi?

Absurdia yhdistää homous pedofiliaan; saman sukupuolen edustajan kanssa suhteessa olevaa henkilöä ei pakoteta suhteeseen, toisin kuin pedofiliassa mikä on likaisinta maailmassa.

Vieras
Vieras

#478 Re: Mikä ihmeen sukupuolineutraali??

2010-10-28 23:53:03

#20: stefan stockhus - Mikä ihmeen sukupuolineutraali?? 

 Jos avioliiton perustarkoitus on perustaa perhe ja saada lapsia niin pitäisikö myös sellaisilta hetero pareilta, jotka eivät voi jostain syystä lapsia saada, kieltää avioliitto?