Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#21 Re: Miksi kukaan ei puhu lasten edusta?

07.09.2010 07:15

#15: Lakana82 - Miksi kukaan ei puhu lasten edusta?

Entä jos lapsella on kaksi äitiä ja isä? Ja kaikki rakastavat lasta yhtä paljon. Eli ei sateenkaariperheen lapset välttämättä isättömiä ole. Isä on aktiivisesti mukana lapsen elämässä, vaikkei saman katon alla asukkaan.

Ps. On olemassa heteroäidin lapsia, jotka eivät ikinä tapaa isäänsä.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#490 Re: Re: Miksi kukaan ei puhu lasten edusta?

2010-11-01 21:06:51

#21: Vieras - Re: Miksi kukaan ei puhu lasten edusta? 

 Nykyisessä yhteiskunnassamme on aika yleistä uusioperheet. Se että lapsi on rakastettu on hyväksi hänen kehitykselle. Mutta missä vaiheessa selität äiti-äiti tai isä-isä kuvion sille lapselle? Jos olet sinut oman lesbo- tai homouteesi kanssa, niin miten autat lapsesi kasvaa niin että hän voisi luoda normaalin, kestävän ihmissuhteen? Tahtomattakin luot lapsellesi vääristyneen parisuhdekuvaan vaikka teillä olisikin hyvä kotielämä. On vaikeata sanoa mikä on kenellekään hyväksi. Normaali perhe voi olla kotona helvettiä niin millainen onnellinen lapsi siinä kasvaa? Jokainen meistä voi miettiä millainen on ollut oma lapsuus ja suhde vanhempiin... Tosiasia on että meitä on moneen lähtöön. Siihen ei ole kriteerinä sukupuoli, väri tai uskonto.  Hyvä on se että jokainen kuka halua olla homo tai lesbo tai ihan mitä haluaakin, on sen oma asia ja hän voi olla sitä avoimesti. Hyväksi asiaksi teidän pitäisi kokea se että teidän liitot voi solmia lailliseksi - virallisiksi. Jättäkä se hemmetin kirkko vouhottelu! Ei millään pahalla mutta ällöttäisi ajatus nähdä kaksi valkoiseen prinsessamekkoon pukeutunutta morsianta suutelemassa kirkon alttarilla. Minulle on samantekevä mitä kukin tekee omassa makuhuoneessa kunhan ei tule minulle sitä tökkimään. On se niinkin että ne kovaäänisemmät asian paheksujat tai esimerkillisemmät "hienot" ihmiset tekevät verhojensa takana hirveämpiä asioita. Homoutta ja lesboutta on ollut läpi vuosisatojen. Eikö se riitä että tällaiset liitot on nyt hyväskytty? Teillä on oikeus olla mitä olette niin antaka sen kirkon olla! Ja älkää sekoittakaa siihen Jumalaa! Antakaa heidän uskoa omiin asioihin niin kuin he yrittävät antaa teidän.


Vieras

#578 Re: Re: Miksi kukaan ei puhu lasten edusta?

2013-03-21 07:12:39

#21: Vieras - Re: Miksi kukaan ei puhu lasten edusta?

"Entä jos lapsella on kaksi äitiä ja isä? Ja kaikki rakastavat lasta yhtä paljon. Eli ei sateenkaariperheen lapset välttämättä isättömiä ole. Isä on aktiivisesti mukana lapsen elämässä, vaikkei saman katon alla asukkaan.

Ps. On olemassa heteroäidin lapsia, jotka eivät ikinä tapaa isäänsä."

 

Ensinnänkin, peruslähtönä on se että lapsella on aina isä ja äiti. On toki olemassa "isättömiä" lapsia heteroykinhuoltajissa sekä leskissä. Mutta tällainen lähtökohta on kuitenkin harvemmin itse haluttu lähtökohta. Eikö suurinosa perheistä halua ehjän perheen jossa on se isä ja äiti. Harva tosiaan omasta tahdosta haluaa olla esim. leski tai yksinhuoltaja.