Ei väylien yhtiöittämiselle ja kansalaisten seurannalle!

Kommentoitu viesti


Vieras

#4

19.01.2017 17:48

Minä joudun lopettamaan työssäkäynnin pahimmassa tapauksessa, koska ilman paikanninta joudun maksamaan paljon enemmän kuin nykyisin ajoneuvoverona, koska en aio hankkia mitään paikanninta autooni. Berner sanoo, että paikannin on vapaaehtoinen. Miten niin vapaaehtoinen? Ei siinä ole mitään vapaaehtoista, jos pakotetaan hankkimaan paikannin, jotta pääsisi halvemmalla. Mieluummin maksan nykyistä ajoneuvoveroa kuin riistohintaista kiinteää maksua. En myöskään aio laajentaa työssäkäyntialuetta tämän johdosta.

Vastaukset

Kansan muistipankki

#5 Re:

2017-01-19 18:30:22

#4: -  

 Hei..

Näyttää siltä, ettet sinäkään huomannut tuota suurinta harhautusta tuossa.. kyseessä ei todellakaan ole ajoneuvoveron alentaminen, vaan autoveron alentaminen (joka siis  vaikutta vain uusien autojen myynti / ostohintaan).

Toistan.. Bernerhän ei ole alentamassa ajoneuvoveroa, eikä Lipposen luomaa "väliaikaista ja lyhytaikaista ajoneuvon käyttömaksu-veroa" joka 25 vutta sitten asetettiin vaikeuttamaan suurkaupunkien ulkopuolella asuvien työssäkäyntiä.

Oletan tämän Bernerin ehdotuksen olevan osa Liikenneministeriön "suunnitelmaa yksityisautoilun vähentämisestä" joka toteenpantiin muistaakseni Jyrki Kataisen pääministerikaudella.