Pohjois-Karjalan Prikaatin puolesta

Kommentoitu viesti

Polkovnik

#211 prikaatimme P-Karjalassa

12.12.2011 15:23

#205: -

Hetkinen? prikaatihan on meidän. Suomalaisten. Koko maata puolustetaan eikä vain Joensuun ympäristöä. Maksumiehetkin taitavat olla muualla?

Höpöpuheet nyt pois ja parin komppanian prikaatit muuttohommiin. Ei se ole ensimmäinen kerta että yhdistetään. Olette huomanneet että ikäluokat ovat pienentyneet. Montako alokasta on saapumiserässä? Laskutaitoa tunteen tilalle myös kauniissa Karjalassa.

Vastaukset


Vieras

#212 Re: prikaatimme P-Karjalassa

2011-12-13 14:34:07

#211: Polkovnik - prikaatimme P-Karjalassa

Onko oikein, että tämä itäinen kolkka jätetään aivan takapajulaksi, ja puolustuskin viedään meiltä. On erittääin suuri loukkaus sotiemme veteraaneja kohtaan ja koko Pohjois-Karjalaa kohtaan, jos prikaati lopetetaan. Suomen hyvinvointi ja Suomen vahvat voimavarat alkavat olla kohta historiaa. Hyvin koulutettu ja ahkera työvoima on ajettu kortistoon, suomalainen osaaminen menetetään, ihmiset pakotetaan kuluttamaan yhä enemmän, tuomalla kiinalaista konetta, vaatetta, ruokaa, joissa ei ole laatua, kestoa, ei mittään verrattuna suomalaiseen vastaavaan (jo loppuneisiin) tuotteisiin. Ilmastonmuutokselle ei tehdä rikkaaristiin, saastuminen lisääntyy, luonto ja luonnovarat eivät yksinkertaisesti kestä tätä jatkuvaa kulutusta, kulutusta pitäisi vähentää eikä markkinoida lisäkuluttamista. Jälkipolvethan tämän saa maksaa. Miksi Suomea painostetaan näin valtavasti EU:n myötä, sinne on uponnut työllämme ja ahkeruudellamme hankittu hyvinvointi, ja lisää vaan vaaditaan, Suomen pienen maan pitäisi pelastaa koko Eurooppa ja olla jakamassa kehitysapua aina vaan lisää, omat asiat jää hunningolle, eläkkeitä leikataan, onko kohta mistä maksaa mitään, vaikka  suuret ikäluokat ovat sitä pitkien työurien myötä ansainneet jo moneen kertaan. Kontiorannan varuskunnan olemmassaolo on tarpeellinen ja myös tarpeellisia asioita tuottava, tämä ei todellakaan ole järkevää säästöä, päinvastoin kalliiksi tulee lopetus  vielä käymään. Epävarmuus tulee kasvamaan näillä toimenpiteillä, mihin suomalaiset voivat enää luottaa? Tehokkuusajattelu, saaneeraukset, ulkoistaminen, rahalla mittaaminen, tavan kansa saa kärsiä!