Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Kommentoitu viesti

Juntit
Vieras

#1071 Että jaksatte kitistä

30.09.2010 11:12

Miks ihmiset itkee aina kun kansanedustajien palkat nousee? Mitä se on sinulta pois? Nouseeko veroprosenttisi kansanedustajien palkankorotuksen myötä? Etkö itse ottaisi vastaavaa palkankorotusta vastaan? Vituttaako vaan kun joudut tekemään kovaa fyysistä duunia paskapalkkaa vastaan vuodesta toiseen? Toistan, mitä se on sinulta pois että jonkun toisen palkka nousee? Mene sitten sinne eduskuntaan jos se on niin helppo duuni jossa ei tarvii muuta tehdä kun sanoa jaa tai ei. Jos suomessa on miljoonia työntekijöitä ja 200 ihmistä saa 8% korotuksen, ei todellakaan puhuta mistään isosta jutusta joka kaataisi tämän maailman. Mitä tämmöisellä pikkusummalla voitaisi tehdä koko kansan hyvinvoinnin hyväksi? Ei yhtään mitään. Vai jaettaisiinko se summa koko suomen kaikkien työntekijöiden välille mielummin? Kyseessä olisi n. 0,30€ vuodessa. Onneksi olkoon.

Entä isokiho toimitusjohtajat ja hallituspj:t jotka käärii kahdeksannumeroisia vuosipalkkoja firmoilta jotka saastuttaa maailmaa ja yhteiskuntaa? En kuule ketään itkevän niiden palkoista. Tästä kansanedustajien palkkojen vastustamisesta on vaan tullut joku ihme trendi johon kaikki teinit ja idiootit menee mukaan kitisemään. Hankkikaa elämä, ei teidän tommoisia asioita tarvitse miettiä. Mitä luulette saavuttavan tällä adressilla?

PS. Ei voisi vähempää kiinnostaa poliitikot ja niitten touhut, mutta eipä myöskään voisi vähempää kiinnostaa niiden palkat, tai kenenkään muunkaan.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1094 Re: Että jaksatte kitistä

2010-09-30 12:10:06

#1071: Juntit - Että jaksatte kitistä

Kyllä, olisin onnellinen jos saisin parempaa palkkaa.

8% korotus oli tässä tapauksessa jotain 400e luokkaa?

400ex200x12kk=960000e vuodessa. Olen onnellinen puolestasi jos tämä on sinulle pikkuraha. Esim. Heinolan reumasairaalalle se ei välttämättä olisi ollut, varsinkaan muutamalla vuodella kerrottuna.

Olen samaa mieltä joidenkin toimitusjohtajien palkoista,ne pyörivät täysin omissa sfääreissään. Mutta sille en voi mitään, en ole heidän työnantajansa. Ylen pääjohtajan palkka on mielestäni täysin kohtuuton, varsinkin kun TV-lupamaksuja korotetaan koko ajan. Mutta sekin on heidän murheensa, en maksa TV-lupamaksua enkä katso Ylen kanavia.

Kansanedustajat ovat töissä meillä,kansalla. Jos sinulla olisi yritys, hyväksyisitkö että työntekijäsi antaisivat itselleen (suuria tai pieniä) palkankorotuksia kysymättä sinulta? Et, koska firmasi (tässä tapauksessa siis meidän Suomemme) menisi konkurssiin.

Aika hassua muuten että kun sinua ei voisi vähempää kiinnostaa poliitikot tai heidän palkkansa ja tämä koko asia, niin olet kuitenkin vaivautunut kyseisen aiheen keskustelupalstalle kommentoimaan.

Että hankippa elämä ja mene muualle kitisemään..:)

Kyllästynyt vääryyteen
Vieras

#2068 Re: Että jaksatte kitistä

2010-10-17 17:17:36

#1071: Juntit - Että jaksatte kitistä

Kyse on periaattesta, ei pelkästä kitinästä. Me ollaan valittu meille edustajat siinä toivossa, että he hoitavat maamme asiota hyvin ja ovat esimerkkinä muille. Valitettavasti näin ei ole. He käyttävät meidän verorahoja väärin, laittavat ne ulkomaille ja kaiken näköiseen"hömpään" ja me kansalaiset joudumme kärsimään siitä ja veromme nousee... terveydenhuolto, vanhukset, sairaat ja lapset jäävät heitteille. Tiemme rapistuu, samoin rautatiet. Tiestömme tarvitsisi kiireesti parannusta, koska liikenne kasvaa kokoajan ja tulee vakavia kolareita.  Kansanedustajilla pitäisi olla tulospalkka, niinkuin muissakin "vastuullisissa" tehtävissä. Tietysti vastuullisessa tehtävässä tulee olla vastuun mukainen palkka, niinkuin yksityisella sektorilla onkin.  Miettikää kansalaiset seuraavissa vaaleissa kenelle annatte äänenne...

Onko missit, laulajat ym... sopivia päättäjiä...?