VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Elän sudelle

#752 Alfa naaras

02.01.2012 20:02

Nuori susivihaaja ja metsästäjä

#748 Re: Alfa naaras

Keksikää itsellenne joku nykyaikasempi ja biologisempi harrastus eikä säälittävä kivikautinen metsästys.
Esimerkiksi kyseisillä koirilla voi vaikka alkaa harjoitella toko-koulutusta tai vaikka agilitya sama sopii myös hirvikoirille. Minäkin olen koiraihminen mutta harrastan vaan sivistyneemmällä koiralla ja harrastan agilitya, enkä vie koiraani metsään koskaan.
Sudet joka tapauksessa eivät hyväksy teitä eikä koirianne metsään koska metsät ovat susien valtakuntaa nyt ja tulevaisuudessa.
Toivoisin että yhteistyöllä suomeen saadaan sellainen susipopulaatio että suomi olisi edellä kävijä maailmassa maaperänä jossa olisi kymmeniä tuhansia susia.
Se edellyttää metsästyksen totaalikieltoa jotta metsissämme riittää näille susilaumoille riittävästi ruokaa.
Maaseuduilla tulisi susien reviireillä kiima-aikaan kieltää osittain autoilu/turha liikkuminen ja annetaan susille riittävä pesimärauha.

Vastaukset


Vieras

#753 Re: Alfa naaras

2012-01-02 20:18:12

#752: Elän sudelle - Alfa naaras 

 Pirulle ei anneta pikku rilliä ,se vie käden!!!    SUDET POIS

EIKÄ SUOMESTA HAAVEILLA JOTAKIN  YLLESTONIA


Vieras

#754 Re: Alfa naaras

2012-01-02 20:29:18

#752: Elän sudelle - Alfa naaras

Kai tämä on jokin vitsi? Toivottavasti...

 


Vieras

#755 Re: Alfa naaras

2012-01-02 20:40:38

#752: Elän sudelle - Alfa naaras 

 KUUHUN SUSINES !!!


Vieras

#757 Re: Alfa naaras

2012-01-02 20:47:11

#752: Elän sudelle - Alfa naaras

Sivistynyt puudelisi onkin varmaan tarkoitettu hienostelu- ja seurapiirikoiraksi. Kommentistasi saa sen käsityksen, että metsästys olisi jotenkin epäsivistynyt harrastus. Tiedoksesi vain, että se on joillekin myös tärkeä ravinnonhankintakeino. Huomaa kyllä, ettet tiedä metsästyksestä, metsissä kulkemisesta tai metsästyskoirista yhtään mitään, tai ainakin sinulla on todella vääränlainen käsitys siitä. Metsästyshän on mitä luontoa kunnioittavin harrastus. Ei siellä kukaan räiski kiväärilä minne sattuu ja tapa mielipuolisesti jokaista vastaantulevaa riistaeläintä. Osoitat kaikin puolin tietämättömyytesi Pohjois- ja Itä-Suomen susitilanteesta. Koiraa ei edes tarvitse viedä metsään, sillä susi voi tappaa koiran kotipihaan ja on jo tappanutkin lukemattomia koiria. On tosiaan varmasti helppoa huudella sieltä kaupungin ytimestä (missä susihaittaa ei ole), että susia ei saa tappaa, eikä niistä ole mitään harmia, jos ihminen vain toimii oikein. Olisi kiva nähdä, kuinka kauan puudelisi pysyisi hengissä susialueella. Koiria ei kuitenkaan voi pitää jatkuvasti sisällä.

"Sudet joka tapauksessa eivät hyväksy teitä eikä koirianne metsään koska metsät ovat susien valtakuntaa nyt ja tulevaisuudessa." Sudetko eivät hyväksy meitä? Eiköhän se ole niin, että mekään emme hyväksy sitä, että meidän pitää pelätä itsemme, koiriemme ja lastemme puolesta susialueilla? Eikä tosiaan tarvitse olla metsässäkään, kun harvempaan asutuilla alueilla susi tulee vierailemaan ihan kotipihalle asti. Olisi mielenkiintoista nähdä sinun ilmeesi kun susi tulisi varoittamatta ja tappaisi sen pikku hienostelukoirasi. Saattaisit lopettaa susien ihannoinnin siihen paikkaan.

Ja väitätkö, että ihminen ei saisi kulkea metsässä, koska se on susien elinaluetta? Jos Suomessa tosiaan kiellettäisiin metsästys totaalisesti, sudet leviäisivät väistämättä kaupunkeihinkin ja tappaisivat karjaa. Mitä sinä sitten söisit, kun kotieläimet on tapettu, eikä lihaa saa enää mistään, kun metsästääkään ei voi? Viljaako? Eihän kukaan uskaltaisi mennä satoa korjaamaan, kun silloinkin pitäisi pelätä, että susi tulee ja syö sinut. Niin että helppoa se on sieltä kaupunkilaisena puudelinomistajana huudella!

Et taida tietää mitä puhut ja suosittelisin olemaan tällaisissa asioissa ihan hiljaa, jos ei järkevämpää sanottavaa ole.

Toisin sanoen, elä sie eteläläinen sielä höpötä ku et mistään mithän tiiäkkään!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-01-02 20:53:33



Vieras

#759 Re: Alfa naaras

2012-01-02 20:53:36

#752: Elän sudelle - Alfa naaras

Vai et vie sivistynyttä tokoagilitykoiraasi metsään.. koiraparka. Sääliksi käy. Eläinrääkkäystä semmonen on. Koirat vaan rakastavat metsässä temuamista, eikä parempaa liikuntaa olekaan. Saattaahan tietty olla, että susi nappaa lemmikkisi puskasta, tai ehkä tokokoirasi tottelevaisuus katoaa metsän siimeksessä... Sivistynyt koira... herttinen!!!


Vieras

#807 Re: Alfa naaras

2012-01-03 20:05:41

#752: Elän sudelle - Alfa naaras

Hei Apina naaras ja seppo ja teppo. Mikä siinä sudessa noi paljon kiihoittaa??? Tuo on juuri teidän vihreiden niin helvetin lyhyt nokkaista touhua. Työ haukutte metsätäjiä kiihkoilioiksi itse ette osaa faanaattisuuden takaa enää edes laske 3-2 on yks. Te niiden turkistarhaaja ihmisten, jonka puolella en itsekkään ole. Vapautitti supikoiran ja minkin sekä pohjanmaalla paljon tavatun Sini/hopea ketun. Ne tuhoaa suomen alkuperäisiä riista kantoja paljon enemmän kuin mikää metsästäjä. Toiseksi luonto vastaa kun sinne huudetaan. Niin se menee!!!!!! olette oikeassa IHMINEN kuuluu tuohon luontoon. Myös susi. Mutta mikä helvetin oikeus asettelu Sudelle kuuluu suomen luonnossa? Täällä on karhut/hirvet/peurat säädeltyä riistaa joita metsästetään kannankestävän periaatteen mukaan. Mutta susi nostetaan jollekkin jalustalle. Se saa tappaa kotieläimiä jotka on toisille arvokkaita ALFFA NAARAS Miltä sinusta näytti kun idiootti ampui poliisi koiran telvisiossa joitain vuosia takaperin huoltoasemalla??? ajattelitko että Koirahan tuo vain on??? epäilen. Kysyn vastapallona mitä intohimoa näet koiran käskyttämisessä? Koiran luontainen vaisto repii metsään, siis terveillä roduilla=) Kyllä tuolla oikeassa oltiin siinä että kaupunkilaiset nostaa heti hävitys katastrofin jos jokin peto tulee kaupunkiin. Myös jokelan /tuusulan karhu meni junan alle kun ei annettu metsästäjien hoitaa asiaa. SUSI TAKAS SUDEKSI JA Muutenkin metsästäjien asiat kuntoon suomessa kunnolla. Vihreille että voitte ottaa yhteyttä jos haluatte niin näytän kauniita kuvia kapisista elukoista joita riistakameramme on tallentaneet. siirrämme ne kohta kainuun susialueelle tartuttamaan sudelle kapin, päästään niistä niinkin=)