Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti

Israelin homma ei pelitä!

#1706 Re: Kummallista touhua!

01.02.2012 13:13

#1705: -  

 Kummallista on, että Israel on valmis luovuttamaan Jumalaltaan perinnöksi saamansa alueet toiselle valtiolle. Tuollaisesta käytöksestä ei kyllä hyvää seuraa Israelille. Israelin hallitus hävittää perintöosansa asutuksia, jättäen ihmiset oman onnensa nojaan, melkoisia pogromeja omia kansalaisia ja Israelin Jumalan säätämyksiä vastaan.

Palestiinalaisilla on paremmin homma hallussa, vaikka omivatkin maat, joka ei heille edes kuulu, Allahinsa nimiin. Heille on selviö tehdä Palestiinasta ja koko Israelin alueesta judenrein. Israelilaisten pitäisi ottaa heistä mallia, eikä kumarrelaa kuin anteeski pyytäen joka suuntaan!

Nythän Israel turvaa kaikkien uskontojen mahdollisuuden toimia alaisuudessaan ja se ei voi olla Israelin Jumalan mielestä oikein. Hänähän sanoo, ettei Israel saa pitää muita jumalia rinnallaan, mutta näinhän nyt tapahtuu!

Vastaukset

Nyt Israel toimii juuri päinvastoin!

#1707 Re: Re: Kummallista touhua!

2012-02-01 17:17:25

#1706: Israelin homma ei pelitä! - Re: Kummallista touhua! 

 Onhan se erikoista, että demonisia epäjumalanpalveluspaikkoja oikein erityisesti kehutaan suojeltavan Israelin valtion toimesta ja niitä katsomaan haalitaan väkeä ympäri maailmaa.

Eivätkö israelilaiset osaa lukea vai onko kysymys niskoittelusta? Niin karkoittakaa tieltänne kaikki maan asukkaat ja hävittäkää kaikki heidän jumalankuvansa, hävittäkää kaikki heidän valetut kuvansa ja kukistakaa kaikki heidän uhrikukkulansa. Hävittäkää perin pohjin kaikki ne paikat, missä karkoittamanne kansat ovat jumaliansa palvelleet, korkeilla vuorilla, kukkuloilla tai viheriäin puiden alla. Kukistakaa heidän alttarinsa, murskatkaa heidän patsaansa, polttakaa tulessa heidän asera-karsikkonsa ja hakatkaa maahan heidän jumaliensa kuvat, ja hävittäkää heidän nimensä niistä paikoista.


Vieras

#1720 Re: Re: Kummallista touhua!

2012-02-06 01:19:15

#1706: Israelin homma ei pelitä! - Re: Kummallista touhua! 

 RE<<<<<<<Kummallista on, että Israel on valmis luovuttamaan Jumalaltaan perinnöksi saamansa alueet toiselle valtiolle.>>>><

 

   Mitä kummallista siinä on?

 

   Joulupukki antoi mulle lahjaksi Australian, mutta ajattelin että pitäkööt maansa.




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…