Vastustamme oikeuden päätöstä palauttaa amerikanbulldoggi, sitä parvekkeelta roikottaneelle omistaja

Kommentoitu viesti

Tui__
Vieras

#481

28.10.2010 22:58

Suomessa aika monessa lakipykälässä olis kyllä parantamisen ja tiukentamisen varaa! Täähän on ihan lässynlässyn valtio tuomioiden ja rangaistuksien suhteen. Kuten esim. lasten hyväksikäytön ja eläinten oikeuksien kohdalla! Kaikista viattomimmat ja puolustuskyvyttömimmät olennot maan päällä ei saa kunnon suojaa lain osalta, ja mitähän vittua mm. meidän "ammattitaitoiset" kansanedustajat tekee asioiden eteen oikeasti?? ja MISTÄ niille maksetaan.. Ei ainakaan tärkeiden asioiden eteen työskentelystä....

Ja tosiaan, mitähän on koira tehnyt, että tällaisen "kertaluontoisen" kurituksen on ansainnut. Ja toisekseen sille, jonka kommentissa oli, että jos koira esim. puree, niin se tarvitsee astetta kovemman rangaistuksen, muttei tietenkään tällaista: Oletko tietoinen, että hyvin useasti, jos ja kun koira puree ihmistä, oli se sitten lapsi tai aikuinen, se on ihmisen oma vika. Koira puree, jos se tuntee olonsa todella uhatuksi, se on sen viimeinen vaihtoehto!
Ja yleensä takana on kovaa fyysistä kuritusta koiralle, joka aiheuttaa patoutumat sen mieleen ja yhdistää ihmisen käden uhkaan joka on "tuhottava"..
Ihminen itse yleensä aiheuttaa koiran "luonneviat", surullista mutta totta....

Vastaukset

Vieras
Vieras

#500 Re:

2010-10-28 23:34:03