Säästetään Hovinsuon Majavien henki Lappeenrannan Skinnarilassa

Kommentoitu viesti

Haber
Vieras

#7 Reaaliaikatietoa täältä Skinnarilasta

31.10.2010 22:08

Kävimme tänään majavien naapuruston kanssa padolla. Mieleen tuli Senaatti-kiinteistöjen kiinteistöpäällikön yksi argumenteista, jonka mukaan majavat tapetaan naapuruston vaatimuksesta. Vieläkään ei tullut esiin yhtään nimeä, joka kannattaisi majavien tappamista. Toki meitä on moneksi, mutta hiljaa ovat olleet.

Tulin juuri koirien kanssa padolta (31.10.2010 klo 21:45). Siellä oli aikamoinen elämä menossa. Läiskivät häntiään meidät pelottaakseen. Hakukoirammekaan ei löytänyt jousipyssyväijyjiä. Joten hyvin menee tällä erää.

Padolla kävi koko päivän porukkaa, kiitos siitä. Voin vannoa, että jousipyssytyypit -- olkoonkin mitä tahansa kilpa-ampujia -- ovat siinä paikassa aikamoisissa teknisissä vaikeuksissa yöllä. He tarvivat melkoiset halogeenit, jotka me naapurit kyllä havaitsemme. Infrapunat ovat tietenkin mahdollisia.

Paha paikka on iltahämärä ja aamuvarhainen, jolloin majavat alkavat aktivoitua. Onneksi meidänkin perheemme käy koirien kanssa aamuvarhaisella lenkillä padolla ja tietenkin myös hämärän laskeutuessa. Ja päiväsaikaan ja pimeällä...

Vastaukset

Vieras
Vieras

#8 Re: Reaaliaikatietoa täältä Skinnarilasta

2010-10-31 23:13:22

#7: Haber - Reaaliaikatietoa täältä Skinnarilasta 

Pidetään vaan vahtia yötä päivää, sanoisin näin että jos jousi tai pyssymiehet   tulevat majavin padolle tai tappaan niitä, niin saamme varmasti ne kuvattua videolle.

Olen tehnyt ja muutkin majavien puolustajit ovat tehneet ja pyytäneet apua kansanedustajilta, muutamat heistä ovat jo ottaneet yhteyttä Senaatti- yhtiöön ja ovat keskustelleet Lindgvistin kanssa, ja he ovat vaatineet metsästyksen keskeyttämistä.

Olemme myös kirjelmöineet YMPÄRISTÖMINISTERIÖÖN  että Lappeenrannassa Skinnarilassa, oleva hovinsuo, tulee ja siellä olevat majavat ja sen muut monipuoliset eläinlajit tulee säilyttää ja Hovinsuo tulee lailla rauhoittaa. Miksihän jousimiesten, jotka olivat majia tappamassa, niin heidän nimet on poistettu ?

Voisivat nämä Senaatti-yhtiöt ja muutkin kaupungin virkamiehet, jotka ovat sitä mieltä että majavat pitää tappaa, niin tuoda omat nimensä julkisuuteen.