http://www.adressit.com/perinteinenavioliitto

Kommentoitu viesti

ristiriitaista?

#9 Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

15.02.2012 10:40

Jos luoja on tarkoittanut avioliiton vain lisääntymiseen, eikö ehkäisykin ole syntiä? Entä yksinhuoltajaperheiden oikeus isään ja äitiin? Tai mites se seikka, että jonkun poppoon uskonnon perusteella ei voida säätää lakia kaikille - tai siis yleisesti tällänen periaate on ollut länsimaisen sivistyksen takana. Eli antaa homojen mennä naimisiin maistraatissa - se ei uskonnoille kuulu eikä lisää mitään velvotteita uskonnoille vihkiä homoja. Nämä ovat kaksi eri asiaa.

Vastaukset

Tomi

#13 Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

2012-02-15 18:18:15

#9: ristiriitaista? - Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

 

Tuo on hieman eri asia, koska kukaan ei voi hankkia lasta yksin, lapsella on aina isä ja äiti ja useimmiten lapsi hankitaan myös siinä uskossa, että se kasvatetaan yhdessä. Myös keinohedelmöitys lapsella on isä ja äiti, vaikka joissakin tapauksessa isä toimii vain siittäjänä. Joka tapauksessa lapsi pitäisi hankkia siinä mielessä, että hän saa isän ja äidin.

Samoin avioliitossa pitää olla sellaiset henkilöt, jotka fyysisten ominaisuuksien osalta pystyvät lisääntymään.

lähimmäinen

#33 Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

2012-02-16 23:52:57

#9: ristiriitaista? - Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

Synnistä puheenollen, mielestäni kaikki on syntiä sille, joka jumalattomasti elää. Hänellä tuskin on lähimmäisenrakkautta ja sitähän ei ole, jos haluaa vain seurata omia himojaan, välittämättä niistä vähimmistä, kuten lapsista tai vanhemmistaan. On hirveää joutua pilkan kohteeksi koulussa, jos on ottolapsi homo-tai lesboperheessä. Ihmettelen myös, miksi homot tai lesbot haluavat kirkollista vihkimystä, kun eivät kuitenkaan ymmärrä avioliiton merkitystä. Ehkäisy on tieteen tulosta ja auttaa monia naisia, joilla on vaikeuksia synnyttää tai ovat jo synnyttäneet sopivan määrän. Se ehkäisee myös naimattomia naisia tulemasta raskaaksi, sillä on  raskasta odotusaika  ja lapsen kasvatus yksinäisellä naisella. Nämä ovat minun ajatuksiani. Minulla on hyvä mies , ollut kohta 40-vuotta ja lapsia siunattu seitsemän. Heitä olemme rakastaneet ja yhdessä kasvattaneet kunnon kansalaisiksi, opettaneet iltarukoukset ja rukoilleet heidän puolesta. Elämä kantaa ja Jumala ohjaa.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…